Almyrida Resort

apollo mondo enjoy

  • • Herlig takterrasse med basseng
  • • Nyt middagen med utsikt fra takterrassen
  • • Fin beliggenhet ved stranden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Almyrida Resort består egentlig av tre hoteller – der du kan benytte alle fasiliteter uansett hvor du bor. Du kan velge fritt blant fire basseng, om du vil trene i treningsstudio, bowle eller gå på spa. Gode fasiliteter og beliggenheten i kombinasjon med et personale som gjør det de kan for at ferien din skal bli vellykket gjør at Almyrida Resort er valgt ut til å være ett våre Apollo Mondo Enjoy-hotell.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Enkeltrom for 1 person. Superiorrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom i etasje for 2-6 personer, hvorav 2 barn. 2-romssuiter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Bassengområde på roof garden, beliggenhet og usedvanlig vennlige og serviceinnstilt personell.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Almyrida Resort omfatter Almyrida Residence, Almyrida Beach og Almyrida Studios. De to første ligger ved siden av hverandre, det siste 270 meter bortenfor – gjestene kan benytte fasilitetene på alle tre hotellene. Dette medfører at du har et stort utvalg av basseng, restauranter og underholdning uten å måtte bevege deg særlig langt.

Bademulighetene

Her er det et fint bassengområde med fire basseng, hvorav et separat barnebasseng. Gratis solsenger i bassengområdet. På Almyrida Residence finnes det en takterrasse med basseng, dette bassenget er reservert for gjester over 17 år, men på selve takterrassen er alle velkomne. Poolbar. Til stranden er det bare en kort spasertur.

Mat og underholdning

Det er en restaurant på Almyrida Beach og en på Almyrida Residence. For gjester som bor på Almyrida Beach og Almyrida Studios inntas eventuell måltider på Almyrida Beach. Gjester som bor på Almyrida Residence inntar eventuelle måltider på Almyrida Residence, som arrangerer musikkaften et par ganger i uken (mai-september). Matlagingskurs mot avgift 3 ggr/uke på Residence, mot avgift. Disse arrangeres mai-juni og september-oktober og krever et det er minimum 4 personer pr. gang, begrenset plass.

Trening og spa

Hotellet har et lite spa, skjønnhetssalong og frisør mot avgift. Gratis lite trimrom, aldersgrense 16 år (yngre gjester i følge med voksne). Bowling og biljard mot avgift.

WiFi og øvrig om hotellet

Gratis WiFi i fellesområdene, laptop kan leies. Vaskeriservice mot avgift. Vei må krysses for å nå stranden. Hotellet ligger nær stranden, restauranter og barer i byen. Vei må krysses for å nå stranden. Ca. 22 kilometer til Chania. Lokaltrafikk.

Les mer om våre Apollo Mondo Enjoy-hotell.

Måltider

  • Frokostbuffé er inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg. Halvpensjon omfatter frokost- og middagsbuffé.
Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
  • Gode tilbakemeldinger
  • Fin beliggenhet
  • Gode fasiliteter
  • Gratis WiFi