Reisemål – Kreta

feriesteder sortert etter

Platanias har alt det som skal til for en herlig ferie – strender, sjarmerende restauranter og et variert uteliv. Velg blant sjarmerende, familieeide hotell til luksus resorter og mindre leilighetshotell, der deilige bad i Middelhavet aldri er langt unna. Gå ikke glipp av et besøk i tavernaen The Ol...

Mer om Platanias 38 hoteller fra 4 299 NOK

Ierapetra på Kreta er faktisk Europas sydligste by! Her ligger alt til rette for en komfortabel ferie. Byen og området byr på shopping, strandliv, severdigheter og mange aktiviteter. Selv om Ierapetra i aller høyeste grad er en levende by, er tempoet her rolig med en tilbakelent stemning.

Mer om Ierapetra & Koutsounaris 9 hoteller fra 5 909 NOK

En reise til Hersonissos inneholder det meste. Liker du liv og røre? Da skal du reise til Hersonissos. Havneområdet frister med gode restauranter, morsomme butikker, barer og natteliv. Kultur får du også med deg i tre genuine småbyer med lokal mat og vakker utsikt. Et mer avslappet tempo venter i St...

Mer om Hersonissos, Stalis & Malia 28 hoteller fra 3 505 NOK

En reise til Rethymnon byr på mer enn shopping og staselige monumenter. Den milelange stranden begynner midt i byen, og langs strandpromenaden og i den venetianske havna er det nok av tavernaer og barer. Selv om Rethymnon er Kretas tredje største by, så får man følelsen av å befinne seg i en genuin,...

Mer om Rethymnon By 27 hoteller fra 4 100 NOK

Sitia ligger i det nordøstre hjørnet av Kreta og er noe så uvanlig som en helt vanlig kystby dit de store turiststrømmene ennå ikke har funnet veien. Deilige turer i havnen og sene kvelder på tavernaen med det beste det kretiske kjøkkenet har å by på. Sandstranden med sitt klare vann ligger rett ute...

Mer om Sitia 8 hoteller fra 5 632 NOK

Agii Apostoli er perfekt for barnefamilier! Barn elsker Agii Apostoli, og det er ikke vanskelig å forstå at foreldrene gjør det samme. Det rolige tempoet og vakre badebukter med langgrunne sandstrender innbyr til mange herlige familiestunder.

Mer om Agii Apostoli 8 hoteller fra 4 637 NOK

Vil du nyte småbytempo i vakre omgivelser, skal du definitivt reise til Agios Nikolaos. Her kretser livet rundt havna og den lille sjøen, og det finnes flere herlige strender å sole seg på og bade fra.

Mer om Agios Nikolaos 8 hoteller fra 4 810 NOK

Agia Marina er en livlig by i vakre og frodige omgivelser. De fleste av Apollos hoteller ligger nær stranden med de imponerende Lefka Ori-fjellene som bakteppe. Ta turen hit i sommer!

Mer om Agia Marina 9 hoteller fra 4 750 NOK

Elounda kan kunsten å trollbinde sine besøkere og her er det flere luksushotell. Havna er stedets sentrum og her er det et koselig lite torg med noen kaféer og tavernaer. Der det ligger i en vakker vik beskyttet av halvøya Spinalonga, lokker Elounda med Kretas blåeste vann.

Mer om Elounda 3 hoteller

Tilbring avslappende dager på stranden i noen av badebyene som ligger som perler på en snor langs kysten utenfor Rethymnon. Nyt en ferie der dagene dreier seg om neste bad og kveldens middag, og du gjør alt i ditt eget tempo. Ønsker du mer uteliv og fornøyelser ligger Rethymnon by i passe avstand.

Mer om Rethymnonkysten 11 hoteller fra 4 028 NOK

I Kalives og Almyrida får du virkelig følelsen av å være i Hellas! Det fredelige livet dreier seg om stranden og de hyggelige restaurantene, og alt ligger i behagelig avstand – rett rundt hjørnet. Til Kalives og Almyrida reiser du for å slappe av, nyte og komme uthvilt hjem.

Mer om Almyrida & Kalives 5 hoteller fra 5 624 NOK

Reis med oss til sjarmerende Amoudara på Kreta. Her trives barnefamiliene som fisken i vannet; her er det ikke noe stress og man kan virkelig koble av og bare nyte. Velkommen til en ekte, gresk perle!

Mer om Amoudara 4 hoteller

Noen kilometer vest for Chania by ligger den herlige badebyen Kato Stalos. Hit reiser alle, både turister og fastboende, for å bade, sole seg og ha det deilig.

Mer om Kato Stalos 12 hoteller fra 4 053 NOK

På Kretas sørkyst ligger Plakias, en hyggelig og rolig by med genuin atmosfære. Området kjennetegnes av de dramatiske fjellveggene, blandingen av karrige raviner og frodig natur med det vakre Libyske havet som bakgrunn. Til tross for at byen er liten er Plakias en høyst levende by der det meste fore...

Mer om Plakias 2 hoteller fra 4 644 NOK

Ved Egeerhavet på østre Kreta, i behagelig avstand fra storbyen Heraklion, ligger den lille feriebyen Anissaras. Her tar du dagen som den kommer og opplever et stykke Kreta på nært hold.

Mer om Anissaras 2 hoteller fra 8 196 NOK

I lille Kastelli på Kreta ferierer du i stemningsfulle omgivelser litt utenom de største turistområdene. Atmosfæren er ekte gresk og landsbyen kan by på sjarmerende kafeer og tavernaer, i tillegg til at den er et godt utgangspunkt for utflukter på vestkysten.

Mer om Kastelli 1 hoteller fra 5 388 NOK

Vil du slappe av på solfylte strender skal du reise til Kokkini Chani på Kreta. Den lille feriebyen er en god base for utflukter, og vil du på "by'n" en kveld, så er det ikke langt til Hersonissos.

Mer om Kokkini Chani

Vest for Chania ligger den lille feriebyen Maleme. Hit reiser du for å oppleve den rolige atmosfæren og et herlig slaraffenliv på stranden. I sentrum ligger ett par tavernaer og kaféer, der du kan slå deg ned sammen med lokalbefolkningen og nyte atmosfæren og maten.

Mer om Maleme 2 hoteller fra 4 848 NOK

Gjør noe annerledes og oppdag sjarmen på det sørlige Kreta! Du reiser til Paleochora på egen hånd, og her møter du en rolig atmosfære og en enestående vakker natur. Feriebyen har dessuten også alle forutsetninger for en aktiv og opplevelsesrik ferie.

Mer om Paleochora 3 hoteller fra 5 185 NOK

Chania på Kreta har fått kallenavnet Østens Venezia. Når man ser den vakre venetianske havna skjønner man hvorfor!

Mer om Chania By 2 hoteller fra 4 629 NOK

Georgioupolis har et herlig preg av ekte gresk landsbyliv. På den langgrunne sandstranden har barna det helt utmerket. Om kvelden kan du nyte en god middag på en taverna, og for den som vil ha storbypuls er det ikke langt til Chania og Rethymnon.

Mer om Georgioupolis 5 hoteller fra 4 793 NOK

Nyhet! Lengter du etter en rolig ferie i vakre omgivelser skal du legge ferien til Gouves på Kreta i år. Uansett om du reiser med eller uten barn så finner du alltids noe for deg her. Vakre laguner og en lang sandstrand som stedvis er langgrunn. Fra Gouves er det ikke langt til Kretas kanskje størst...

Mer om Gouves 4 hoteller fra 6 220 NOK

Til denne hyggelige lille feriebyen reiser de som vil bo litt unna de større turiststedene. Her kan du i ro og fred omgås med dine nære og kjære, og koble av med late dager på stranden.

Mer om Kolymbari 3 hoteller fra 7 128 NOK

Reis til den lille typiske greske landsbyen Makrigialos, som ligger på det sørøstre hjørnet av Kreta. Du flyr til Sitia og derfra er det en knapp times transport til hotellene i Makrigialos. På den kilometerlange sandstranden med det krystallklare vannet kommer du raskt i feriemodus. Her ligger det ...

Mer om Makrigialos/Koutsouras 4 hoteller fra 5 740 NOK

Nyhet! Velkommen til denne uslepne diamanten i øst! I Palekastro får du en glimt av det genuine Kreta samtidige som du har kort vei til unike strender, historiske minnesmerker og vakre landskap som er som gjort for fotturer og terrengsykling mellom fjelltopper og spektakulære raviner.

Mer om Palekastro 2 hoteller fra 6 760 NOK

Bli med til lille Gerani på Chaniakysten! Gerani har mye av den greske sjarmen i behold, og her kan du regne med en fredelig og rolig ferie der sjø og sol står i fokus.

Mer om Gerani 3 hoteller fra 6 709 NOK

Bali på Kreta var lenge bare en liten fiskerlandsby med noen turister men har utviklet seg til å bli en stadig mer populær ferieby. Her er naturen vakker og de fine strendene har en rolig atmosfære. I havna kan du spise godt på en av tavernaene med ekte kretisk mat og sjekke utvalget av lokale varer...

Mer om Bali (Kreta) 5 hoteller fra 4 672 NOK

I Sissi foregår det meste rundt havnen og om morgenen kan du gå ned til stranden og møte fiskerne som kommer inn med nattens fangst. Milatos har rolige strender, noen få tavernaer som serverer fersk fisk. I fjellandskapet ovenfor byene er det mange turmuligheter på sykkel og til fots.

Mer om Sissi & Milatos 2 hoteller