Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 217 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Service
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
7,7 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Grethe ,
Stavanger

+
Beliggenhet til strand og gratis solstoler på strand i rolige omgivelser.
-

Bekreftet gjest: 2019-08-11


10 av 10

Helle,
Bærum

+
Avslappende og hjemlig atmosfære. Fantastisk beliggenhet. Alt var tilrettelagt for at vi skulle ha det bra.
-

Bekreftet gjest: 2019-08-10


8 av 10

Tim,
Skonseng

+
Hyggelig ansatte, god mat og drikke
-
Hotell stranden kunne vært ryddet for stein, da hadde plasser vært helt perfekt.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


10 av 10

Kari-Anne,
Trondheim

+
Familievennlig. Kjempegod mat. Veldig hyggelige ansatte. Rolig atmosfære. Det var veldig rolig rundt bassengområdet og den private stranda,det var alltid ledige senger. Det var ingen som sprang ut om morgenen for å legge håndduk på solsenga. Kort vei (5-10 min å gå) til koselig lite sentrum. Sengene var kjempegode.
-
Rommene var litt slitte,særlig badet.

Bekreftet gjest: 2019-08-09


6 av 10

Iren ,
Krokstadelva

+
Må være rommet
-
Stranda bør forbedres og beskrivelse av havutsikt vil si balkong mot havet og ikke mot parkeringen og et jorde.

Bekreftet gjest: 2019-08-09


7 av 10

Håvard,
Neslia 5

+
Basenget
-
Informere at Kissamos ikkje er den største ungeomsbyen på Kreta. Ble veldig overrasket over hvor lite ting det var rundt hotellet

Bekreftet gjest: 2019-08-04


8 av 10

Nina,
Fauske

+
Rolig område, veldig gode senger.
-

Bekreftet gjest: 2019-08-03


6 av 10

Stian,
Bodø

+
hyggelig betjening og god mat
-
mer aktiviteter for barn, sklier, var kun 3 tv kanaler, dårlig internett,

Bekreftet gjest: 2019-08-03


7 av 10

Roar ,
LARVIK

+
Nærhet til strand, eget basseng
-
Hindre rot ved innsjekk, litt mer service i bestilt personell til å skape førsteinntrykk. servere mat likt til de som sitter ved samme bord. De første var ferdig å spise når siste mann fikk måten.

Bekreftet gjest: 2019-08-02


9 av 10

Anne-Lise,
Skien

+
Satt veldig pris på stillheten, og roen på hotellet. Nær sjø, og fantastisk strandpromenade. Vakkert med blanding av sand og stein i alle farger. Muligheten til å gå tur på strandpromenaden uten å møte masse mennesker, og bare lytte til bølgesus var virkelig ett pluss. Hyggelig personell på hotellet, og god frokost. Helheten av opplevelsen på hotellet er veldig bra. Vil anbefale dette hotellet.
-
Kan ikke komme på noe som jeg tenker bør forbedres etter vårt første besøk.

Bekreftet gjest: 2019-08-02


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

333 vurderinger
Utmerket
 
158
Veldig bra
 
136
Bra
 
25
Mindre bra
 
12
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

06.07.2019

Innlegg av PorsgrunnKai Porsgrunn, Norge

Vi kom hjem!

I 2011 skrev jeg flg.: «Som å komme hjem til noen som har savnet deg!» Stavrola! Du og din families måte å drive dette unike hotellet på, gjør meg beveget når jeg nå skal skrive noen ord!! Sunny Bay i Kastelli/Kissamos, er stedet for deg som trenger fredelige dager i skjønne omgivelser. Sunny Bay er stedet for deg som verdsetter omsorgsfulle mennesker som ser deg. Sunny Bay er stedet som gir deg navet for utforskning av alt Kissamos og vestkreta har å by på. Sunny Bay er hotellet som får deg til å gråte av savn allerede dagen du må reise!!

 
27.09.2018

Innlegg av MagnusH167 Hamar, Norge

Hyggelig hotell til god pris

Vi besøkte hotellet i september. Hyggelig sted med vennlig betjening. God mat på hotellet og gode drinker. Greie og rene rom. Frokostbuffé med greit utvalg til være lite hotell. Litt lite sted å være ved dårlig vær.

 
02.09.2018

Innlegg av Bjørn Atle F Moss, Ostfold, Norway

Et hotel og glede seg over!

Vi er nettopp kommet tiklbake fra dette herlige hotelet.Vi har vært mye på Kreta,men første gang i Kissamos.Her følte vi oss hjemme,stort fint rom og romslig terrasse met utsikt mot bassenget.Det var og muligheter til rom med utsikt utover havet.De ansatte som flesteparten nok er i familie med hverandre gjorde en god jobb.Frokosten var det ingen ting og si på riklelig av det meste,kunne også sitte ute ved bassenget,vannet i bassenget holdt en herlig temperatur,ble daglig holdt fint og rent,nok av gratis solstoler også ved stranden hvor jeg badet flere ganger.Hotelet har en fin poolbar,hyggelig betjening,restaurant med herlig mat.Vi savner allerede flere ansattte-særlig Rollo-ei tvers igjennom herlig dame. Byen Kissamos er ca.15 minutter unna og spasere,byen har det meste og mange flotte restauranter,også en lang strandpromenade.Menneskene er svært vennlige og byen er ekte gresk,et flott arkeologisk museum og mange autentiske gamle butikker. Det er også kort vet til mange andre flotte strender og antikke stedert.Vi skal tilbake og anbefaller Sunny Bay på det beste!

 
16.08.2018

Innlegg av jovind2 Skien, Norge

Sommerferie

Sunny bay hotell ligger i utkanten av Kissamos. Vi hadde bestilt ferie med frokost. Frokosten var rikholdig og smakfull, det var mye å velge på. Det ble fylt på hele tiden. Hotellet hadde også en grei lunsjmeny. Bassengområdet var rent og ryddig, men litt trangt. Stranda hadde gratis solstoler. Rommene var romslige. Vi savnet en vannkoker på rommet, slik at det hadde vært mulig å lage seg en kopp kaffe. Hotellet fremstår som rent og ryddig, og de ansatte er hyggelige og hjelpsomme.

 
08.07.2018

Innlegg av 181heges

Rolig og koselig hotell

Hvis du ønsker et flott hotell i rolige omgivelser er dette absolutt stedet. Hotellet ligger i gangavstand til en ellers rolig koselig liten by. Rommene har det du trenger, men airconditionen og safe koster ekstra penger å bruke. (Dette er grunnen til at hotellet ikke får full skår, da prisen for airconditionen er høy, 7 euro per natt) De som jobber på hotellet er alle hyggelige og hjelpsomme. God frokost, som har det du trenger. Hotellet har sin egen lille strand med blanding av sand og stein, her er det både solsenger og parasoller gratis for gjestene. I tillegg har de et bassengområde også med solstoler og parasoller. Strandhåndklær kan lånes for 2 euro.