Rom/leiligheter

Juniorsuite

Luksuriøse juniorsuiter, som hotellet kaller Deluxe Junior Suite, med en 20 m² stor markterrasse med eget basseng (oppvarmet til 22 grader, høyere temperatur mot avgift). Ett stort soverom med dobbeltseng og sovesofa. Ekstraoppredning i sovesofaen er mulig. TV. Playstation på forespørsel. Ved ankomst er det en flaske vin, vann og frukt på rommet. Nespressomaskin (daglig påfyll av kapsler). Kaffe- og tefasiliteter. Minibar. Gratis WiFi (høyhastighet mot avgift), luftkondisjonering og safe. Vaskeriservice og strykefasiliteter på forespørsel. Badekåper og tøfler. Stort baderom med badekar og regndusj samt separat wc, hårføner. Markterrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 2-3

Poolsuite

Store og luksuriøse poolsuiter, som hotellet kaller Executive Fitness Suite, med en ca. 35-60 m² stor uteplass med eget basseng (oppvarmet til 22 grader, høyere temperatur mot avgift). Ett stort soverom med dobbeltseng og sovesofa samt et lite trimrom med enkelt utstyr. Ekstraoppredning i sovesofaen er mulig. TV. Playstation på forespørsel. Ved ankomst er det en flaske vin, vann og frukt på rommet. Nespressomaskin (daglig påfyll av kapsler). Kaffe- og tefasiliteter. Minibar. Gratis WiFi (høyhastighet mot avgift), luftkondisjonering og safe. Vaskeriservice og strykefasiliteter på forespørsel. Badekåper, tøfler og strandveske med badehåndklær. Stort baderom med badekar og regndusj samt separat wc, hårføner. Markterrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 90 m²
Antall personer: 2-3

Suite

Luksuriøse suiter, som hotellet kaller Harmony Suite, med en ca. 20 m² stor uteplass med jacuzzi. Ett stort soverom med dobbeltseng og sovesofa samt et lite trimrom. Ekstraoppredning i sovesofaen er mulig. TV. Playstation på forespørsel. Ved ankomst er det en flaske vin, vann og frukt på rommet. Nespressomaskin (daglig påfyll av kapsler). Kaffe- og tefasiliteter. Minibar. Gratis WiFi (høyhastighet mot avgift), luftkondisjonering og safe. Vaskeriservice og strykefasiliteter på forespørsel. Badekåper, tøfler og strandveske med badehåndklær. Stort baderom med badekar og regndusj samt separat wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 45 m²
Antall personer: 2-3

Superiorsuite

Luksuriøse og moderne superiorsuiter, som hotellet kaller Aqua Marine Suite, med en ca. 20 m² stor uteplass med jacuzzi. Ett stort soverom med dobbeltseng og sovesofa samt et lite trimrom med moderne apparater. Ekstraoppredning i sovesofaen er mulig. TV. Playstation på forespørsel. Ved ankomst er det en flaske vin, vann og frukt på rommet. Nespressomaskin (daglig påfyll av kapsler). Kaffe- og tefasiliteter. Minibar. Gratis WiFi (høyhastighet mot avgift), luftkondisjonering og safe. Vaskeriservice og strykefasiliteter på forespørsel. Badekåper og tøfler. Stort baderom med badekar og regndusj samt separat wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 90 m²
Antall personer: 2-3