1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Thamirakis Studios

Thamirakis Studios er et enkelt leilighetshotell som ligger på stranden. Her er det ikke fasiliteter, men på søsterhotellet får du resepsjonsservice og tilgang til å låne gratis solsenger på stranden.


Rom/leiligheter

1-romsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,3 av 10
Basert på 39 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Beliggenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Thamirakis Studios er et enkelt og hyggelig leilighetshotell som ikke har egne fasiliteter, men du er velkommen til å benytte bassengområdet på søsterhotellet Thamiris, som ligger ca. 100 meter unna. Der får du hjelp i resepsjonen hvis du behøver det og kan låne solsenger på stranden helt gratis. Det finnes også et begrenset antall parasoller du kan låne. Stranden er rett utenfor døren – Kalives Beach har myk sand blandet med litt stein.

I gangavstand ligger den lokale grønnskashandleren og en slakter. Et lite supermarked ligger kun 150 meter unna. En større matbutikk ligger 1 kilometer fra hotellet. Tavernaer og butikker finnes ca. 1 kilometer fra hotellet. Minibank i området. Bare 100 meter fra hotellet er det en bussholdeplass for lokalbussen. Leier du bil i ferien er det parkeringsplasser ca. 100 meter fra Thamirakis Studios. Gjennomfartstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Måltider

Ingen.