Thamiris

Familieeide Thamiris er et enkelt leilighetshotell som ligger ved den fine sandstranda i Kalives på Kreta. Vannet er krystallklart og hotellets gjester har tilgang til solsenger uten kostnad på stranda. Til sentrum i Kalives er det bare en kort spasertur og der finner du koselige tavernaer, kaféer og barer.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer. Treromsleiligheter for 4-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Topp rengjøring. Rett på stranden med gratis solsenger. Greit hotell for en rimelig penge.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 150 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Thamiris er et enkelt lite hotell som ligger like ved Kalivesstranden der hotellets gjester har tilgang på gratis solsenger og noen parasoller. Den lille elven Xida munner ut i havet ved hotellet og det er en hyggelig liten hage.

Gratis WiFi. Resepsjon med begrensede åpningstider. Den lokale frukt & grønt butikken og slakterbutikken ligger i gangavstand. Ca. 250 meter til supermarked. Kalives sentrum med kaféer, restauranter og barer ligger bare et steinkast unna. Ca. 100 meter fra hotellet er det en bussholdeplass for lokalbussen. Leier du bil er det gratis parkering på hotellet. Minibank i nærheten. Gjennomfartstrafikk kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt