Sunset Boutique & Spa

Velkommen til det moderne hotellet Sunset Boutique & Spa i Bali på Kreta. Her kan du kose deg med to basseng, ta en tur ned til stranden eller nyte en deilig spabehandling. I Sunset Boutique & Spa kan du unne deg litt ferieluksus og ta litt ekstra vare på deg selv.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 200 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sunset Boutique & Spa ligger i hyggelige og rolige omgivelser og har et bassengområde med basseng, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift. Snackbar ved bassenget som serverer hamburgere, pasta, salat og fruktsalat.

Hotellet har en restaurant der frokostbufféen serveres. Det er ca. 200 meter til den fine sandstranden der det er parasoller og solsenger mot avgift. På stranden tilbys vannsporter og aktiviteter mot avgift.

Det er ca. 700 meter til det lille sentrumet i Bali og der finner du minibank, stormarked og apotek. Inn til sjarmerende Rethymnon by er det 25 kilometer og til Kretas hovedstad Heraklion er 45 kilometer. Det kan være en god ide å leie bil noen dager slik at du får sett mer av denne mangfoldige øya og de vakre strendene.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.
Frokostbufféen er åpen fra kl. 8.00 til kl. 10.00 og består av ca. 6 varme retter som f. eks. omelett, samt brød, ost, syltetøy, yoghurt, grønnsaker, frukt, juice, kaffe og te. Det er alltid noen alternativer for vegetarianere. Glutenfrie og laktosefrie alternativ kan ordnes men hotellet må få beskjed før ankomst.

Verdt å vite

  • Hotellet består av to bygninger og det er heis kun i den nyeste av de to bygningene.
  • Snackbaren er åpen fra kl. 10.30 til midnatt
  • Det er en del trafikk i området i høysesong (juli-august)

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt