1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Star Beach Village & Waterpark

 • • Gratis badeland
 • • 50 meter til stranden
 • • Store leiligheter

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Star Beach Villlage & Waterpark på Kreta er et fint anlegg med et morsomt badeland. Det er slett ikke til å undres over at det også er populært blant ferierende ungdommer!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Enkeltrom for 1 person. Familierom for 2-6 personer, hvorav 2 barn. 2-romsleiligheter superior for 2-6 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Mat og underholdning
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Star Beach Village & Waterpark er et smakfullt hotell med hovedbygning og en separat fløy der rommene ligger. Meget pent bassengområde med barnebasseng, liten jacuzzi og gratis solstoler og parasoller. Badehåndklær mot avgift. Bar. Underholdning.

Tre bufférestauranter; hovedrestauranten Minos, Creatan Star Taverna, som ligger i badelandet og her kreves bordreservasjon og Asian Star, som ligger ved siden av hotellet og her kreves det også bordreservasjon.

Hotellets gjester kommer gratis inn i badelandet Star Beach og har direkte adkomst via gangtunnel fra hotellet. Det er flere basseng og vannsklier (minimum høyde 110 cm) i badelandet, to Lazy rivers og pool-/snackbar. Gratis solsenger og parasoller for hotellgjestene. Musikk og støy fra badelandet i høysesong kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter. Badelandet arrangerer til tider lukkede arrangementer. For å delta må du kjøpe billetter.

Gratis WiFi og internetthjørne i lobbyen. Lekeplass og barneklubb (4-12 år) i hotellets regi. Spa. Gratis trimrom, minifotball og basketball. Innen- og utendørs biljard mot avgift. Minimarked i hovedbygningen. Vannsport mot avgift. Gokartbane (mot avgift) kun minutters gange fra hotellet. Gratis solstoler og parasoller på stranden for hotellets gjester. Gangavstand til sentrum. Støy fra badelandet kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter. I høysesongen er Star Beach Village populært også blant ungdommer.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive omfatter:

- Frokostbuffé kl. 07.30-10.00
- Snacks (toast, hamburgere, pizza, pommes frites og is) i poolbaren på hotellet, i strandbaren (værforbehold) og i badelandet kl. 10.00-18.30
- Lunsjbuffé kl. 13.00-14.30 på Minos restaurant eller Creta Star taverna i badelandet
- Kaffe, te og kaker kl. 16.30-18.00
- Middagsbuffé kl. 18.30-21.30, én italiensk og én gresk temakveld pr. uke. Alt. i Cretan Star i badelandet, bordbestilling senest dagen før.
- Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-00.00
- Aktiviteter og underholdning

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Heis bare i hovedbygningen.

Hoteller for barnefamilier skal alltid ha
 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng og barnevogn skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • WiFi i fellesområdene