Rom/leiligheter

Familierom

Familierom som består av ett stort rom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa eller feltseng. Lite kjøleskap og TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 20-25 m²
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Familierom superior

Familierom superior som består av to soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Lite kjøleskap og TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 25-27 m²
Antall personer: 2-4

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Marilena, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.
Antall personer: 2

Superiorrom

Superiorrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa eller feltseng. Lite kjøleskap og TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 20-25 m²
Antall personer: 2-3