Sunshine Crete Beach

Med den beste beliggenheten, rett ved stranden i Koutsounari, ligger hotellet Sunshine Crete Beach. Her har du alt for en vellykket ferie – hva med All Inclusive, flere bassenger, vannsklier, gym og aktiviteter som minigolf og gresk aften? På kvelden er det hyggelig å spasere inn til sentrum i Koutsounari der det finnes sjarmerende restauranter og butikker.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sunshine Crete Beach er et koselig All Inclusive-hotell rett ved stranden i Koutsounari på Kreta. Her er vannet krystallklart og stranden har fått EUs Blått Flagg, som betyr at den oppfyller kriterier rundt vannkvalitet, sikkerhet, service og miljø. Ved stranden finnes det også en strandbar. Ved bassengområdet finnes det et hovedbasseng, relax-pool og barnebasseng, samt solsenger og parasoller. Håndkleservice mot avgift. For barna finnes det to vannsklier ved hovedbassenget. Ved bassengområdet ligger poolbaren Aphrodite.

Bufférestauranten Dionysos serverer frokost, lunsj og middag. Det finnes også en à la carte restaurant, Kapetanios, (inngår ikke i All Inclusive) og temarestauranten Mamma Mia (inngår ikke i All Inclusive). Vi anbefaler en drink før middagen i hovedbaren Poseidon.

Liker du å trene i ferien finnes det et treningsstudio, samt flere sportsaktiviteter som bordtennis, minigolf, terrengsykler (må reserveres), sandvolleyball, kano, boccia, shuffleboard, og biljard. Du kan også nyte en avslappende massasjebehandling (mot avgift), badstue, dampbad og jacuzzi. For barna finnes det barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale, lekeplass og disko 2-3 ganger i uken. Det er gresk aften 1 gang i uken hvor du kan lære gresk dans, i tillegg er det show og musikaler.

Gratis WiFi på hotellområdet. Døgnåpen resepsjon. Minimarked, restauranter og butikker like ved hotellet. Ca. 100 meter fra hotellet ligger en bussholdeplass. Utendørsparkering på hotellet for leiebil. Det er ca. 8 kilometer til Ierapetra med et større utvalg av butikker, restauranter og severdigheter.