Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Fine dobbeltrom med tregulv eller fliser og lys innredning. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraseng i vanlig seng. TV og et lite kjøleskap samt mikrobølgeovn. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badehåndklær. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Romstørrelse: Ca. 23 m²
Antall personer: 2-3.

Familierom

Lyse og romslige familierom i to deler med skyvedør i mellom. Den ene delen med dobbeltseng og den andre med to enkeltsenger. TV, mikrobølgeovn og et lite kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badehåndklær. Regndusj og wc, hårføner. Noen med balkong eller terrasse, noen med havutsikt og noen med eget basseng på uteplassen. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Romstørrelse: Ca. 29 m²
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Juniorsuite

Moderne juniorsuiter som ligger ved stranden med panoramautsikt over havet. Dobbeltseng, tregulv eller fliser og lys innredning. TV og et lite kjøleskap samt mikrobølgeovn. Fruktkurv og vin ved ankomst. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ordinær seng.
Antall personer: 2

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Lyttos Beach, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.
Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn

Superiorrom med eget basseng

Moderne superiorrom med eget basseng på uteplassen. Tregulv eller fliser og lys innredning. Dobbeltseng og mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV og et lite kjøleskap samt mikrobølgeovn. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn