1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 87 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Service
 
8,3 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,1 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Wong ,
Sandnes

+
Alt
-
WiFi

Bekreftet gjest: 2019-07-19


7 av 10

Stian,
Fredrikstad

+
Mat og underholdning
-

Bekreftet gjest: 2018-10-07


7 av 10

Trine,
Stavanger

+
Rommet, rent og hyggelig, gode senger
-
Vask bassenget

Bekreftet gjest: 2018-08-03


8 av 10

åge,
nærbø

+
barnevennlige basseng, maten.
-

Bekreftet gjest: 2018-07-27


2 av 10

,

+
-
Bedre rengjøring og oppussing er nødvendig

Bekreftet gjest: 2018-07-22


8 av 10

Egil,
Arendal

+
Langt nok borte fra ungd. fest
-

Bekreftet gjest: 2018-07-22


10 av 10

Svein ,
Sandefjord

+
Fantastisk område for store og små! Rent, pent og ryddig.
-

Bekreftet gjest: 2018-07-15


8 av 10

Lene,
Sandnes

+
Veldig god mat. Godt utvalg også for veganere, vegetarianere. Kjekke barneområder hvor man som barnefamilie ligger uforstyrret fra festende ungdommer. Endel festing og musikk, vi opplevde dette som underholdende, men bodde også lengst vekke ifra anleggene og valgte selv om vi ville "oppsøke" støyen eller ikke.
-
ALT for høy lyd på minidisco, piping i ørende i flere timer etterpå, dette ble varslet om. Veldig mye røyking overalt, selv i områder for små barn, som ved barnebasseng, minidisco og ved lekeplasser. Heldigvis ikke lov på restaurantene.

Bekreftet gjest: 2018-07-06


10 av 10

Rebecca,
Stavanger

+
-
Løst toalettsete

Bekreftet gjest: 2018-07-06


8 av 10

Ole ,
Norge

+
Perfekt for barna
-
Dunk dunk musikken på skumparty kan gjerne skrues ned litt og stranda ryddes opp igjen ordentlig etter beachparty. Lite hyggelig med masse sneiper, korker og tomme glassflasker når man skal kose seg på stranda ilag med unga.

Bekreftet gjest: 2018-06-24


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

1132 vurderinger
Utmerket
 
597
Veldig bra
 
307
Bra
 
109
Mindre bra
 
57
Dårlig
 
63

Fem siste vurderinger

09.06.2014

Innlegg av bba1956 Evje, Norge

Nesten toppkarakter!

Vi var seks voksne + vårt kjære barnebarn på snart to på dette hotellet i mai. Kort vei fra flyplassen er et pluss. Det samme er rommene, som var romslige og lyse. Alle tre parene fikk rom med god havutsikt. På forhånd var vi advart mot masse ungdommer og mye festing. Det stemte. Store mengder nederlandsk ungdom som festet hardt, men vi hadde heldigvis rom i andre enden av hotellkomplekset, slik at de generte ikke oss. Maten var sånn omtrent middels til å være all inclusive. Veldig godt utvalg, særlig salater og dressinger. Men dessverre som det ofte er på all inc så var smaken litt kjedelig - litt mer krydder og tro på at man kan gjøre noe med slik mat hadde gjort seg. Men bevares, vi ble gode og mette etter hvert måltid - og dessertbordet var alltid flott - noe som gjorde at man kanskje spiste litt for mye. Beliggenheten er veldig flott - hotellet er helt på stranda (en liten vei imellom). Lang strand med god plass - alltid ledige solsenger. Store og fine bassengområder - alltid ledige solsenger der også. Her har mange hotell noe å lære. Godt å slippe å se at gjestene er oppe midt på natta for å legge ut håndklær på solstolene! En masse trivelige ansatte - men dessverre med et par unntak - noe som drar ned helhetsinntrykket (skal ikke si hvem det var). Alltid rent og pent på hele hotellområdet og på rommene. Noe forvirrende (og irriterende) at ikke alle barene/snackbarene var med i all inc. Den som var på stranda (der alle de unge festdeltakerne var) var så til de grader underbemannet, at der orket vi sjelden å stå i kø. I tillegg lå den langt borte fra store deler av stranda. Men bortsett fra noen små "skjønnhetsfeil" var dette et hotell som absolutt fortjener sine fire stjerner. Men jeg tror at hadde vi hatt rom i nærheten av alle de festende ungdommene hadde nok inntrykket vært et helt annet.

 
27.09.2011

Innlegg av Aennisj Stanger, Sør-Afrika

Fint hotell, men kanskje best som partyhotell

Dro på familieferie med lite barn. Opplevde støyen fra hotellkomplekser og Star Beach water park som tidvis svært sjenerende. Ikke kult å ha en ABBA-kavalkade på venstre øre og et sammensurium av dårlig disco på høyre øret, mens ungen din ligger og sutrer fordi han ikke får sove. MEN, dersom du liker alt dette er hotellet fint. Bra fasiliteter i området med bading i både havet og basseng. Maten på hotellet er bra og billig, men ikke spesielt sjarmerende, gresk da...

 
16.08.2011

Innlegg av hilde j Sarpsborg, Norge

aldri mer

aldri mer star beach village. glad jeg hadde noen dager og sove på når jeg kom hjem. lytt ut til korridorer, kunne like gjerne tatt vekk døra ut der og hengt opp ei gardin!!! masse fulle ungdommer som sprang og terroriserte med banking på dører, gaping og slossing, men det bedra seg noe den siste uka vår som var rundt den 7 aug, da dro dem gudskjelov hjem. trassig og sitte ute på verandan og slappe av på kveldene noe barnefam gjør, mye støy og leven fra star beach waterpark med disco og det som hører med. men et fint hotell anlegg, og fin strand. når jeg sier fint hotell anlegg mener jeg basseng omr, det var rent og pent rundt der, og renholdet på rommet var bra. men som sagt, alt for mye støy og fulle ungdom for vår del.

 
14.09.2019

Innlegg av Ina Terese L

Spa and wellness

Me and my boyfriend visited the spa section of the hotel. I took a manicure. Michaela did a brilliant Job! Very good service and good work. Highly recommended 😊 Also recommend the hairdresser in the salon. Big greetings from two satisfied tourists from Norway!

 
13.09.2019

Innlegg av Flyer661693

Great vacation

Very good food, comfortable room and great location. The Star beach park has great music, gym and lots of good water facilities. The whole place is very clean and the staff very kind. At the entrance of the hotel there is a train that does a tour throughout the city in exchange for a nominal amount.