Geraniotis Villa

  • • Villa for opp til 8 personer
  • • Eget basseng
  • • Benytt alle fasiliteter på Geraniotis Beach

Geraniotis Villa er det perfekte valg for storfamilien eller vennegjengen. Villaen har plass til opptil åtte personer, og har en herlig uteplass med eget basseng og et flott utegrill-område.


Rom/leiligheter

4-romsleilighet for 2-8 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 6 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 1,5 km
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Gerianotis Villa ligger i det innbyggerne kaller "Palaio Gerani", som betyr gamle Gerani. Villaen har røtter fra 1786, men fremstår i dag som et moderne feriehus med ett basseng for små (40 cm dyp) og ett for store (1,5 meter dyp). Bassengene varmes opp når det er nødvendig i for- og ettersesong, men temperaturen synker om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Solsenger og parasoller på terrassen.

Rundt villaen ligger det en kjøkken- og krydderhage med vekster som trives i middelhavsområdet. Det finnes blant annet oliven- og mandarintrær, appelsin- og sitrontrær. På den fine uteplassen er det kullgrill, vedovn og gassplater, så matlaging utendørs er ikke noe problem. Vil du leie kokk, så snakk med resepsjonen på Hotel Geraniotis Beach (ca. 2,5 kilometer).

Det ligger et minimarked og en liten kafé i nærheten og knapt 1 kilometer unna er det et mindre supermarked, bakeri, apotek og taverna. Det er fine turstier i området og mulig å låne sykler ved villaen (to voksensykler og én barnesykkel).

Ca. 1,5 kilometer til sand- og rullesteinstranden i Gerani. Solsenger og parasoller til leie på deler av stranden.

Måltider

Ingen.

Verdt å vite

Du kan bestille transfer med Apollo (buss fra flyplassen til Hotel Geraniotis Beach, videre med privat transport arrangert av hotellet). Innsjekking på hotellet.

Det er ca. 2,5 km mellom hotellet og villaen.