1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Almyrida Resort

apollo mondo enjoy

 • • Herlig takterrasse med basseng
 • • Nyt middagen med utsikt fra takterrassen
 • • Fin beliggenhet ved stranden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Almyrida Resort ligger fint til og har fire basseng, trimrom, bowling og spa. I tillegg til et personale utover det vanlige er hotellet valgt ut til å være ett av våre Apollo Mondo Enjoy-hotell.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom i etasje for 2-6 personer, hvorav 2 barn. 2-romssuiter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. 1-romsleiligheter for 1-3 personer. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

rengjøring
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Almyrida Resort omfatter Almyrida Residence, Almyrida Beach og Almyrida Studios. De to første ligger ved siden av hverandre, det siste et par hundre meter unna – gjestene kan benytte fasilitetene på alle tre hotellene. Fint bassengområde med fire bassenger, hvorav et separat barnebasseng. Gratis solsenger i bassengområdet. På Almyrida Residence finnes det en takterrasse med basseng, dette bassenget er reservert for gjester over 17 år. Poolbar.

Det er en restaurant på Almyrida Beach og en på Almyrida Residence. For gjester som bor på Almyrida Beach og Almyrida Studios inntas eventuell måltider på Almyrida Beach. Gjester som bor på Almyrida Residence inntar eventuelle måltider på Almyrida Residence, som arrangerer musikkaften et par ganger i uken (mai-september).

Gratis WiFi i fellesområdene, laptop kan leies. Internetthjørne mot avgift. Matlagingskurs mot avgift tre dager i uken på Residence (mai-jun og sep-okt/min. 4 personer pr. gang, begrenset plass). Spa, skjønnhetssalong og frisør mot avgift. Lite spa og massasje mot avgift. Bowling og biljard mot avgift. Gratis trimrom, aldersgrense 16 år (yngre gjester i følge med voksne). Vaskeriservice mot avgift. Vei må krysses for å nå stranden. Hotellet ligger nær stranden, restauranter og barer i byen. Vei må krysses for å nå stranden. Ca 22 km til Chania. Lokaltrafikk.

Les mer om våre Apollo Mondo Enjoy-hotell.

Måltider

Frokostbuffé.
Halvpensjon mot tillegg.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
 • Gode tilbakemeldinger
 • Fin beliggenhet
 • Gode fasiliteter
 • Gratis WiFi