Elpis Studios & Apartments

Velkommen til Elpis Studios & Apartments som ligger ved koselige Bali på Kreta. Her har du det hyggelige bassengområdet å boltre deg i og det er bare 300 meter til stranda .


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elpis Studios & Apartments bor du enkelt med god plass med kort vei til både stranda og det lille sentrumet i Bali. Bassengområde med barneseksjon i bassenget. Bassenget er ikke oppvarmet og er åpent fra kl. 9.00 til 19.30.

Ved bassenget ligger det en snackbar med drikke, snacks og enkle retter som engelsk frokost, salat, smørbrød og gyros mellom kl. 9.00 og 19.30.

Foretrekker du stranda så ligger Varkotoposstranda ca. 300 meter fra hotellet. Det er supermarked og flere tavernaer i sentrum av Bali, som ligger ca. 1 kilometer unna. Inn til vakre Rethymnon by er det 25 kilometer og vil du se Kretas hovedstad Heraklion er det 45 kilometer dit. For å se deg litt om på denne mangfoldige øya med alle de koselige stedene og byene anbefaler vi leiebil i noen dager.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

  • Bassengområdet er åpent mellom kl 9.00 og 19.30.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt