Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Moderne leiligheter med ulike planløsninger som ligger i strandbygningen. Dobbeltseng eller to enkeltsenger, og ekstraoppredning på sovesofa i oppholdsdelen, som er adskilt med skyvedør. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Spiseplass på uteplassen. TV. Gratis luftkondisjonering og WiFi. Safe mot avgift (inkludert sommeren 2020). Badekar/regndusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 31 m²
Antall personer: 1-4

Ettromsleilighet i etasje

Komfortable ettromsleiligheter i etasje, åpent mellom etasjene, som ligger i strandbygningen. Dobbeltseng oppe, to enkeltsenger og ekstraoppredning på feltseng nede. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Spiseplass på uteplassen. TV i begge etasjer. Gratis luftkondisjonering og WiFi. Safe mot avgift (inkludert sommeren 2020). Badekar/regndusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 43 m²
Antall personer: 2-6, hvorav 2 barn

Ettromsleilighet superior - sommeren 2020

Moderne og smakfulle ettromsleiligheter superior som ligger i den nybygde delen av hotellet. To enkeltsenger i soveromsdelen og to ekstraoppredninger med mulighet for å skille de to delene med skyvedør. En TV i hver del. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Spisebord på uteplassen. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 45 m²
Antall personer: 2-6, hvorav 2 barn

Ettromsleilighet superior i etasje

Moderne og smakfulle ettromsleiligheter superior i etasje i åpen planløsning i en nybygd del av hotellet. To enkeltsenger i øvre etasje samt to enkeltsenger og mulighet for to ekstrasenger i nedre etasje. TV i begge etasjer. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Spisebord på balkongen. Gratis luftkondisjonering og WiFi. Safe mot avgift (inkludert sommeren 2020). Dusj og wc (ett bad i hver etasje), hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Heisen går ikke til alle rom.
Romstørrelse: Ca. 45 m²
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn

Superiorrom – sommeren 2020

Moderne og smakfulle superiorrom som ligger i den nybygde delen av hotellet. TV, lite kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, luftkondisjonering og WiFi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 25 m²
Antall personer: 1-2

Toromsleilighet – sommeren 2019

Komfortable og moderne toromsleiligheter med ett soverom som ligger i strandbygningen. Ekstraseng i sovesofa i oppholdsrom, når det er seks personer settes det inn en ekstraseng i soverommet. TV. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Spisebord på uteplassen. Gratis luftkondisjonering og WiFi. Safe mot avgift (inkludert sommeren 2020). Badekar/regndusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 42 m²
Antall personer: 2-6, hvorav 2 barn