1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Service
 
8,2 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Marie,
Arvika

+
Så otroligt fint å fräscht ställe, lättsam personal som gärna hjälpte till om man hade funderingar. Kanon ställe för barnen, massa att göra för dom:)
-

Bekreftet gjest: 2018-09-16


10 av 10

,

+
Allt va bra. Fantastiskt ställe.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-16


7 av 10

Anne-Lise,
Norge

+
Nydelig område. Mat og drikke. God underholdning
-
Ta bort hånklær på solsengene som blir lagt på sengene før kl08.00. Håpløst å finne ledige senger enda vi( bestemor m to barn) gikk ned til bassenget ca.7.30. folk kom ikke før langt utpå dagen.

Bekreftet gjest: 2018-08-12


6 av 10

Jarle,
Sandnes

+
Det store området og stranden
-
https://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g503710-d282882-r605204554-Nana_Beach_Hotel-Hersonissos_Crete.html

Bekreftet gjest: 2018-08-10


8 av 10

Per,
Stord

+
Mange muligheter
-

Bekreftet gjest: 2018-08-03


8 av 10

Anders,
Hakadal

+
God mat, basseng, strand.
-
Barneklubb på skandinavisk.

Bekreftet gjest: 2018-07-29


6 av 10

Elise,
Sandnes

+
Frokost som ble laget på ønsket etter gjesten og ferskt(omelett, stekt egg og lapper) frokosten var best. beliggenhet(nærme havet og sentrum) rask innsjekk og utsjekk. Veldig vakkert og fint hotel og område- mye blomster og ryddig og rent. Ingen støy fra noe eller noen.
-
Ikke god hvitvin på all inclusive. Uhøflig mann som jobbet ved bassenet som ga håndklær. ALLE solsenger var reservert med hånkle på strand og alle basseng, veldig irriterende da de ikke blir brukt mye av dagen. Mye kø ved strand baren(burde vært flere som jobbet der) litt dårlig utvalg av mat ved lunsj(bedre med middag).

Bekreftet gjest: 2018-07-27


4 av 10

M,
Rogaland

+
Gode bademuligheter både i basseng og sjø
-
Flere solsenger, og at regelen om å ikke reservere sengene ble fulgt. Vi klarte skjelden å få en seng ved bassengene, til tross for at det nesten ikke var folk der. Men masse håndklær i alle solsengene. Personalet gjorde absolutt ingenting med dette. Her bør reglene holdes, og personalet hente inn hånklær som ligger i timesvis uten at folk er der. Personalet på hotellet var vanskelig å forstå og komunisere med, om vi forsøkte få litt info. Bør også være skandinavisk personal

Bekreftet gjest: 2018-07-27


8 av 10

Silje,
Oslo

+
-
Bedre muligheter for vogn. Var flere steder det var vanskelig å komme frem og vi måtte bære vognen opp trapper. På buffet restauranten måtte menn ha på langbukser da de ønsker å gjøre det litt mer formelt. Dette er veldig varmt, og føles litt merkelig når det er ok med slippers og singlet så lenge man har langbukser. Samt at damer kan nesten komme i hva som helst... Musikken ved hovedbassenget var også litt høy.

Bekreftet gjest: 2018-07-15


10 av 10

Trond,
Glomsheller

+
Beliggendheten
-

Bekreftet gjest: 2018-06-29


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

1954 vurderinger
Utmerket
 
1099
Veldig bra
 
560
Bra
 
223
Mindre bra
 
44
Dårlig
 
28

Fem siste vurderinger

16.07.2017

Innlegg av Per-Owe M

Familie ferie

Flyturen var bra med helt nytt fly, veldig støysvak. Kom til hotellet veldig raskt, bagasjen kom omsider alle kom på 123. Hotellet hadde utkjøring med egen bil. Resepsjonen var bra betjent, men mange var under opplæring, så litt kaos ... selv om vi var bare to familier fra bussen. Lite vennlig mottakelse følte vi, ingen tid til small talk, glemte å gi oss velkomst drink. Var mest interessert i å bli fort ferdig med oss, masse informasjon på engang og snakket ganske fort. Transporten av bagasjen til rommene var super bra. Litt nedtur da vi kom på rommene og vi er seks personer på to rom. Rommene er ulike i størrelse som var nedtur. Her burde rommene vært tilnærmet like store. Førsteinntrykket på uteområdet var bra, det er rent, bra vedlikehold, mange bassenger, noe for alle aldere. Veldig hyggelig betjening i snack baren Verandaen. Laget pizza og pommes frites. Nedtur kom når vi skulle spise middag, og det viste seg at menn måtte han lange bukser på alle restauranter utenom Thalassa, som menn kan gå i shorts. Dette er en nedtur, da vi kommer fra Norge der vi går i lang bukse hver dag og ser ingen grunn til å gå i lange bukser i 25 grader celsius +. Vi er tross alt turister og dette er ikke noen gourmet restaurant. Vi kom til main pool klokka 8:15, og da var det ingen solsenger ledige og alle var okkupert med håndklær. Vi var heldige som fant to ledige solsenger. Frokosten var ypperlig med bra utvalg. Treningsrommet var bra utstyrt og med bra air condition. Temperaturen i rommet var 21 grader celsius. To tredemøller som var fine å løpe på. Bra kveldsunderholdning. Muligheter for utlån av både tennis og bordtennis. Vi var ved bassenget klokka 6 og allerede da var mange av solsengene opptatte. Så vær tidlig ute om du har lyst på solseng i det hele tatt, og gjerne klokka fem om du vil ha favoritt plassen din. Vær også tidlig ute om du vil ha bord på en av a la carte restaurantene. Lunsjen ved main pool er veldig fresh med god mat og vennlig betjening. Brusmaskinen gikk tom, men da vi sa ifra ble det fort ordnet opp i. Kjøleskapene på rommene kunne vært bedre, og etter mange justeringer har det ikke blitt bedre, blir ikke kaldt nok.Restauranten Firenze hadde bra mat, koselig atmosfære, hyggelig personale, service. Anbefales om du liker italiensk mat. Pluss for fantastisk dessert, spesielt tiramisuen. Main baren er veldig fin, sittegruppene er behagelige og veldig fint dekorert. Men vi lurer fortsatt på hvorfor alt lyst tøy og hvitt badetøy blir gult etter å ha vært i bassenget. Frokostbuffeten har veldig mye forskjellig mat, eggeomeletten som de lager etter ditt ønske er veldig bra.Aktivitetene på hotellet er bra, og det er aldri tid for å kjede seg. Bra tilbud med både barneklubb og ungdomsklubb. Noen aktiviteter som å kjøre tube på stranda koster litt penger.

 
08.07.2016

Innlegg av MonaJ519 Oslo, Norge

Ypperlig for barn og voksne

Flott hotell med all inkl. som gjør det enkelt å ha med barn, 7 bassenger et veldig fint et som bare er 40 cm med vann. Flott strand , stort område som inneholder mange restauranter og snackbarer. Barnepass, lekeland, aktiviteter og show for alle. Mest tyskere og russere på hotellet. Kan anbefales barnefamilier.

 
07.08.2014

Innlegg av kimberly811 Oxford, Storbritannia

Nana Beach!! Du er den beste xxx

Vi tilbrakte 2 uker ved Nana Beach i slutten av juni. Hvilket elskverdig hotell med nydelige mennesker arbeidende der. De ansatte ønsker virkelig å gjøre sitt ytterste for å tilfredsstille deg, og jeg ønsker å gi en stor takk til Alexandra for å gi oss rommet vi spurte om. Vi ble ikke skuffet på noen måte. Hotellet er plettfritt, bassengene er perfekte, vi prøvde de fleste av dem på et tidspunkt!! Naturen tar pusten av deg, maten er god og det er alltid noe å spise, drinkene er det rikelig av, og coctailene er veldig vanedannende!! Underholdningen var utmerket og vi nøt virkelig showene. Vi reiser tilbake til Nana Beach neste år og håper å kunne ta familien med oss, som er en blanding av voksne og barne. Det er noe for enhver aldersklasse på Nana Beach. Å, jeg må ikke glemme the elskverdige kapellet på andre siden av balkongen vår. Den var sannelig flott, jeg gikk dit hver dag og tenker ofte på den nå når jeg er hjemme.

 
18.02.2019

Innlegg av toni_m_kelly Liverpool, Storbritannia

Beautiful place so close to being perfect!

My husband and I stayed here with our three children, my mother, mother and father in law. Everyone loved it. The atmosphere was lovely, the food was great, and entertainment was better than you normally get at these places. In fact a couple of the acts they brought in were fantastic. The beach is stunning!! We took a taxi into town a few times and it's really nice. Great shops with loads of lovely little bargains. Nice places to eat and drink. Only downsides for us were the rooms we were in needed updating, but to be honest we spent very little time in the rooms other than to sleep. The cocktails really need some work also. Overall really nice place!!

 
30.01.2019

Innlegg av hba2000 Leicester, Storbritannia

AMAZING

Absolutely amazing, could not fault anything. I visited in July 2018 and previously in 2015, this hotel has just got even better!!!! I will be returning again June this year. The food is good, I'm a fussy eater and ate constantly, so much to chose from. The complex of the hotel is massive, you will never get bored and do not even need to leave, if you don't wish to. Although, there are some amazing cocktail bars in the surrounding towns, only a 15 minute walk away. The drinks are lovely, a wide range of cocktails, definitely recommend the amaretto sours:). Everything and so much more you could want on an all inclusive holiday. Staff are amazing, so helpful and friendly. If you haven't booked your stay already, you 100% need to. Ignore any negative reviews. JUST AMAZING!!!