Gouves Bay

Vil du bo nært stranden og med kort vei til Kretas vakre hovedstad er Gouves Bay et godt valg. Nærheten til stranden gjør at du kan velge om du vil tilbringe soltimene ved bassenget eller nede på stranden. Her ler det også en gressplen for lek og sport.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Det beste med hotellet vår at det var lite trengsel og me fekk alltid solsenge
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 850 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Gouves Bay er et mindre All Inclusive-hotell ved stranden i Gouves, omtrent midt i mellom Kretas hovedstad Heraklion og feriebyen Hersonissos. Her er det et lite bassengområde med ett basseng med barneseksjon. Gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot avgift. Nedenfor hotellet ligger rullesteinstranden med solsenger og parasoller mot avgift. Håndkleservice mot depositum. Poolbar. Bufférestaurant der frokost, lunsj og middag serveres.

Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Gratis bordtennis, dart, sandvolleyball samt gressplen for fotball og annen lek. Lekeplass. Biljard mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Til nærmeste sentrum er det ca. 850 meter.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl 7.30-11.00
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00
  • Ubegrenset med øl, vin og lokale drinker kl. 11.00-23.00 i poolbaren

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt