Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,3 av 10 Basert på 74 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
9,3 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Service
 
9,2 / 10
Fasiliteter
 
9,2 / 10
Mat og drikke
 
8,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,3 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

Daniel ,
Norge

+
Alt var fantastisk
-
Bedre internett på hotellet?

Bekreftet gjest: 2019-08-25


8 av 10

Terje,
Oslo

+
Stort areal uten høye bygg og flere bassenger så det alltid var solseng å finne
-
Apollo må sørge for rom med A/C, vårt hadde kun luftkjøling fikk vi opplyst da vi klagde på for varmt om natten og ikke plasser eldre folk på rom rett over "diskoteket ved "Main pool".

Bekreftet gjest: 2019-06-02


8 av 10

Thale,
Oslo

+
Maten!
-
Oppussing av rommene er snart på tide! Merking av maten som er vegetar (veldig godt utvalg!!!)

Bekreftet gjest: 2018-08-19


8 av 10

,

+
-
Hotellet opererer med mange forskjellige typer rom, mens Apollo har færre. Dermed er det vanskelig å finne ut hva man har bestilt opp mot hjemmesiden til hotellet. Burde være flere bilder av rommene på hjemmesiden.

Bekreftet gjest: 2018-08-19


9 av 10

Tor,
Hommersåk

+
Nærhet til stranden, god standard og hyggelig og hjelpsom betjening
-
Kutte ut den grusomme musikken fra kl 15-16 ved bassenget hver dag. Musikk er personlig og individuelt, og ha en fyr som trer uønsket lyd nedover ørene våre er ikke greit. Det var biller i stort antall ved døren. Mange kom seg inn Forøvrig synd at innflyging til flyplassen skjer rett over hotellet i lav høyde. Rommene burde vært bygd med tanke på lyddemping

Bekreftet gjest: 2018-08-03


9 av 10

Edle,
Vier

+
Fin beliggenhet ,hyggelig personal
-
litt høy kjedelig musikk ved bassenget

Bekreftet gjest: 2018-08-03


9 av 10

Thomas,
Oslo

+
A good hotel. Nice rooms, and great pools.
-
A bit crowded in the restaurant for breakfast and dinner.

Bekreftet gjest: 2018-07-22


8 av 10

Erik,
Oslo

+
Lunsj på the Stone bar
-
Bedre info om å reservere bord på the Tavern og info om håndklebytte

Bekreftet gjest: 2018-07-08


9 av 10

,

+
Ikke for fullt, behagelig mengde mennesker og flere bassenger.
-
Service i resepsjonen.. Vi kom kl 12 og rommet var ikke klart. I tillegg virket personellet i resepsjonen totalt uintessert i deg som person og tok telefonsamtaler mitt i samtaler ol. Hotellet var veldig bra, men servicen i resepsjonen kan bli mange hakk bedre.

Bekreftet gjest: 2018-07-08


9 av 10

Dag ,
Randaberg

+
Rolig. God plass til tross for at det mest sansynelig var fullt. Nærme stranden.
-
Airconditioning kunne vært bedre.

Bekreftet gjest: 2018-07-06


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

90% anbefaler hotellet

2428 vurderinger
Utmerket
 
1572
Veldig bra
 
659
Bra
 
155
Mindre bra
 
30
Dårlig
 
12

Fem siste vurderinger

18.07.2019

Innlegg av Badeanna Drøbak, Norge

Flott hotell.

Min mann og jeg har i skrivende stund et par dager igjen av vårt 2 ukers opphold på The Island hotel.Dette hotellet er stort,flott og med mange fasiliteter.Vi har rom med direkte utgang til basseng,og egne solsenger,noe vi synes er veldig bra.Rett over veien er stranden,og den er veldig bra,med gratis solsenger for hotellets gjester,og finkornet sand som gjør det enkelt å gå ut i vannet.Vi har halvpensjon,og både frokost og middag( buffet)er utmerket,og det er mye å velge i.Renhold er bra,og området og bassengene renses/stelles daglig.Utmerket service fra alle ansatte.Klientellet har stort sprik i alder,vi tipper fra ca 20-70 år.atmosfæren er rolig og behagelig på hele området.Noen små ting som kunne vært bedre: lite bad og minimalt med plass til toalettsaker,det lekker utover hele badegulvet når man dusjer,det burde vært ordentlige nattbord ved sengen ( i stedet for en tre-stubbe ).Vi er alt i alt veldig fornøyd med vårt opphold.Her kan man gjerne komme tilbake en gang.🙂

 
03.10.2017

Innlegg av Gunn T

Ferie

Dette hotellet var kjempe fint. Hotellet var over ett stort område. Frokosten var super, kunne få det man ville ha her. Var tre store basseng. Ikke noe bråk ved bassengene. Gratis solsenger på stranden rett utenfor hotellet om man tok med de blå håndklærene fra rommet. Alt personalet var veldig hyggelige. Var fler språklige.

 
28.09.2017

Innlegg av frida910 London, Storbritannia

Veldig god mat, betjeningen var utmerket. Hjelpsomme og hyggelige.

I nærheten av hotelet er det en restaurant som heter Island, anbefalest på det sterkeste.Alt området var rent og pent, svømmebasengene var nydelige, men vi var mest på stranda. Sengene var brede og store og av ypperste kvalitet. Det eneste som var negativt var balkongen. Der var det knapt plass til to mennesker.

 
03.08.2017

Innlegg av MaritStein Gdansk, Polen

Deilig ferie

Meget flott hotell med alle fasiliteter. Vi ankom sent, men ble veldig godt mottatt. Vi hadde ikke bestilt med havutsikt, men fikk fin utsikt på forespørsel. Flotte rom og meget godt renhold. Vi benyttet hotellet kun til frokost og det var et meget godt utvalg. Personlig syntes jeg det var fryktelig mye mennesker og bråkete ved frokosten. Anbefaler å sitte ute, det var noe roligere. Vi ønsket å spise middag på hotellet ved et par anledninger men fikk ikke lov da det var kleskode og vi ikke hadde med lange bukser. dette er tåpelig!!!! hva med de som går i fillete olabukse og barbent. Vi benyttet ikke bassengområdet da vi er mest glad i å ligge på stranden. Det var godt med solsenger og nydelig strand. Kan absolutt anbefales.

 
17.07.2016

Innlegg av JanRichardBerg Bærum, Norge

Meget bra hotell, med et par minus

Rommet var litt lite, men bra med god beliggenhet og utsikt over havet. Meget bra service fra personalet. Veldig høflige ansatte. Variert og god mat. Meget positivt at det ikke var lov til å reservere solsenger om morgenen (før kl 10:30), og at en poolboy fjernet håndklær som lå på sengene før dette klokkeslett. Dessverre var WiFi ustabilt.