Reiser til Hersonissos, Stalis & Malia

Hersonissos, Stalis & Malia

  • • Kultur i Hersonissos
  • • Stalis – en perle for barnefamilier
  • • Badeland og herlige strender

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

En reise til Hersonissos inneholder det meste. Liker du liv og røre? Da skal du reise til Hersonissos. Havneområdet frister med gode restauranter, morsomme butikker, barer og natteliv. Kultur får du også med deg i tre genuine småbyer med lokal mat og vakker utsikt. Et mer avslappet tempo venter i Stalis. Her er en langgrunn, familievennlig sandstrand, småbutikker og hyggelige tavernaer.

Bestill ferien nå – bestem deg senere!

Vi vil at du skal glede deg til din neste reise – derfor gir vi deg gebyrfri ombooking på alle pakkereiser med charterfly i vårt program. Da kan du endre både dato, reisemål eller hotell opptil 14 dager før avreise uten ekstra kostnad. Nå har vi begynt å legge ut reiser for sommeren 2021, og du kan også booke om til disse reisene. Se vilkår her.

Populære hoteller – Hersonissos, Stalis & Malia

Villa Vicky

Fra 4 124 NOK

Altis

Fra 7 296 NOK

Aldemar Knossos Royal

Fra 7 036 NOK

Fakta om Hersonissos, Stalis & Malia

Mat og drikke

En middag med gresk salat og moussaka på taverna koster ca. 120 kroner pr. person. En øl koster ca. 30-40 kroner.

Transport t/r hotell

Fra Heraklions flyplass til Hersonissos ca. 30 min med buss. Til vårt hotell i Stalis tar det ca. 40 minutter. Transporten foregår vanligvis uten våre reiseledere.

Strender

I og utenfor Hersonissos og Stalis ligger det badeviker med både klipper og sand. Stranden midt i Hersonissos er en blanding av sand og stein. I stalis finnes det en langstrakt og langgrunn sandstrand som passer utmerket for barn.

Strandområdene på Kreta eies av kommunen og plassen leies deretter av hotellene. Derfor tilkommer det en ekstra kostnad for solsenger og parasoller.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 18°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
des 16°c
8,9 av 10 Hersonissos, Stalis & Malia
Våre gjesters vurdering, Basert på 414 vurderinger