Thamirakis Studios

Thamirakis Studios er et enkelt leilighetshotell som ligger på stranden. Her er det ikke fasiliteter, men på søsterhotellet får du resepsjonsservice og tilgang til å låne gratis solsenger på stranden.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Fredeleg , nær strand, restauranter og butikkar. Disponible solsenger og parasoll
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Thamirakis Studios er et enkelt og hyggelig leilighetshotell som ikke har egne fasiliteter, men du er velkommen til å benytte fasilitetene på søsterhotellet Thamiris, som ligger ca. 100 meter unna. Der får du hjelp i resepsjonen hvis du behøver det og kan låne solsenger på stranden helt gratis. Det finnes også et begrenset antall parasoller du kan låne. Stranden er rett utenfor døren – Kalives Beach har myk sand blandet med litt stein.

I gangavstand ligger den lokale grønnskashandleren og en slakter. Et lite supermarked ligger kun 150 meter unna. En større matbutikk ligger 1 kilometer fra hotellet. Tavernaer og butikker finnes ca. 1 kilometer fra hotellet. Minibank i området. Bare 100 meter fra hotellet er det en bussholdeplass for lokalbussen. Leier du bil i ferien er det parkeringsplasser ca. 100 meter fra Thamirakis Studios. Gjennomfartstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Måltider

Ingen måltider inkludert.