Alexander Beach

  • • Herlig beliggenhet ved stranden
  • • Flere basseng og restauranter

Er du ute etter en ferie i avkoblingens tegn er Alexander Beach et godt valg! Hotellet er bygd som en liten by frodige omgivelser, med flere basseng og en lang sandstrand. Med flere restauranter, et stort aktivitetstilbud og et fint spa har hele familien noe å se frem til her.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Familierom for 2-4 personer. Superiorrom for 2 personer. Juniorsuiter for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

fantastisk strand og beliggenhet og suitene
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

På hyggelige Alexander Beach ligger rommene fordelt på flere mindre bygninger som ligger spredt ut over i hagen ved den ca. 400 meter lange sandstranden i Stalis på Kreta.  Det ene bassengområdet, som har flere basseng ligger ned mot stranden, mens det andre ligger litt lenger opp og har en roligere atmosfære. Gratis solsenger og parasoller ved bassenget og på stranden. Gratis håndkleservice. Poolbar.

Bufférestaurant der frokosten og middagen serveres. Tre à la carte-restauranter (disse er ikke inkludert i halvpensjon). Restaurant Kriti serverer internasjonale og greske retter til lunsj. Restaurant Meltemi har gresk meny og meze. I restaurant Mediterraneo serveres retter fra Middelhavet. Pent antrekk i restaurantene til middag (menn må ha langbukser og skjorte). I tillegg har hotellet Apollo sushibar og en beach bar.

Gratis tennis, badminton, sandvolleyball, basketball, dart og bordtennis. Gratis yoga. Spa med massasje, hamam og spabehandlinger mot avgift. Innendørsbasseng. Biljard mot avgift. Vannsport, jetski og hesteridning mot avgift. Lekeplass. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale.

Gratis WiFi i hovedbygningen (i restauranten og resepsjonen). Døgnåpen resepsjon. Room service mot avgift. Butikk. Vaskeriservice mot avgift. Til Long Beach er det ca. 500 meter. Det er ca. 1 kilometer til Stalis sentrum. I høysesong er det et busstopp rett utenfor hotellområdet, i lavsesong er det ca. 5 minutters gange til busstoppet. Hotellet vender seg primært mot familier. 

Måltider

Halvpensjon. Helpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

Barn og ungdommer er velkomne kun i følge med foreldre/foresatte.

Hoteller for barnefamilier skal alltid ha
  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng og barnevogn skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • WiFi i fellesområdene