Elounda Beach

 • • Prisbelønnet luksushotell
 • • To strender som hører til hotellet
 • • Vakker utsikt over hagen og havet

Lekre Elounda Beach ligger flott til i den vakre Mirabellobukten på Kreta. Flott hotellstrand og et stort bassengområde. Her er det et delikat spa og i restauranten spiser du førsteklasses lokal mat.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Dobbeltrom i bungalow for 2 personer. Island bungalow for 2 personer. Deluxerom for 2-3 personer/2-3 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 4-6 personer, hvorav 2 barn. Luksusrom med delt basseng for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Suiter for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Beliggenhet og fasiliteter. Rent og pent.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elounda Beach ligger i naturskjønne omgivelser med en herlig utsikt over Mirabellobukta i den lille byen Elounda, ca. 9 kilometer fra Agios Nikolaos. Værelsene er fordelt på Elounda- og Imperial-delen. Flott bassengområde med saltvannsbasseng. Poolbar. Badehåndklær. Hotellet deler fasiliteter med søsterhotellet Elounda Bay Palace, der det er to bassengområder med barnebasseng samt et innendørsbasseng. Gratis solsenger og parasoller i alle bassengområdene. Det er to mindre sandstrender med gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester.

Det er fire restauranter på hotellet. Kafenion som serverer lokale retter, Dionysos med middelhavsmeny, Argourant serverer italiensk mat og Blue Lagoon er japansk. Pent antrekk i alle restauranter. Kveldsunderholdning noen kvelder i uka.

Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis trimrom, tennis og badminton. Thalasso-spa Espace Vitalite Chenot er for gjester som har fylt 16 år og behandlingene er mot avgift. Gratis hamam og badstue. Barneklubb (4-12 år) i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass. Sportsaktiviteter for tenåringer. Flere trapper inne på hotellområdet. Room service. Helikopterservice, bil- og yachtutleie. Gullsmed. Klesbutikk. Kiosk. Vaskeriservice mot avgift. Vannsport mot avgift. Dykkesenter. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé er inkludert. Halvpensjon mot avgift.

Halvpensjon er frokostbuffé og middag. Middagen er en 3-retters som inntas i en av à la carte-restaurantene. Drikke er ikke inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

 • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
Eksklusive hoteller skal alltid ha
 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde