Nana Princess

  • • Suiter og rom med eget basseng
  • • Egen strand

Nana Princess er et luksuriøst hotell med det lille ekstra som gjør ferieopplevelsen til noe utenom det vanlige. Her bor du i rolige omgivelser rett ved stranden utenfor Stalis. Nyt det herlige bassengområdet eller bestill suite slik at du har ditt eget basseng! Prikken over i'en blir kanskje et besøk i hotellets spa.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer. Suiter for 2-3 personer. Poolsuiter for 2-3 personer. Deluxesuiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Superiorsuiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Flotte Nana Princess i Hersonissos er et helt moderne hotell som ligger fint til ned mot stranden. Pent bassengområde med to saltvannsbasseng. Gratis solsenger, parasoller og håndklær både ved bassenget og på stranden. Pool-/snackbar som serverer lunsj, enkel snacks og drikke. Alle bassengene som hører til rom med basseng er varmet opp til 22 grader.

Hotellet har en hovedrestaurant som tilbyr frokost og middag. I à la carte-restauranten Eternal Blue er det fisk- og skalldyr på restauranten. Meeting Point er en á la carte-restaurant med internasjonale retter med gresk vri. Pent antrekk gjelder i alle restaurantene. Strand- og loungebar.

Gratis WiFi i hele hotellområdet (høyhastighet mot avgift). Døgnåpen resepsjon. Stort spa (ca. 1 400 m²) med gratis treningsrom og innendørsbasseng (oppvarmet). Dampbad, badstue, massasje og skjønnhetspleie med frisør og manikyr mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Gratis parkering. Butikk og minimarked. Sykkelutleie. Nivåforskjeller inne på området. Til sentrum av Stalis er det ca. 1 kilometer og inn til Hersonissos er det ca. 3,5 kilometer.

Som gjest her har du tilgang til noen av fasilitetene på nabohotellet Nana Beach, som f. eks. barneklubben (i hotellets regi), sandvolleyball og dykkesenter, noen av dem mot avgift.

Måltider

  • Frokostbuffé er inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Halvpensjon er frokost og middag fra fast meny.