1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Service
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,2 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Else,
Oslo

+
Jeg bare elsker Silva Beach! Dette var vårt 39. opphold her, og vi gleder oss allerede til neste år når vi kan feire 40 ganger! ALT er supert! Servicen, rommet vårt med en herlig balkong, alle de skjønne menneskene som jobber på Silva, den gode maten og rengjøringen av både rom og fellesområder. Nydelig beplantning mellom de små husene. Rett og slett bare vakkert! Du kan velge mellom to store bassenger - et med saltvann og et med ferskvann. I tillegg er det et lite barnebasseng. Spennende med gjester fra ulike land, og mange er repeaters, som oss.
-
Her stopper min fantasi!

Bekreftet gjest: 2018-09-09


7 av 10

hans ,
Vinterbro

+
Beliggenhet
-
Bespisning, de var dårlig til etterfylle mat til middag, det de grreide var å etterfylle pastao og ris. Tik det opp med F&B Manager og kjøkkensjefen, da bedret det seg i 2 dager.

Bekreftet gjest: 2018-08-19


10 av 10

,

+
-
a la carte restaurantene var ikke så koselige og maten ikke så bra. De skulle heller hatt en gresk a la carte restaurant, maten på buffeten var fantastisk!

Bekreftet gjest: 2018-07-15


9 av 10

Eileen,
Oslo

+
Korte avstander, variasjonen mellom saltvannsbasseng, vanlig basseng og strand. Kjempe flott strandområde med mange områder
-
Mer gresk mat, lavere musikk i spiseområdet.

Bekreftet gjest: 2018-07-15


9 av 10

Andreas ,
Vestby

+
Fine rom, bra rengjøring, hyggelig hotellområdet, fint strandområde, fine basseng. Veldig bra mat og drikke med godt og variert utvalg.
-
Vanskelig å få tak i ledige strandstoler da de ofte var reservert. Tregt trådløst Internett. Dårlige TV-signaler og svært begrenset kanalvalg.

Bekreftet gjest: 2018-07-08


10 av 10

Else ,
Oslo

+
Selve hotellet er som en liten landsby, med skjønne små hus i pastellfarger og planter og blomster over alt. Menneskene er herlige, høflige og varme, og servicen upåklagelig. Kanskje en av årsakene at vi kommer igjen år etter år. Nå har vi vært der i 30 år - og vi gir oss ikke med det! I sommer ble vi faktisk hedret av borgermesteren i Hersonissos for vår trofasthet mot byen! Ikke dårlig!
-
Dette klarer de så bra selv, så!

Bekreftet gjest: 2018-06-10


10 av 10

Dag ,
Ski

+
Beliggenhet, sentralt i byen og likevell på stranden. Hele hotellområdets utforming/arkitektur. Betjeningen. Saltvannsbassenget. Maten og betjeningen. Vi elsker Silva!!
-
Mer gresk musikk. Savnet vannaerobik i år.

Bekreftet gjest: 2018-06-10


6 av 10

Ole,
Brøndbyvester

+
Maden og beliggenhed
-
Syntes hotellet var lidt slidt og for dyrt, skulle nok kun have 3 stjerner og tennisbanen var hullet og belægningen var løs, ærgerligt når vi var en tennis klub der var afsted og det værste var nok den høje larmende teknomusik ved begge barer... Ellers dejligt sted!

Bekreftet gjest: 2019-06-02


7 av 10

Lene,
København

+
Rengøringen. Kuffertbæreren. Beliggenhed. All-inclusive konceptet.
-
Man bør kunne vælge værelses kategorier hjemmefra. Vi boede på hotellet sidste og var 100 % tilfredse. Vi var heldige at få et 1. salsværelse på ydersiden af hotellet. Vi lagde dog mærke til, at der var stor forskel på værelserne, stueplans værelserne var dårlige, derfor bestilte vi i år, mod tillæg, et værelse med delvis havudsigt for at være sikker på at få et af de gode værelser på ydersiden af hotellet og på 1. sal. I første omgang fik vi dog et anneksværelse af meget dårlig standard, langtfra dette ellers fine hotels standard værdig. Vi blev derfor flyttet til hovedhotellet, men fik et stueplansværelse lige ud til sti og gennemgang, så det ikke var muligt at have gardinerne trukket fra eller have døren åben om natten. Vi bad om et 1. salsværelse og fik at vide, at det var under ingen omstændigheder muligt. Derfor kontaktede vi Apollo, der sørgede for vi fik et af det gode værelser på 1. sal. Stor ros til guiden, men der gik dog 1 ½ dag, der var spildt med værelses øvle bøvle. Lidt meget når man kun skal være der en uge. Værelseskategori efter 2. værelsesskift var 10. Bøvlet er også grunden til hotellet ikke levede op til forventningerne fra sidste år, hvor alt var 100 % tiptop.

Bekreftet gjest: 2018-09-09


9 av 10

Lotte,
Allerød

+
Maden
-
Lettere adgang til meget vand. Det er irriterende at skal stå,i kø for at få 150 ml vand.

Bekreftet gjest: 2018-07-22


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

2033 vurderinger
Utmerket
 
961
Veldig bra
 
711
Bra
 
269
Mindre bra
 
71
Dårlig
 
21

Fem siste vurderinger

28.05.2019

Innlegg av 423sisselm

Fantastisk spisested , service og italiensk mat

Vi hadde en fantastiske opplevelse på spise stedet med nydelig italiensk mat og vin . Fikk to nydelige desserter som vi ikke hadde bestilt, tiramisu og pannacotta som ekstra service .Vår vertinne Emilia var fantastisk og ga oss super service hele kvelden 😊

 
03.08.2016

Innlegg av Linda K

Ferie

Utrolig nydelig plass! Fikk følelsen av at vi var i en kardemommeby 😍 Vi var 1 uke med all inclusive, å maten smakte veldig bra! Man kunne til middagen velge mellom italiensk, amerikansk, eller asiatisk restaurant! Eller så var det buffé restauranten, det var der frokosten og lunjen også blei servert, veldig bra!!! ➖ drikke til alle måltider var billig brus og juice.. Samme med øl, den var ikke helt kald og litt lite futt i.. Renhold veldig bra! Veldig bra underholdning på kveldene med forskjellig fra kveld til kveld! Hele dagen var det også lagt opp til diverse aktiviteter i regi av en fitnessfyr! min mann var med på Beach volleyball vær dag klokka 12 og klokka 16. ➖ burde ordne på volleyballbanen og kjøpe nye baller, den var ganske elendig. Jeg drømmer meg tilbake allerede!

 
30.05.2016

Innlegg av Dagfilip Ski, Norge

Fantastisk opphold for 15 venner

Vi inviterte med oss 15 venner til en uforglemmelig uke på Silva Beach. Vennlige og smilend personale, rene og pene rom med deilige balkonger. En smakfull og deilig mat, variert og med eget østen inspirert matavdeling. Nyoppusset restaurant. Nybygget sandstrand. Sentralt hotel med handlegaten og mengder av forretninger på oversiden og tilsvarende like mange spisesteder og barer langs strandpromenaden på nedsiden. Saltvannbasseng, klorbasseng, svaberg og strender. Gå avstand til alt og vil spesielt fremheve de tre småbyene Koutoloufari, Piskapiano og old Hersonissos, bare 15-20minutters gange opp i fjellsiden. Godt voksne gjester og rolig atmosfære. Vi kommer tilbake.

 
28.05.2016

Innlegg av Varteigvennene

Turist

Et meget bra hotell med alle fasiliteter - serviceinnstilt og vennlig betjening. God mat og grei drikke til all inclusive. Rommet stelt og rengjort på eksemplarisk måte. Vi var 15 venner på ferie 1 uke på Silva Beach. Samlet sett en meget tilfreds vennegjeng etter dette oppholdet.

 
09.09.2015

Innlegg av Dagfilip Ski, Norge

Rolig og sentralt

Deilig og rolig hotell i nydelige omgivelser. Flotte lave bygninger og stenlagte gangveier. Ikke mange barn, kun noen få små barn. Deilig mat, god service, trivelig betjening. Saltvannsbasseng, fetskvannsbasseng og strand. Gode solstoler, rom rengjøres daglig. Deilige håndklær for solstolene dom kan byttes onsdag og lørdag. Rgen asiatisk matservering i spisesalen. Veldig rolig rundt bassengene. Meget sentralt i forhold til byen og strandpromenaden. Tre deilige små landsbyer bare 15 min gange opp bakken med mange trivelige restauranter og butikker. Vil spesielt nevne den Greske restauranten Galini i landsbyen Koutoulofari bare 15 minutter unna. Kommer ofte tilbake til Silva Beach.