Elounda – Kreta med det lille ekstra

  • • Storslagne luksushoteller
  • • Kort vei til store severdigheter
  • • Kretas blåeste vann

Telefonservice

Apollo har ingen reiseledere på reisemålet, men du kan alltid nå en av våre skandinavisktalende reiseledere på telefon. Oppstår det en akutt situasjon kan vi ha personale på plass så fort som mulig. Aktuelle telefonnumre står på billetten, og fås ved...

Elounda kan kunsten å fortrylle sine besøkende, og en reise til Elounda gir mersmak. Her har vi valgt ut de aller beste hotellene for at du skal få en så luksuriøs ferie som mulig.

Populære hoteller – Elounda

Bassenget ved spa-avdelingen

Elounda Beach

Fra 11 108 NOK

Elounda Bay Palace

Fra 7 098 NOK

Fakta om Elounda

Mat og drikke

En middag med gresk salat og moussaka på taverna koster ca. 120 kroner pr. person. En øl koster ca. 30-40 kroner.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen i Heraklion til Elounda/Agios Nikolaos tar det ca. 1,5 t med buss. I visse tilfeller samkjøres busstransfer med andre destinasjoner, som Hersonissos, Sissi og Anissaras/Analipsi. Transfer vil i disse tilfellene ta noe lengre tid. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

I området rundt Elounda finnes det en sandstrand og flere rullesteinstrender. Undervannsstrømmer kan forekomme begge steder. De større strendene er bemannet med badevakter.

Strandområdene på Kreta eies av kommunen og plassen leies deretter av hotellene. Derfor tilkommer det en ekstra kostnad for solsenger og parasoller.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 16°c
apr 18°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 19°c
des 16°c