Santa Marina Agios Nikolaos

Velkommen til herlige Santa Marina i Agios Nikolaos på Kreta. Fra dette hyggelig hotellet kan du gå rett ut av hotelldøra og nyte byens puls. Du blir snart kjent i gatene rundt kanalen, finner veien til Ammosstranden og orienterer deg som en fastboende i marinaen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Herlige Santa Marina ligger i hjertet av Agios Nikolaos, rett ved marinaen. Den populære stranden Ammos Beach ligger bare noen få meter fra hotellet. Her nyter du godt av nærheten til stranden, marinaen og byen med utvalget av livlige restauranter og butikker. Hotellet har et lite bassengområde med gratis solsenger samt bassenghåndklær mot avgift.

Hotellet har en restaurant med gresk og internasjonal meny, med servering både inne og ute. Hotellbar. Frokostbufféen serveres i restauranten. Det ligger også en bar rett utenfor hotellet. Hotellet tilbyr biljard mot avgift samt vaskeriservice mot avgift (ekstern tjeneste). Det er ca. 500 meter til "innsjøen" i Agios Nikolaos.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

  • På frokostbufféen finner du alt det som hører en hotellfrokost til: egg, bacon, brød, ost, juice, kaffe og te, samt sunne favoritter som smoothies og grovere brød.
  • Spesialmat som gluten- og laktosefrie produkter kan fås på forespørsel om hotellet får beskjed før din ankomst.
  • Det er mulig å få en tidligere, enklere frokost på forespørsel.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt