Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 37 vurderinger
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
8,8 / 10
Rom / leilighet
 
7,7 / 10
Service
 
8,6 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Sentralt
-
Sengene var alt for harde. Det virket som de kun hadde "sengebunn" og at madrass/overmadrass var valgt bort med hensikt. Det var en lise å komme hjem til en normal seng for en stakkars rygg.

Bekreftet gjest: 2019-09-29


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-11


9 av 10

+
Bra renhold, mange solsenger, god frokost, nær sentrum og strand.
-
Smøre dørlåsene...

Bekreftet gjest: 2019-07-07


10 av 10

+
Beliggenheten og utsikten. Store fine rom.
-
De fine rommene begynner å bli litt slitt så de trenger nok litt vedlikehold .

Bekreftet gjest: 2019-06-23


10 av 10

+
God service. Fikk byttet rom pga trafikkstøy, fikk større rom uten å betale mellomlegg
-
Fler stikkontakter på rommet

Bekreftet gjest: 2019-06-02


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-06-02


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

1146 vurderinger
Utmerket
 
556
Veldig bra
 
414
Bra
 
120
Mindre bra
 
32
Dårlig
 
24

Fem siste vurderinger

25.09.2018

Innlegg av astridvilberg Oslo, Norge

2 fine uker i Agios Nikolaos

Agios Nikolaos er favoritt byen min på Kreta. Veldig hyggelig by med mange fine restauranter.Fin strand Amoudi beach kort vei fra Hermes hotell. Bra hotell med flott sjøutsikt. Har bodd der mange ganger.

 
21.07.2016

Innlegg av Torito52 Møre og Romsdal, Norge

Fin beliggenhet

Ok hotell med fin beliggenhet. Gangavstand til sentrum . Noe slitt. Hyggelig betjening og god mat. Flott havutsikt fra hotellrommet. Sjenerende høy og dårlig musikk fra bassengområdet ett par formiddager og kvelder. Men i det store og heile hadde vi ei fin uke i Agios Nikolaos.

 
01.10.2013

Innlegg av Tor Ole B Oslo, Norge

Et hyggelig opphold

Min kone og jrg tilbrakte en uke på dette hotellet. Service, mat, bademuligheter, betjening og vær var utmerket. Vi hadde halvpensjon (frokost og middag). Hotellbetjeningen var så fleksibel at vi også kunne bytte middag med lunsj hvis vi ville det. Hotellet ligger fint til i forhold til byen. Det er gåavstand til sentrum med en mengde koselige tavernaer og restauranter. Alt i alt synes vi at vi fikk mye for pengene og kommer gjerne tilbake . Tor Ole Brekke

 
10.07.2013

Innlegg av Christina L Oslo

Savner bare 3 ting

Allt er faktiskt meget bra på dette hotell. De er så rent, rommene, poolområdene, ja overalt helt førsteklassiskt rengjøring, maten er något før alla, varm og kallt til både frukost og middag, vi hade bara frukost, men i lengden hadde vi sikker tjent på at ha all inclusive, men bara spise når man ville for maten var god med olika temaer hver kveld, såsom Gresk afton, asiatisk, bbq. Trevlig betjening, alltid tilgjengelig, men fremforalt - det beste med hotellet- deres massør- franskmann, bosatt i Grekland, han kunde sitt jobb!!!!!! 50 euro per time, men han slutter ikke alltid etter 1 time, om han synes du trenger mere så fortsetter han tills han synes alt er ok og det koster ikke noe extra (men han blir sikkert gla for tips). Fin basseng, fantastisk utsikt for fra poolområdet og for de som har bestilt havsutsikt. Allt lungt etter kl. 23.30, et hotel for voksne, ingen fyll, uten alle er hyggelige selv med mange russere og engelskmenn, Skandinavier i mindretall og det er jo godt iblant. Utflukter: Spinalonga- Bl.a. For er som har lest boken Øya eller vet hvem spedalske legen i Begen er, ta turistbåten Nostos tour i havnen kl 13.30 til Spinalonga tilbake kl 17.00, meget bra engelsk guide, god mat og drikker selges ombord, stopp før bading i en vik innan Spinalonga, 15 euro. Tror alla ombord er i familje, og de jobber som gudar, de har bara desse sommermåneder på seg at tjene penger. Forbedringer:!!!! Solstolene rekker ikke til alle gjester, mange er nere kl. 7 legger sin håndkle for å sikre seg egen seng over dagen, (vi gjorde faktiskt detsamme, annet hadde vi aldri fått en solstoL) dessverre var det mange som ikke brukte stolene under dagen, det er ille, gjør et "parkeringssystem" der det vises om du har har brukt stolen i løpet av den nærmeste timen - annars blir den frigitt till andres glede. Musikkunderhållning på kveldene som hotellet erbjuder er topp, men ikke når vi alla må høre på den frem till kl 23.30, min mann synes det er topp men jeg vil gjerne sove kl 23. (Gnatig kjerring) Internett: fungerte meget dårligt, falt ut hele tiden, skrive inn kode hele tiden, ja, helt uselt. Dette må de gjøre noe med. Men hvem forteller dem om hva vi skriver????

 
27.09.2011

Innlegg av kjeru Oslo, Norge

Fint hotell nær strand og havutsikt

Fint hotell med bra beliggelse rett ved sentrum av Agios Nicolaus som er en sjarmerede liten by med butikker og resturanger og dansesteder . Hotellet har veldig god frokost buffet , vi hadde bare frokost inkludert. Hotellet har underholdning på kveldene fra Gresk aften til latinamerikansk show. Dersom man skal spise middag på hotellet må man være pent kledd med langbukser for herrene og ikke singlet eller slippers. Hotellrommene er store rene og koselige og servicen er bra og betjeningen er hyggelig.