1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Service
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
7,2 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
7,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Gry,
Oslo

+
Veldig gode senger, supert aircondition, kjempehyggelig personale, fantastisk mat
-
Oppgradere trimrommet litt. Korrigere avstanden til sentrum til 2,5 km. Har målt og det er det er ikke 1,5 km. (Langt å gå i varmen )

Bekreftet gjest: 2019-06-30


9 av 10

Elisabeth,
Finnmark

+
Basseng, hotellrom og pool bar lå bra plassert i forhold til hverandre.
-
Stranden som er tilknyttet hotellet trenger en oppgradering av senger, og at sanden rakes jevnlig.

Bekreftet gjest: 2019-06-09


6 av 10

Jan ,
Oslo

+
betjeningen
-
håndtak på skap og dører, solstoler med armstøtte. Vanskelig med å komme seg opp av solsengene

Bekreftet gjest: 2018-09-30


8 av 10

,

+
Rolig strøk - bortsett fra hundebjeffing natt og dag
-
Dårlige terrasser ut havutsikt på rommene Apollo har leid. Lite og ubekveme møbler. Dårlig med plass til å legge fra seg saker og ting. Skapene manglet håndtak. Smalt hver gang man lukket de.

Bekreftet gjest: 2018-09-23


4 av 10

Per ,
Rasta

+
-
Ved bestilling ble det opplyst at Apollo kunne skrive ønske om sjø utsikt. Med samtale med sjefen på hotellet ble det opplyst at alle rom som Apollo leid hadde ikke sjø utsikt. Vi ble sittende å se på en trafo og tomme bygg fra våres ballkong. vårt vennepar som vi reiste samme med fikk opplyst det samme fra Apollo som oss ang. ønske om sjøutsikt. Regner med at dere ser på dette og gi en tilbake melding til oss vi har brukt Apollo på våres reise til utlandet og har aldrig klaget før på noen reiser vi har hatt

Bekreftet gjest: 2018-09-23


9 av 10

Erik,
Hamar

+
romslig,, god planløsning, relativt nytt, veldig fine restaurantområder, særlig "nede"
-
manglet tannglass på badet, hva med håndtak på skapdørene?

Bekreftet gjest: 2018-09-02


8 av 10

Tonje,
Larvik

+
Service og ansatte
-

Bekreftet gjest: 2018-09-02


10 av 10

Richard ,
Oslo

+
Hotellansatte var kjempe hyggelige. Maten var veldig bra.
-
Det var noe skittent på badet da vi kom, burde vært renere der. Treningsrommet er helt latterlig dårlig, og burde ikke stå som en fasilitet ved dette hotellet.

Bekreftet gjest: 2018-08-05


5 av 10

Jane,
København

+
Morgenmaden
-
Ikke give indtryk af det er et fint hotel, med privat strand,stranden var både dårlig,beskidte madrasser, nærmest en båd havn. Bedre terasset med udsyn og ikke et mørkt hul, hvor solen ikke kunne komme til

Bekreftet gjest: 2018-09-23


9 av 10

Søren,
Glostrup

+
Det meget venlige personale
-
Det er svært set i forhold til prisen. Det var ok

Bekreftet gjest: 2018-07-22


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

56% anbefaler hotellet

241 vurderinger
Utmerket
 
136
Veldig bra
 
71
Bra
 
23
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

15.07.2019

Innlegg av Kjirsti Elverum, Norge

Fantastisk hotell

Akkurat kommet tilbake fra et fantastisk opphold på Vasia Ormos. Fantastisk sted, nydelige rom med flott utsikt mot havnen. Maten var helt ypperlig og personalet var meget hyggelige og serviceinnstilte. Alltid ledige senger ved bassengene. Rent overalt, rolig og avslappende sted. Dette er noe av det fineste vi har vært på. Etter at vi har vært her vil vi ikke tilbake til Chania og Platanias som vi har vært mye før. Agios Nikolaos var et helt nydelig og fantastisk sted. Vi kommer tilbake.

 
05.10.2018

Innlegg av Jan Fredrik D Oslo, Norge

En fornøyelse å komme tilbake.

Det var en god opplevelse å komme tilbake til hotellet. For andre gang på rad la jeg høstutflukten min til Vasia Ormos. Jeg fikk som vanlig en flott mottakelse. En flaske vin på bordet og et fruktfat som present fra hotellet. Hyggelig! Det absolutt beste med hotellet er de ansatte. Har aldri opplevd maken til serviceinnstilling. Ble møtt ved bussen og bagasjen ble tatt hånd om. Bussturen var i lengste laget, nesten 2 timer. Neste gang blir det drosje. Rommet var som vanlig gullende rent som alt annet på hotellet. Gode senger, akkurat passende myke og stabile for meg. Fjernstyrt luft kondisjonering, Rent og pent rom med de nødvendige fasiliteter. Stor balkong med bord og stoler, og værelsedamen holdt alt rent og ryddig. Maten er meget god og stort utvalg me en masse ferske grønnsaker. Maria i spisesalen hadde alt under god kontroll. Emmanuela i resepsjonen, som forøvrig snakker utmerket engelsk var behjelpelig på alle måter. Den lille sandstranden like ved hotellet, ca. 100 meter var nå fylt av myk ørkensand. Nok av solsenger og parasoller. Likte å gå dit om morgenen og bruke bassenget om ettermiddagen. Mer enn nok av solsenger og parasoller. Alltid gullende rent over alt. Anbefales. Direktøren hadde øyensynlig alt under kontroll. Kommer snart tilbake. En varm hilsen til alle ansatte.

 
03.07.2018

Innlegg av Sove-jo Ski, Norge

Flott hotell med hyggelig personell

To uker på Vasia Ormos var vel verdt besøket. Alltid rent og pent. Personalet var veldig serviceinnstilte og for oss som ønsket et rolig ferieopphold, var dette det beste vi kunne ønske oss. Anbefales!

 
13.09.2017

Innlegg av Jan Fredrik D Oslo, Norge

Avslappende og god rekreasjon

Flyturen og bussturen på ca. 2 timer gikk greit. En mann fra resepsjonen bar bagasjen til rommet og så var det bare glede seg til middagen. Buffet selvsagt, men en masse varme retter og selvsagt kalde også. Salater av alle slag. Gresk salat og yoghurt smaker bedre enn i Norge, det visste jeg, men at gresk yoghurt smaker bedre på Kreta enn den som blir importert ante jeg ikke. Hotellet består av 2 bygninger med hver sine svømmebasse ng. Ingen kamp om solsenger. 50% flere solsenger enn det var senger og rom fikk jeg vite. Usedvanlig god service både i spisesalen og i lobbybaren. Rommene var noe små, men hva gjør det når det ble kompensert med en stor veranda med 3 stoler og tørkestativ. Meget godt renhold og passende myke senger. Egen liten strand ca. 20-30 meter fra hotellet. En større en 10 min. gange fra hotellet. Stille og rolig, men dersom man ville utforske byen var det bare 10 min med drosje og faft pris på 6 Euro. Voloianni Emmanouela i resepsjonen var hjelpsomheten selv. Dessuten snakker hun engelsk godt.

 
09.08.2017

Innlegg av stavern Asker, Norge

Avslappende Ferietur !

Ankom Vasia Ormos etter en veldig lang busstur fra flyplassen, 2 1/2 time. Men fikk en hyggelig velkomst i resepsjonen, og hjelp med bagasjen til rommet. Det var veldig lite, men rent og pent, og en stor veranda utenfor hvor vi var heldige med utsikt til sjøen. God seng, men savnet en stol inne, men det var det ikke plass til, og flere knagger hadde vært til stor hjelp. Bra rengjøring vær dag. Vi hadde frokost og middag, og var veldig fornøyde med maten som var variert og god gjennom uka. God plass ved bassenget, så hotellet var vi fornøyde med, men stranden nedenfor var ikke fristende. 10 min å gå til annen strand som var veldig bra. Stille og rolig på kvelden som passet oss bra, ingen ting skjedde. Men kan kanskje være litt kjedelig for andre.