Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,3 av 10 Basert på 42 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
9,3 / 10
Rengjøring
 
9,5 / 10
Service
 
9,4 / 10
Fasiliteter
 
8,9 / 10
Mat og drikke
 
9,1 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Dag,
Oppdal

+
topp kvalitet
-
Wifi var dårlig

Bekreftet gjest: 2019-07-21


9 av 10

Trude ,
Stord

+
Pent, rent og trygt.
-
Vi fikk ikke informasjon om at vi kunne spise middag på restaurantene i tillegg til bufeen. Det oppdaget vi ved avreise. For oss var det dårlig siden min mor er dårlig til bens. Stranden bør oppgraderes til bedre senger, rene bord, bedre service etc. Sto ikke i forhold til forventningene for dette fine hotellet.

Bekreftet gjest: 2019-06-02


10 av 10

Hildegunn,
Skånevik

+
Servicen
-
Hotellets innendørs trening /bade/ spatilbud føltes som var privatbutikk. Savnet et åpnere tilbud her.

Bekreftet gjest: 2019-05-26


10 av 10

Tore,
Aksdal

+
Servicen, vennligheten, rengjøringen, romservicen ,anbefaler dette hotellet, fantasiske restuanter, alt i alt veldig bra,
-

Bekreftet gjest: 2019-05-26


10 av 10

Anne ,
Ringsaker

+
Nærhet til sjøen; Greit for barn å komme seg trygt ned; Basseng ved rommene våre og enkelt å være sammen som storfamilie. God mat, som passet for alle.
-
For oss som var mange, var det vanskelig å finne ro nok ved måltidene slik at vi kunne snakke sammen.

Bekreftet gjest: 2018-10-20


10 av 10

Svein ,
Leknes

+
Store, komfortable rom. Flott bad. God mat. Fine uteområder v hotellet, . Svært innbydende område på hotellets eget område v stranden. Veldig hyggelig og serviceinnstilt personale.
-
Ingen

Bekreftet gjest: 2018-09-29


10 av 10

Ann Kristin,
Nord-Lenangen

+
Hyggelig betjening og kjempe god service. Kjempe god og variert mat.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-01


10 av 10

Heidi,
Bergen

+
Nydelig hotell med fantastisk beliggenhet! Ett stort hotellområde. Glad vi bestilte rom m bassengutsikt, slik at vi var nærmere resepsjon og buffe restauranten. Ikke en maur eller annet insekt på rommet! Madrassene var fantastiske!
-
Mer info om aktiviteter på hotellet. «Skriftelig» info om at man kan spise på a la carte restaurantene, ett viss antall i uken, som er inkl i halvpensjon.

Bekreftet gjest: 2018-08-18


9 av 10

Mathias,
Rena

+
Fantastisk ansatte ved hotellet
-
Nevne at det maks er 1.2m i bassengdybde. Til hotellet: Ha flere valgmuligheter i lunchtider og kanskje en til resturante.

Bekreftet gjest: 2018-06-30


8 av 10

Ottar ,
Moelv

+
A la carte restauranten, underholdningen, sengene, airconditionen og rengjøring var bra. God instruktør på bassengtreningen.
-
Mer presis informasjon om tilbudene på hotellet da vi oppholdt oss der. Vi burde få informasjon om hvor underholdningen og bassengtreningen var. Det burde vært samsvar mellom pris og kvalitet på massasjen.

Bekreftet gjest: 2018-06-17


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

818 vurderinger
Utmerket
 
566
Veldig bra
 
175
Bra
 
60
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
9

Fem siste vurderinger

21.07.2019

Innlegg av LindaB6263

Super service fra start til slutt

Vi ankom hotellet ved 01.00 tiden og fikk se dette flotte anlegget i full belysning som var lekkert. Etter innsjekk fikk vi servert et hyggelig måltid i restauranten før vi ble kjørt til rommet. Flott velkomst også der mer fruktfat og vin. Rommet var stort og fint med terrasse og de fleste fasiliteter som minibar, kaffemaskin og strykebrett. Vi fikk rom med badekar som falt i smak for 8-åringen. 2 ganger daglig kommer house-keeping for å sørge for at du har alt du trenger. Rent og pent både på rom og ellers. Her slipper du å sette på vekkerklokla for å sikre deg plass ved poolen. Godt med plass og ingen reservasjoner. Særdeles gode solsenger med tykke madrasser. Håndkle-kiosken har åpent fra 10-18 daglig, hvor du henter gratis badehåndklær. Vi hadde halvpensjon og fikk servert nydelog mat hver eneste dag. I tillegg til den fenomenale buffet-restauranten kunne du også velge å spise middag på Asiatisk, Italiensk, Gresk eller Fiskerestaurant. På plassen finner du en butikk / mini-marked med allright men prisene er nesten doble til sammenligning med supermarkedenene 2 km unna. Buss mor Rethymnon eller mot Chania stopper rett utenfor hotellet. Stranden er nydelog men sterke strømmer og dermed rødt flagg stopped idyllen for vår del. Når det er sagt var bassengområdet slettes ingen dårlig erstatning. Det er så og si helt stille fra kl 23.00 Anbefaler virkelig et opphold her

 
11.07.2019

Innlegg av OyTheBoy Oslo, Norge

Avslappende og deilig

Du får det du betaler for! Fra innsjekk til utsjekk ble vi svært godt tatt vare på. Selv om vi kom sent til hotellet og kjøkkenet var stengt disket de opp en herlig middag. Hotellet er relativt nytt og holder høy klasse. Store og delikate rom, herlig design og arkitektur, mer enn nok solsenger ved svømmebassenget og på stranda, bra treningsrom og spa, og hyggelig service hele veien. Vi hadde halvpensjon og var meget fornøyd med maten. I løpet av oppholdet spiste vi også på den asiatiske, den italienske og fiskerestauranten. Ingen ekstra kostnad. Stor tommel opp til han som var sommelier på hotellet. Kunnskapsrik, vennlig og kom med noen fantastiske tips om gode greske viner (gresk vin har utvilsomt tatt store steg de siste årene!). Dette er en rolig resort, og etter kl 23 var det stort sett dødt. Perfekt for å lade batterier og finne roen. Anbefales på det varmeste.

 
27.09.2017

Innlegg av Tap I

Høy standard.

Ved ankomst blir du møtt kofferter blir tatt inn på hotellet så får velkomst drink i resepsjonen får info,så blir du kjørt til rommet etter dette med bagasje.Vil du bli kjørt til og fra stranda så kan du det,under frokost,lunsj og middag blir du servert hele tiden med det du drikker til du henter bare maten.Dette er ikke et hotell hvor du har full all inclusive hvor alt er gratis som mange andre hoteller,du får en viss drikke til mat men må kjøpe ellers utenom og i barer på kvelden..De har litt rabatt på full og halvp gjester på vin og vis du spiser i Alacarte resturanter som er på plassen.Stranda er fantastisk og vil du bare ligge å nyte og få servert en drink ved strand senga så er det bare å gi beskjed til de som jobber der så henter og bringer de.Du kan også spise ved stranden da det er en liten resturant der og maten er veldig bra.Sandstrand som er veldig bra og vil du spasere en tur inn til lille sentrum Georgiupolis så tar det en ca 20-25 min via stranda eller du kan drosje som koster en ca 6 euro.Ikke mulig å ta ut euro på hotell men det kan du gjøre i georgioupolis hvor det er mange cash automater.Vi var som par der uten barn og var fantastisk ferie med flott personale og hjelpsomme,rommene var veldig bra,basseng området flott men vi foretrakk stranden når vi var der.Når det gjelder antrekk så var det mange menn som hadde fine korte sommerbukser på så det var ikke problem så det ut som selv om det står at de krever at menn har langbukse på når de skal spise middag.Finnes også et lite minimarked ved hotellet som man kan kjøpe det meste av ting man trenger.Vi var bare en uke men skulle gjerne vært 2,var en flott hotell med høy standard hvor du er i fokus.

 
07.09.2017

Innlegg av gryc897 Sørarnøy

sommer 2017

fantastic hotel . Everything is Perfect . I recommend the hotel spa and Georgias Toupadaki's lymphatic drainage. En fantastisk ferie med alt man kan ønske seg. Rent og pent overalt. Hyggelige og blide ansatte. Mye og variert mat både på frokosten og middag. Fin underholdning hver kveld. kommer helt sikkert tilbake.

 
20.09.2019

Innlegg av 229annkathrinl

Wonderful!

My Mum and I came the second time and we‘ve had a wonderful time again. The room was big and clean. Even when the hotel is fully booked you don’t recognize that there are many people and you always find a place at the beach or pool. The food is good, especially the fish resteraunt at the beach is very, very nice! The waitresses are friendly, overall the Sommelier Dimitris is perfect, he is one of the reasons why we came back again! Also Victor, the Front Office Manager, did a Great Job! We really can recommend this Hotel!