Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Dobbeltrom med to enkeltsenger og madrasser av høy kvalitet. Oppholdsromsdel med lenestol og bord. Smart-TV og internett. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Kaffe- og tefasiliteter samt en flaske vann hver dag. Dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2

Enkeltrom

Enkeltrom med enkeltseng og madrass av høy kvalitet. Oppholdsromsdel med lenestol og bord. Smart-TV og internett. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Kaffe- og tefasiliteter samt en flaske vann hver dag. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1

Juniorsuite

Elegante juniorsuiter med to enkeltsenger og madrasser av høy kvalitet. Oppholdsromsdel med lenestol og bord. Smart-TV og internett. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Kaffe- og tefasiliteter samt en flaske vann hver dag. Lite kjøleskap. Jacuzzi i suiten. Separat wc og dusj, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2

Penthouse suite

Elegant penthouse suite med en stor seng og madrass av høy kvalitet. Oppholdsromsdel med lenestol og bord. Smart-TV og internett. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Kaffe- og tefasiliteter samt en flaske vann hver dag. Lite kjøleskap. Jacuzzi samt badstue i suiten. Separat wc og dusj, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55-56 kvm
Antall personer: 2

Toroms suite

Toroms suite med to soverom med en stor seng og madrass av høy kvalitet i hvert rom. Oppholdsromsdel med lenestol og bord. Smart-TV og internett. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Kaffe- og tefasiliteter samt en flaske vann hver dag. Lite kjøleskap. Jacuzzi i suiten. Separat wc og dusj, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 80 kvm
Antall personer: 4