1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Porto Elounda Golf & Spa Resort

  • • Egen golfbane

Velkommen til Porto Elounda Golf & Spa Resort som ligger ved havet i Elounda. Her finner du det meste som skal til for at du skal få en herlig ferie – et stort og fint bassengområde, en egen golfbane og flere restauranter. For ekstra avkobling er et besøk i det prisbelønte spaet et must!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Beliggenheten, hyggelige ansatte og bra rom!
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Porto Elounda Golf & Spa er et stort hotell med egen sandstrand. Her er det et stort bassengområde med barnebasseng. Sommeren 2019 åpner et nytt, stort basseng med utsikt over stranden. Gratis solsenger og parasoller både ved bassenget og på stranden. Pool-/strandbar.

Det er totalt åtte restauranter på hotellet. Bufférestauranten Nafsika med retter fra middelhavslandene. Restaurant Old Mill er hotellets fine dining og har utsikt over hagen og havet. Aglio-e-Olio restaurant har italiensk meny. Lunsjrestauranten Odysseas serverer gresk mat. À la carte-restauranten Deck serverer internasjonale retter. I restaurant Koh kan du spise asiatisk. Calypso & Wine cellar byr på franske smaker med en fantastisk utsikt over havet. For fisk- og skalldyr er går du til Yacht Club Restaurant. Flere av dem har spesielle temakvelder i høysesong. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. Pent antrekk, menn må ha langbukser. Flere barer.

Hotellet har et over 3000 m² stort barneland som er åpent mellom kl. 10.00 og 13.00 hver dag, samt to dager i uken også om ettermiddagene. Parken retter seg mot barn opp til 17 år og her er det blant annet en lekepark og badeland. En del er for barn mellom 4 måneder og 12 år. Barneklubb i hotellets regi for barn mellom 4 måneder og 5 år (åpen mellom kl. 10.00 og 18.00), og en ungdomsklubb (åpen mellom kl. 19.00 og 22.00). Badelandet er kun for barn om formiddagen, ingen voksne. Vil foreldrene bade med barna kan man bestille området for en ettermiddag mot avgift. Lekeplass og spillrom med brett- og onlinespill.

Gratis WiFi på rommene og i fellesområdene (høyhastighet mot avgift). Gratis trimrom, oppvarmet innendørsbasseng, samt et meget lekkert spa (6 Senses) med en omfattende behandlingsmeny (mot avgift). Hamam og badstue. 9-hulls golfbane (par 3), vannsport og dykking. Gratis bordtennis. Biljard. Tennisbane og fotballbane mot avgift. Timer i seiling og golf mot avgift. Frisør og flere butikker. Avstanden til stranden kan være opptil 200 meter, avhengig av hvor du bor på området. Room service hele døgnet. Hotellet ligger ca. 3 kilometer fra Elounda og ca. 1 mil nord for Agios Nikolaos. Ingen trafikk.

Måltider

Halvpensjon, som omfatter frokost og middag i hovedrestauranten.

Ønsker du i stedet å spise middag à la carte, trekkes 30 euro/voksen og 15 euro/barn fra på regningen i à la carte-restauranten.