1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Pilot Beach

 • • Ferieparadis på stranden
 • • Flere basseng

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Luksuriøse Pilot Beach på vestkysten av Kreta har mange fasiliteter, restauranter og masse sportsaktiviteter. Det yngste feriefolket spiser gratis pizza og is på hotellets "Tasty Corner".

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer. Dobbeltrom, beachside for 2-3 personer. Familierom for 2-5 personer, hvorav 1 barn. 2-roms suiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,3 av 10
Basert på 49 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Beliggenhet, egen strand og maten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Pilot Beach i Georgioupolis er et herlig resort som ligger vakkert til på vestre Kreta. Hotellet består av ett nyere og ett eldre område som er forbundet med gangtunnel. Det eldste området ligger ved stranden, det nyere på andre siden av hovedveien. Flere basseng med barneseksjon; ett av dem har et lite badeland for de yngre barna (3-10 år). Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Pool-/snackbar.

Det er fire restauranter på hotellet og til middag er det pent antrekk som gjelder. For barn mellom 3 og 13 år er det snacks og småmat mellom kl. 11.00-17.00 i såkalte Tasty Corner. En kveld i uken er det gresk aften og én kveld hummermiddag, begge mot avgift. Fra juni til oktober serveres det sushi i restaurant Almira. Cocktailbar.

Gratis WiFi i fellesområdene, internetthjørne mot avgift. Gratis å benytte innendørsbassenget. Gratis trimrom med mulighet for personlig trener mot avgift. Stort spa, Olive Spa, med behandlinger og badstue, dampbad og massasje. Frisør mot avgift. Barneklubb (4-12 år) med engelsk-, fransk- og tysktalende personale. Lekeplass. Spillrom for voksne. Tennis og minifotball. Minimarked. Avstanden til stranden er mellom 0 og 500 meter, avhengig av hvor på området man bor. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

Halvpensjon. 
Helpensjon inkl. drikke mot tillegg. Når de voksne legger til helpensjon spiser barn 2-11 år for kun 1 krone.

Hoteller for barnefamilier skal alltid ha
 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng og barnevogn skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • WiFi i fellesområdene