Reisemål – Kreta

feriesteder sortert etter

Platanias

Platanias har alt du trenger for å ha en morsom, aktiv eller avslappende ferie – strender, natteliv og herlige hoteller. På Santa Helena Beach venter god komfort og et variert tilbud, som passer både for par og familier. Her får du en drømmeferie utover det vanlige!

Mer om Platanias 33 hoteller fra 2 428 NOK

Ierapetra & Koutsounaris

Nyhet! Nå har vi utvidet vårt Kreta og tilbyr reiser til Ierapetra, som faktisk er Europas sydligste by! Her ligger alt til rette for en komfortabel ferie. Byen og området byr på shopping, strandliv, severdigheter og mange aktiviteter. Selv om Ierapetra i aller høyeste grad er en levende by, er temp...

Mer om Ierapetra & Koutsounaris 7 hoteller fra 5 548 NOK

Hersonissos, Stalis & Malia

En reise til Hersonissos inneholder det meste. Liker du liv og røre? Da skal du reise til Hersonissos. Havneområdet frister med gode restauranter, morsomme butikker, barer og natteliv. Kultur får du også med deg i tre genuine småbyer med lokal mat og vakker utsikt. Et mer avslappet tempo venter i St...

Mer om Hersonissos, Stalis & Malia 29 hoteller fra 3 098 NOK

Rethymnon by

En reise til Rethymnon byr på mer enn shopping og staselige monumenter. Den milelange stranden begynner midt i byen, og langs strandpromenaden og i den venetianske havna er det nok av tavernaer og barer. Selv om Rethymnon er Kretas tredje største by, så får man følelsen av å befinne seg i en genuin,...

Mer om Rethymnon By 27 hoteller fra 2 548 NOK

Sitia

Sitia ligger i det nordøstre hjørnet av Kreta og er noe så uvanlig som en helt vanlig kystby dit de store turiststrømmene ennå ikke har funnet veien. Deilige turer i havnen og sene kvelder på tavernaen med det beste det kretiske kjøkkenet har å by på. Sandstranden med sitt klare vann ligger rett ute...

Mer om Sitia 7 hoteller fra 5 098 NOK

Agii Apostoli

Apollos reiser til Agii Apostoli er perfekt for barnefamilier! Barn elsker Agii Apostoli, og det er ikke vanskelig å forstå at foreldrene gjør det samme. Det rolige tempoet og vakre badebukter med langgrunne sandstrender innbyr til mange herlige familiestunder.

Mer om Agii Apostoli 8 hoteller fra 2 378 NOK

Agios Nikolaos

Vil du nyte småbytempo i vakre omgivelser, skal du definitivt reise til Agios Nikolaos. Her kretser livet rundt havna og den lille sjøen, og det finnes flere herlige strender å sole seg på og bade fra.

Mer om Agios Nikolaos 7 hoteller fra 3 598 NOK

Agia Marina

Bestill en reise til Agia Marina i sommer. Byen er ganske livlig, og omgivelsene vakre og frodige. De fleste av Apollos hoteller ligger nært stranden med de imponerende Lefka Ori-fjellene som bakteppe.

Mer om Agia Marina 9 hoteller fra 2 698 NOK

Elounda

Elounda kan kunsten å fortrylle sine besøkende, og en reise til Elounda gir mersmak. Her har vi valgt ut de aller beste hotellene for at du skal få en så luksuriøs ferie som mulig.

Mer om Elounda 3 hoteller fra 7 098 NOK

Rethymnonkysten

Tilbring avslappende dager på stranden i noen av badebyene som ligger som perler på en snor langs kysten utenfor Rethymnon. Med Apollo kan du velge mellom moderne badesteder og små, sjarmerende byer. Vil du stelle deg selv, kan du gjøre det i villa med eget basseng. For eksempel.

Mer om Rethymnonkysten 11 hoteller fra 2 448 NOK

Almyrida & Kalives

I Kalives og Almyrida får du virkelig følelsen av å være i Hellas! Det fredelige livet dreier seg om stranden og de hyggelige restaurantene, og alt ligger i behagelig avstand – rett rundt hjørnet. Til Kalives og Almyrida reiser du for å slappe av, nyte og komme uthvilt hjem.

Mer om Almyrida & Kalives 3 hoteller fra 2 698 NOK

Amoudara

Reis med oss til sjarmerende Amoudara. Her trives barnefamiliene som fisken i vannet; her er det ikke noe stress og man kan virkelig koble av og bare nyte. Velkommen til en ekte, gresk perle!

Mer om Amoudara 4 hoteller fra 3 798 NOK

Kato Stalos

Noen kilometer vest for Chania by ligger den herlige badebyen Kato Stalos. Hit reiser alle, både turister og fastboende, for å bade, sole seg og ha det deilig.

Mer om Kato Stalos 9 hoteller fra 2 693 NOK

Anissaras

Ved Egeerhavet på østre Kreta, i behagelig avstand fra storbyen Heraklion, ligger den lille feriebyen Anissaras. Her tar du dagen som den kommer og opplever et stykke Kreta på nært hold.

Mer om Anissaras 2 hoteller fra 7 848 NOK

Kastelli

I lille Kastelli ferierer du i stemningsfulle omgivelser litt utenom de største turistområdene. Atmosfæren er ekte gresk og landsbyen kan by på sjarmerende kafeer og tavernaer, i tillegg til at den er et godt utgangspunkt for utflukter på vestkysten.

Mer om Kastelli 1 hoteller fra 4 198 NOK

Kokkini Chani

Vil du slappe av på solfylte strender skal du reise til Kokkini Chani. Den lille feriebyen er en god base for utflukter, og vil du på "by'n" en kveld, så er det ikke langt til Hersonissos.

Mer om Kokkini Chani

Maleme

Vest for Chania ligger den lille feriebyen Maleme. Hit reiser du for å oppleve den rolige atmosfæren og et herlig slaraffenliv på stranden. I sentrum ligger ett par tavernaer og kaféer, der du kan slå deg ned sammen med lokalbefolkningen og nyte atmosfæren og maten.

Mer om Maleme 2 hoteller fra 3 748 NOK

Paleochora

Gjør noe annerledes og oppdag sjarmen på det sørlige Kreta! Du reiser til Paleochora på egen hånd, og her møter du en rolig atmosfære og en enestående vakker natur. Feriebyen har dessuten også alle forutsetninger for en aktiv og opplevelsesrik ferie.

Mer om Paleochora 3 hoteller fra 4 348 NOK

Chania by

I middelalderen, da venetianerne hersket på Kreta, ga de Chania kjælenavnet "Østens Venezia". Når man ser den vakre venetianske havna skjønner man hvorfor.

Mer om Chania By 2 hoteller fra 4 148 NOK

Georgiopolis

Georgiopolis har et herlig preg av ekte gresk landsbyliv. På den langgrunne sandstranden har barna det helt utmerket. Om kvelden kan du nyte en god middag på en taverna, og for den som vil ha storbypuls er det ikke langt til Chania og Rethymnon.

Mer om Georgiopolis 5 hoteller fra 3 748 NOK

Gouves

Nyhet! Lengter du etter en rolig ferie i vakre omgivelser skal du lagge ferien til Gouves i år. Uansett om du reiser med eller uten barn så finner du alltids noe for deg her. Vakre laguner og en lang sandstrand som stedvis er langgrunn. Fra Gouves er det ikke langt til Kretas kanskje største severdi...

Mer om Gouves 3 hoteller fra 5 298 NOK

Kolymbari

Til denne hyggelige lille feriebyen reiser de som vil bo litt unna de større turiststedene. Her kan du i ro og fred omgås med dine nære og kjære, og koble av med late dager på stranden.

Mer om Kolymbari 3 hoteller fra 5 798 NOK

Makrigialos/Koutsouras

NYHET! Sommeren 2019 kan du reise med Apollo fra Norge til lille Makrigialos, som ligger på det sørøstre hjørnet av Kreta. Du flyr til Sitia og derfra er det en knapp times transport til hotellene i Makrigialos. På den kilometerlange sandstranden med det krystallklare vannet kommer du raskt i feriem...

Mer om Makrigialos/Koutsouras 1 hoteller fra 6 098 NOK

Palekastro

Nyhet! Velkommen til denne uslepne diamanten i øst! I Palekastro får du en glimt av det genuine Kreta samtidige som du har kort vei til unike strender, historiske minnesmerker og vakre landskap som er som gjort for fotturer og terrengsykling mellom fjelltopper og spektakulære raviner.

Mer om Palekastro 2 hoteller fra 5 598 NOK

Premiumreiser Kreta

En Premiumreise til Kreta er noe helt spesielt. Denne store, naturskjønne øya med sin dramatiske historie byr på fantastiske strender, hyggelige tavernaer og antikk kultur. Med sin beliggenhet langt sør i Middelhavet er Kreta også velsignet med en sommer som varer fra april til november. Bli med oss...

Mer om Premiumreiser Kreta 2 hoteller

Gerani

Bli med til lille Gerani på Chaniakysten! Gerani har mye av den greske sjarmen i behold, og her kan du regne med en fredelig og rolig ferie der sjø og sol står i fokus.

Mer om Gerani 2 hoteller fra 7 248 NOK

Sissi & Milatos

I Sissi foregår det meste rundt havnen og om morgenen kan du gå ned til stranden og møte fiskerne som kommer inn med nattens fangst. Milatos har rolige strender, noen få tavernaer som serverer fersk fisk. I fjellandskapet ovenfor byene er det mange turmuligheter på sykkel og til fots.

Mer om Sissi & Milatos 3 hoteller fra 6 698 NOK