1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
9,3 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10
Fasiliteter
 
9,2 / 10
Mat og drikke
 
8,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,2 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Marion,
Asker

+
Beliggenhet, egen strand og maten
-

Bekreftet gjest: 2018-10-20


9 av 10

,

+
Hyggelig service utenom en dame. Bra beligenghet og rengjøring.
-
En dame ved resepsjon virket som en robot, lite service orientert. Litt for lang vei til en større by. Ikke noe å gjøre etter kl. 18

Bekreftet gjest: 2018-10-20


10 av 10

Asle,
Son

+
Beliggenhet.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-22


10 av 10

melinda,
Norway

+
alt fra mat , service, ansatte..alt
-

Bekreftet gjest: 2018-08-18


9 av 10

Jan,
Harstad

+
Bedre enn beskrevet på apollo.no
-
Hotellet var bedre enn beskrevet på apollo.no

Bekreftet gjest: 2018-07-07


10 av 10

Birgit,
Hamar

+
Fantastiske rom rett på stranden med full havutsikt. Flott at hotellet hadde beachside rom. Hele resorten var veldig pen og koselig med lave hus i gresk stil. Godt utvalg av mat slik at man kunne velge både sunne og mer usunne alternativer. God kvalitet på maten. Veldig hyggelige ansatte, spesielt Frederika som hjalp oss med rombytte da vi kom og ellers ga svært god service gjennom hele oppholdet og Katarina som serverte oss på resturanten Kronos. Veldig løsningsorientert personale om det skulle være noe vi spurte om. Veldig fint at man kan ha både basseng og strand alternativer alt etter hva man liker. Vi var nesten bare på stranden og det var kjempefint. Hvis man liker basseng er det masse muligheter til det. Ellers mye aktiviteter som løping, yoga som vi var med på. Vi benyttet oss også av ridetilbudet like ved.
-
Kommer ikke på noe spesielt. Alt var veldig bra!

Bekreftet gjest: 2018-07-01


7 av 10

Gunn ,
Hægeland

+
Flere basseng så aldri vanskelig å finne ei solseng da vi var det
-
Servicekurs! Hun som gjorde rent rommet vårt var den hyggeligste pluss en mann i resepsjonen, ellers var vi skuffet. Alt av underholdning til barn var på russisk så det ble barna skuffet over. I tillegg kunne de godt hatt en minibank så man slapp å gå 1,5 km for å få tatt ut penger til fotograf og buss.

Bekreftet gjest: 2018-06-23


10 av 10

Gunvor,
Tromsø

+
Alt
-
Ingen

Bekreftet gjest: 2018-06-02


9 av 10

,

+
Vakre og velstelte omgivelser. Hyggelig personale.
-
Savnet noen flere knagger på veggene.

Bekreftet gjest: 2018-05-26


9 av 10

Bjørn ,
Hønefoss

+
Meget fleksible mattider - spesielt frokost.
-

Bekreftet gjest: 2018-05-12


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

1480 vurderinger
Utmerket
 
920
Veldig bra
 
390
Bra
 
120
Mindre bra
 
30
Dårlig
 
20

Fem siste vurderinger

25.07.2016

Innlegg av Julie J

Anbefales

Veldig flott hotell. God mat, bra service, fin beliggenhet. Fornøyd med rommet, rent og alt vi trenger ( badekåpe, tøfler, kosmetikk osv) er også fornøyd med at det er flere bassenger, da hotellområdet er på et veldig stort areal. Nydelig strand som tilhører hotellet

 
04.10.2015

Innlegg av Per R

Flott resort.

Vi tilbrakte to deilige uker på Pilot Beach Resort. Anlegget er stort med flere store fine bassengområder, egen privat strand, som forøvrig er fin sand og ikke steiner. Relativt langgrunt også, noe som gjør det barnevennlig. Hotellet har fine og store rom og romslige bad. Vi var uheldig med været under oppholdet, noe som resulterte i endel tid på rommet, men det er meget god wifi dekning i hele området. Dessverre er TV dekningen for nordmenn ikke mye å skryte av. Med mindre du kan gresk, tysk eller russisk. Tyskere og russere utgjorde forøvrig 95% av gjesteklientellet. Vi hørte ikke en eneste skandinav på to uker i Georgiopolis. Maten var meget variert og god. Servicenivået tilfredsstillende.

 
03.06.2013

Innlegg av Benetti T Oslo, Oslo, Norway

Rent og pent høy servicegrad

Dette vil jeg påstå er blant det best hotellet i denne katogori i hele rethymnoområdet. Maten er veldig god. Personalet er hyggelig. Det er veldig velstelt og rent. Vel og merke seg: noen av rommene ved hovedveien kan være støyutsatt. Som barnefamilier bør en spørre seg om en ønsker utgang rett på marken eller i andre etasje. Området er stort så en bør kanskje se et oversiktbilde gjøre seg opp en mening om hvor en ønsker å bo. Det er også ganske store prisavvik mellom forskjellige booking agenter og hotellet selv. Dette varierer også mellom forskjellige rom.

 
17.04.2013

Innlegg av Devotion911 Kreta, Hellas

Et sted du reiser tilbake..

Flott hotell! Fine romslige rom, veldig god mat og en strand som oppfyller mange drømmer. Serviceorientert personale. Mulighet for spabehandling. Underholdning så og si hver kveld. Lite støy. Vakkert hotell i vakre omgivelser på Kreta. Anbefales for kjærestepar men også for par med barn.

 
06.06.2011

Innlegg av Maxflax Oslo

Ikke reis hit hvis du ikke har barn

Dersom du ikke har barn eller skal på en ferie uten barn ikke reis hit. Dette er et hotell med ekstremt barnefokus. Her er det masse tilbud for barna hele dagen og kvelden. All mat er laget med tanke på at barn skal like den, enkel og lite krydret. Noen av de som jobber på hotellet er hyggelige, men noen er direkte ubehagelige. Hotellet har en restaurant på stranden hvor du kan spise og kose deg uten at du å høre barne-disco eller barne-show. Denne restauranten er ikke inkudert på noe vis i hel- eller halvpensjon og selv om du har forhåndsbetalt for drikke må du også betale for dette på strandrestauranten. Det arangeres en hummerkveld hver lørdag, den er dyr og holder svært lav standard. Har dere lyst på hummer så er de eksperter på det på Kreta. Det finnes gode restauranter både i Rehymon og Chania hvor dere kan få et herremåltid med hummer til en lavere pris enn den på hotellet.