Laplaya Beach

Koselige Laplaya Beach har en hyggelig gresk atmosfære der det ligger i utkanten av Malia. Fra hotellet er det bare en kort tur til den lange, fine sandstranden. Blir du på hotellet kan du kjøle deg ned i bassenget, bestille noe godt å drikke i poolbaren og bare nyte ferien.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Servicen og beliggenheten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Laplaya Beach er et enkelt, familieeid hotell som ligger nært den lange sandstranden i Malia. Bassengområde med basseng med ferskvann, barnebasseng, gratis solsenger og noen parasoller. Håndkleservice mot avgift. Pool-/snackbar som serverer enkle retter samt drikke.

Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Gratis bordtennis og biljard. Til nærmeste supermarked er det ca. 150 meter. Parkering. Til sentrum av Malia, der det er butikker, tavernaer og barer, er det ca. 750 meter. Til Hersonissos er det ca. 7 kilometer.

Måltider

Ingen måltider er inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt