Elounda Bay Palace

 • • Lekkert hotell
 • • Mange sportsaktiviteter
 • • Et utvalg av restauranter og barer

På Elounda Bay Palace er du garantert havutsikt og deilig, varm havbris til kveldens middag. En vakker hage og to fine sandstrender rammer inn dette fine ferieanlegget i vakker middelhavsarkitektur.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom i bungalow for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom for 1-2 personer. Dobbeltrom superior i bungalow for 1-2 personer. Bungalow med delt basseng for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Beliggenheten og hele området rundt hotellet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Smakfulle Elounda Bay Palace er bygd i middelhavsstil og består av en hovedbygning og et par mindre bygninger og bungalower. Hotellet deler fasiliteter med søsterhotellet Elounda Beach. Bassengområde med saltvannsbasseng, barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær. Poolbar. To mindre sandstrender med solsenger og parasoller. Håndkleservice. Strandbar.

Bufférestauranten Arethoussa serverer frokost og middag. Tre á la carte-restauranter; Thalassa som serverer kretiske retter, Ariadne byr på greske spesialiteter og Restaurant F har middelhavsretter og snacks på menyen. Pent antrekk i alle restauranter. Tre barer. Dag- og kveldsunderholdning.

Gratis WiFi i fellesrommene. Døgnåpen resepsjon. Gratis trimrom, hamam og badstue. Innendørsbasseng med ferskvann. Gratis tennis, sandvolleyball og minigolf. Bordtennis mot avgift. TV-salong. Lekeplass og underholdning for barna. Roomservice. Vaskeriservice mot avgift. Vannsport der noen aktiviteter er mot avgift. Butikker. Til den lille byen Elounda er det ca. 2 kilometer og til Agios Nikolaos er det ca. 1 mil. Begrenset lokaltrafikk.

På søsterhotellet Elounda Beach er det fem restauranter og Thalassospa Espace Vitalite Chanot med massasje og behandlinger mot avgift.

Måltider

Halvpensjon som serveres i hovedrestauranten Arethoussa. Middagen kan inntas i á la carte-restaurantene mot et tillegg på 30 euro/voksen, 20 euro/barn 9-15 år og 10 euro/barn 3-8 år.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

 • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
Eksklusive hoteller skal alltid ha
 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde