Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,2 av 10 Basert på 895 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Service
 
8,2 / 10
Fasiliteter
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
7,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Inger Lise,
Tønsberg

+
Fine solsenger, lett tilgjengelig mat og drikke, fine hotellrom, hyggelig betjening.
-
Middagsserveringen opplevdes ofte som litt kaotisk. Det manglet ofte glass og bestikk. Litt lite variasjon i maten.

Bekreftet gjest: 2019-08-15


10 av 10

Tuy minh,
Skedsmokorset

+
Hyggelig hjelpsomt servicer
-
Vaske gulvet i bo enheten litt bedre

Bekreftet gjest: 2019-08-15


7 av 10

Thomas,
Bergen

+
Flott hotell med god service
-
Airconditionen på rommet var for dårlig måtte få inn en ekstra vifte. Savnet også noe aktivitetsrom for litt større barn, har en gutt på 10 år. Det var bare for de minste.

Bekreftet gjest: 2019-08-15


10 av 10

Eva og Terje,
Oslo

+
Fine turmuligheter i åsene i nord.
-

Bekreftet gjest: 2019-08-15


9 av 10

Sissel,
Fagerstrand

+
Renholdet, service.
-

Bekreftet gjest: 2019-08-15


9 av 10

Arne Fredrik,
Bergen

+
Beliggenheten, utvalg og kvalitet på mat, byggmassen
-
Wi-Fi fungerte 6 timer av de 7 dagene vi var der. Det er elendig og uholdbart. Aircondition var ikke særlig kjølig.

Bekreftet gjest: 2019-08-15


9 av 10

May-Britt ,
Maura

+
Servicen, ryddig og rent, renholdet, de ansatte og maten. Bassenget og stranda falt veldig i smak.
-
Flere solsenger ved basseng området. Mange som reserverte solsenger fra kl 0900 om mårran. Og hadde dem hele dagen, selvom dem knapt ble brukt. Litt mer ting som skjer på kveldstid savnet vi. Vi er vant med ving. Der er det barneshow og famileshow/ voksenshow hver kveld. Det var det jo ikke her. Så kvelden ble litt stusselige. Spiste middag ca kl 1900. Så handlet vi i butikken. Så ble det rommet resten av kvelden. Kortspill og godis med barna på 9 år og 16 år.

Bekreftet gjest: 2019-08-15


8 av 10

Kamilla,
Bergen

+
Pannekaker og fersken til frokosten. Slår alt med frokosten!
-
Gjerne at laken, dynetrekk og putetrekk blir skiftet oftere. Opplevde at de bare ordnet sengene uten å bytte dette så og si hele uken. Dusjen var heller ikke mye å skryte av da det var vanskelig å stille inn riktig varme og trykk (var ofte kaldt vann i dusjen)

Bekreftet gjest: 2019-08-15


9 av 10

Anne ,
Oslo

+
Familieorientert, rolig omgivelser og nærhet til strand og flott utsikt i nærmiljø
-
Flere toaletter på området spesifisert ønske om toalett i samme etg som restaurant ifh familie medlemmer med redusert mobilitet. Opplevde en del maur i leiligheten generelt, evt behov for bedre isolering hvis mulig

Bekreftet gjest: 2019-08-08


8 av 10

Tina ,
Bergen

+
Fantastisk service! Alle hotell ansatte er så hyggelige og imøtekommende. Leilighetene har høy standard hvor alt ser nytt ut. Hotellet er generelt rent og fint. Bassengområdet er tilpasset både de yngste og de eldste med oppdeling av tre basseng med ulik dybde. Stort utvalg av god gresk mat til hvert måltid (all inclusive).
-
Hadde vært fint med mer show/aktiviteter på kveldstid med tanke på at hotellet ligger langt vekke fra sentrum. Kun en kveld jeg fikk med meg at det var noe arrangert etter kl 18. Vaskepersonalet kan ingen engelsk slik vi erfarte det så var vanskelig å kommunisere med de. Vannet du får på all inclusive ved bassengbaren er ikke godt, men inne i restauranten og resepsjonen er det bra.

Bekreftet gjest: 2019-08-08


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

61% anbefaler hotellet

512 vurderinger
Utmerket
 
230
Veldig bra
 
114
Bra
 
77
Mindre bra
 
49
Dårlig
 
42

Fem siste vurderinger

11.09.2018

Innlegg av Nina G

Maurinvasjon

Vi bodde en uke på dette hotellet. Hadde maur på soverommet og i stuen i 3 dager. Til om med i kofferten, maur var noe hotellet var plaget med. Vaskehjelpen flyttet møkkete tøy ned ikofferten med rent tøy, sprayet ned leiligheten og kofferten med spray så det var helt forferdelig og være i leiligheten. Kofferten lukter helt forferdelig selv etter hjemkomst til Norge. Fikk tilbud om og rense tøye mitt, men det var ikke klærne som var problemet, men det og ha klær i en koffert som luktet insektsspray! Fikk tilbud om nytt rom, takket nei, da dette ikke hadde havutsikt som vi hadde og lå helt inn til renseanlegget som bråket. Ellers var dette et stille og rolig sted uten butikker og restauranter. 8 km til nærmeste lille tettsted med butikker. Ikke sted og reise for eller med ungdom. Dette er et hotell for de som kun ønsker avslapning og kun være på hotellet. Maten på hotellet var ok, de som jobbet i restauranten og barer hadde meget god service. Men resepsjonen og hotell manager hadde ikke service i det hele tatt. Hadde bestilt spa men timen ble kansellert da de hadde tekniske problemer. Dette er et sted jeg har vært, men ikke skal tilbake til.

 
06.09.2018

Innlegg av VeronicaK1087

Fint hotell

Flott hotell, god mat, fine basseng. Eneste som trekker litt ned er at maten ble litt for ensformig, var mye av det samme hver dag og ble litt mat lei etter en uke. Steinete strand og ble brått dypt i vannet. Ellers et flott sted.

 
16.07.2018

Innlegg av 570kristiant Porsgrunn, Norge

En stor skuffelse

Vi var her en uke i juli. Hotellet svarer ikke til forventningene. Stranden er brådyp og med en god del strøm i vannet. Egner seg ikke for barn. I bassenget farges alt lyst badetøy gult. Særlig øst-europerne drikker mye i pool området, så heller ikke dette kjennes barnevennlig. Matsalen er overfylt og det gir selvfølgelig et hygiene problem. Det er alltid tomt for noe slik at man blir stående å vente. Det er svært høyt lydnivå i matsalen, slik at det føles mest som å spise på ikea. Vår 2 roms familieleilighet svarte heller ikke til forventningene. Renholdet var dårlig. Det var tydelig ikke gjort rent under sengene på lang tid. Det så motbydelig ut når man bøyde seg ned på gulvet å så under sengene. Ytterdøren var gammel og utett. I vindvær var det vanskelig å sove grunnet lyd fra døren. Vi kommer ikke tilbake.

 
15.07.2018

Innlegg av Thea P Oslo, Norge

4-stjerners hotell med 3 stjerners detaljer.

Et helhetlig fint hotell med fine bassengområder, flott strand og flotte basseng- og strandbarer. Vi hadde en toroms leilighet og der var dessverre hele gulvet fult av små maur og aircondition på soverommet fungerte ikke. På Kreta i juli ble dette varmt. Servicen i resepsjonen på hotellet var regelrett dårlig. Vi var i kontakt med de 4 ganger, ved innsjekk, for å si ifra om maur og aircondition og for å bestille en taxi inn til byen. Alle gangene var de rett og slett sure og uhøflige og uvillige til å hjelpe. Vi skjønte vi måtte leve med både maur over alt og ødelagt aircondition som mange av de andre gjestene på hotellet. Mens servicen i barene var super, maten i restauranten var nydelig og renholdet rundt bassengområdet var bra. Renholdet på rommet var ok. De vasket litt forskjellige ting hver dag og redde ikke opp sengene mer enn første dagen. Damene som jobbet i spaet var også veldig lite service innstilte. Vi fikk klar beskjed om at vi måtte beholde strandhåndklene i tre dager uten unntak og når vi byttet de etter tre dager var det sure miner og vi nesten slengt nye etter oss. Det var litt lite parasoller rundt det store bassenget og detaljer som små badehåndklær, ikke badekåper, ikke strandhåndkle som kunne byttes på rommet og veldig langt å gå til rommet fra bassenget, gjør at vi ikke fikk helt luksusfølelsen. Selve stedet er helt øde og det er kun hotellet å forholde seg til. Ikke noe strandpromenade eller restauranter i nærheten. Et fint lite supermarked på hotellet. Byen Ierapetra som er den nærmeste, er verdt et lite besøk. Vi hadde en fin ferie, men kommer ikke tilbake.

 
04.09.2019

Innlegg av mwj84 Alta, Norge

A nice hotel and village. Serviceminded and friendly staff.

The rooms are nice, clean and with comfortable beds. It was great to have a fridge and safety deposit box included. It was nice to have a water-boiler and some tea and coffee in the room also, although the coffee was not refilled when it was done and nowhere to be found. The aera was very cozy and nice with olive trees and pretty bushes and flowers, nice and green. The pool area was very nice, great sunbeds. The beach area was also nice with sunbeds belonging to the hotel and free for the guests to use. The food was nice, I missed more of the authentic Greek food like moussaka, stifado, gyros and so on. They used papercups for beer in both bars and should really upgrade to reusable plastic cups and real glasses for the people sitting down enjoying a beer or drink. It's quite horrible to drink beer from papercups. The door to the toilet was not possible to close properly. It was a glassdoor and was always open about 3,4 cm.