Almyrida Resort

apollo mondo local

Almyrida Resort

 • • Herlig takterrasse med basseng
 • • Nyt middagen med utsikt fra takterrassen
 • • Fin beliggenhet ved stranden

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Almyrida Resort består egentlig av tre hoteller – der du kan benytte alle fasiliteter uansett hvor du bor. Du kan velge fritt blant fire basseng, om du vil trene i treningsstudio, bowle eller gå på spa. Gode fasiliteter og beliggenheten i kombinasjon med et personale som gjør det de kan for at ferien din skal bli vellykket gjør at Almyrida Resort er et selvsagt medlem av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Enkeltrom for 1 person. Superiorrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom i etasje for 2-6 personer, hvorav 2 barn. 2-romssuiter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Familierom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet, atmosfære, rent og fantastisk betjening
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 30 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Almyrida Resort omfatter Almyrida Residence, Almyrida Beach og Almyrida Studios. De to første ligger ved siden av hverandre, det siste 270 meter bortenfor – gjestene kan benytte fasilitetene på alle tre hotellene. Dette medfører at du har et stort utvalg av basseng, restauranter og underholdning uten å måtte bevege deg særlig langt.

Gode bademuligheter
Her er det et fint bassengområde med fire basseng, hvorav et barnebasseng. Gratis solsenger i bassengområdet. På Almyrida Residence er det en takterrasse hvor alle har tilgang, men bassenget som ligger her er reservert for gjester over 17 år. Poolbar. Til stranden er det bare en kort spasertur.

Mat og underholdning
Det er en restaurant på Almyrida Beach og en på Almyrida Residence. For gjester som bor på Almyrida Beach og Almyrida Studios inntas eventuell måltider på Almyrida Beach. Gjester som bor på Almyrida Residence inntar eventuelle måltider på Almyrida Residence, som arrangerer musikkaften et par ganger i uken (mai-september). Matlagingskurs mot avgift 3 ggr/uke på Residence, mot avgift. Disse arrangeres mai-juni og september-oktober og krever et det er minimum 4 personer pr. gang, begrenset plass.

Helse og trening
Hotellet har et lite spa med massasje mot avgift. Skjønnhetssalong og frisør mot avgift. Gratis lite trimrom, aldersgrense 16 år, yngre gjester i følge med voksne. Bowling og biljard mot avgift.

Øvrig på hotellet
Gratis WiFi i fellesområdene, laptop kan leies. Vaskeriservice mot avgift.

Oppdag omgivelsene
Hotellet ligger nær stranden, restauranter og barer i byen. Vei må krysses for å nå stranden. Ca. 22 kilometer til Chania. Lokaltrafikk.

Les mer om våre Apollo Mondo Local-hotell.

Måltider

 • Frokostbuffé inkludert.
 • Halvpensjon mot tillegg.
  Halvpensjon omfatter frokost- og middagsbuffé.

Sesongvariasjoner

For å unngå mest mulig kontakt og smittespredning gjelder følgende sommeren 2020:

 • Personalet vil servere fra bufféen.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

 • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
Apollo Mondo Local
 • Gode tilbakemeldinger
 • Fin beliggenhet
 • Gode fasiliteter
 • Gratis WiFi