Anemos Luxury Grand Resort

  • • Elegant og luksuriøst
  • • Stort bassengområde
  • • Kort vei til stranden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

På elegante Anemos Luxury Grand Resort bor du kun et steinkast fra den fine stranden i Georgioupolis. På det store hotellområdet finner du alt som trengs for en rolig og behagelig ferie.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

topp kvalitet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 200 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Anemos Luxury Grand Resort har et stort og fint bassengområde med to store bassenger. Gratis solsenger, parasoller og håndklær. Poolbar. Barnebasseng med en liten rutsjebane et lite stykke fra det store bassengområdet. Moderne spa med oppvarmet innendørsbasseng, hamam og badstue. Ulike behandlinger mot avgift. Ca. 200 meter til stranden der det finnes gratis solsenger og parasoller. Stranden nås via en undergang.

På hotellet finnes det én buffé- og tre à la carte-restauranter. Meltemi tilbyr frokost- og middagsbuffé, restaurant Levantes tilbyr à la carte-meny med italienske retter, på restaurant Ostria er menyen gresk og en asiatisk restaurant. Kleskode gjelder for middag i alle restauranter, langbukser for herrer. Reservasjon kreves på à la carte-restauranten. Flere barer.

Gratis WiFi på hele hotellet. Lite trimrom med noen få apparater. Gratis tennis. Gratis sandvolleyball og yoga. Spillrom med elektroniske spill mot avgift. Frisør mot avgift. Suvenirbutikk, minimarked og minibank på hotellområdet. Vaskeriservice mot avgift. Barneklubb i hotellets regi. Liten lekeplass. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Avstanden til sentrum og stranden varierer i forhold til hvor man bor på hotellområdet.

Måltider

  • Halvpensjon.
  • Helpensjon mot tillegg.