Reiser til Gouves

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Nyhet! Lengter du etter en rolig ferie i vakre omgivelser skal du legge ferien til Gouves på Kreta i år. Uansett om du reiser med eller uten barn så finner du alltids noe for deg her. Vakre laguner og en lang sandstrand som stedvis er langgrunn. Fra Gouves er det ikke langt til Kretas kanskje største severdighet – Knossos.

Populære hoteller – Gouves

Marina Beach

Fra 4 367 NOK

Fakta om Gouves

Mat og drikke

Middag med gresk salat og moussaka på taverna koster ca. 90 kroner. En øl mellom 35-40 kroner.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen i Heraklion til våre hotell i Gouves tar det ca. 20 minutter. I noen tilfeller vil busstransporten samkjøres med Kokkini Hani og tar da litt lengre tid. Bussturen foregår vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Strender

Det er en lang sandstrand i Gouves, delvis med stein- og klippebunn, badesko anbefales. På stranden er det solsenger og parasoller mot avgift. Nedenfor hotellet The Island er det gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester. Det er også mindre laguner med mulighet for å leie solsenger og parasoller. Undervannstrømmer kan forekomme.

Strandområdene på Kreta eies av kommunen og plassen leies deretter av hotellene. Derfor tilkommer det en ekstra kostnad for solsenger og parasoller.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 18°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
des 16°c
8,0 av 10 Gouves
Våre gjesters vurdering, Basert på 25 vurderinger