Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Pene dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. TV med musikkanal. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Lite kjøleskap og vannkoker. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 20 m²
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Enkeltrom er dobbeltrom som benyttes av 1 person. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Lite kjøleskap og vannkoker. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 20 m²
Antall personer: 1

Familierom

Enkle familierom i åpen planløsning. Ekstrasenger i køyesenger for barna. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Lite kjøleskap og vannkoker. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 6 ggr/uke
Romstørrelse: Ca. 25 m²
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Neptuno Beach, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.
Romstørrelse: Ca. 20 m²
Antall personer: 2-3

Superiorrom

Fine superiorrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Lite kjøleskap og vannkoker. TV med musikkanal. Daglig påfyll av vann på flaske i de rommene med begrenset havutsikt (de øvrige superiorrommene har ikke denne servicen). Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekåper og tøfler inngår i rommene med begrenset havutsikt. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.
Antall personer: 2-3