Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,4 av 10 Basert på 64 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
8,9 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Astrid,
Oslo

+
Beliggenheten og utsikten. Store fine rom.
-
De fine rommene begynner å bli litt slitt så de trenger nok litt vedlikehold .

Bekreftet gjest: 2019-06-23


10 av 10

Anita,
Sykkylven

+
God service. Fikk byttet rom pga trafikkstøy, fikk større rom uten å betale mellomlegg
-
Fler stikkontakter på rommet

Bekreftet gjest: 2019-06-02


9 av 10

Jan,
Strømmen

+
Lå rett ved strandpromenaden. Lett (egen) adkomst til stranda.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-16


8 av 10

Linda,
Rælingen

+
Beliggenhet. Renhold. Gode senger.
-
Elendig føhner. Kun en stikkontakt på rommet

Bekreftet gjest: 2018-09-16


7 av 10

,

+
God service,hyggelige og imøtekommende personale. Store rom god mat
-
Mykere madrasser Fjerne tepper på gulvene.

Bekreftet gjest: 2018-09-09


10 av 10

Astrid,
Oslo

+
Beliggenheten og utsikten ..Har bodd der mange ganger.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-09


8 av 10

Willy,
Bergen

+
Beliggenhet,Hyggelig personale
-

Bekreftet gjest: 2018-09-02


7 av 10

Anette ,
Tønsberg

+
Beliggenheten og det at man kunne velge mellom lunsj og middag når man hadde halvpensjon.
-
Underholdningen om kveldene var veldig bra. Men de hadde et alt for høyt volum på musikken. De spilte så høyt at barna våknet av det. Og da vi en tok med barna på gresk aften, måtte vi ta med det ene barnet på rommet, for han klaget over vondt i ørene av musikken. Hotellet var også en god del mere slitt enn det kom frem av annonsen. Ellers veldig fornøyd!

Bekreftet gjest: 2018-08-19


7 av 10

Karin,
Oslo

+
Beliggenhet, fikk rom i 8.etg med fantastisk utsikt, kort vel til alt.
-
Fjerne tepper i fellesområdene.

Bekreftet gjest: 2018-08-19


10 av 10

Dagfinn,
Tjelta

+
Sentral beliggenhet.
-

Bekreftet gjest: 2018-08-17


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

1104 vurderinger
Utmerket
 
538
Veldig bra
 
399
Bra
 
117
Mindre bra
 
31
Dårlig
 
19

Fem siste vurderinger

25.09.2018

Innlegg av astridvilberg Oslo, Norge

2 fine uker i Agios Nikolaos

Agios Nikolaos er favoritt byen min på Kreta. Veldig hyggelig by med mange fine restauranter.Fin strand Amoudi beach kort vei fra Hermes hotell. Bra hotell med flott sjøutsikt. Har bodd der mange ganger.

 
21.07.2016

Innlegg av Torito52 Møre og Romsdal, Norge

Fin beliggenhet

Ok hotell med fin beliggenhet. Gangavstand til sentrum . Noe slitt. Hyggelig betjening og god mat. Flott havutsikt fra hotellrommet. Sjenerende høy og dårlig musikk fra bassengområdet ett par formiddager og kvelder. Men i det store og heile hadde vi ei fin uke i Agios Nikolaos.

 
01.10.2013

Innlegg av Tor Ole B Oslo, Norge

Et hyggelig opphold

Min kone og jrg tilbrakte en uke på dette hotellet. Service, mat, bademuligheter, betjening og vær var utmerket. Vi hadde halvpensjon (frokost og middag). Hotellbetjeningen var så fleksibel at vi også kunne bytte middag med lunsj hvis vi ville det. Hotellet ligger fint til i forhold til byen. Det er gåavstand til sentrum med en mengde koselige tavernaer og restauranter. Alt i alt synes vi at vi fikk mye for pengene og kommer gjerne tilbake . Tor Ole Brekke

 
10.07.2013

Innlegg av Christina L Oslo

Savner bare 3 ting

Allt er faktiskt meget bra på dette hotell. De er så rent, rommene, poolområdene, ja overalt helt førsteklassiskt rengjøring, maten er något før alla, varm og kallt til både frukost og middag, vi hade bara frukost, men i lengden hadde vi sikker tjent på at ha all inclusive, men bara spise når man ville for maten var god med olika temaer hver kveld, såsom Gresk afton, asiatisk, bbq. Trevlig betjening, alltid tilgjengelig, men fremforalt - det beste med hotellet- deres massør- franskmann, bosatt i Grekland, han kunde sitt jobb!!!!!! 50 euro per time, men han slutter ikke alltid etter 1 time, om han synes du trenger mere så fortsetter han tills han synes alt er ok og det koster ikke noe extra (men han blir sikkert gla for tips). Fin basseng, fantastisk utsikt for fra poolområdet og for de som har bestilt havsutsikt. Allt lungt etter kl. 23.30, et hotel for voksne, ingen fyll, uten alle er hyggelige selv med mange russere og engelskmenn, Skandinavier i mindretall og det er jo godt iblant. Utflukter: Spinalonga- Bl.a. For er som har lest boken Øya eller vet hvem spedalske legen i Begen er, ta turistbåten Nostos tour i havnen kl 13.30 til Spinalonga tilbake kl 17.00, meget bra engelsk guide, god mat og drikker selges ombord, stopp før bading i en vik innan Spinalonga, 15 euro. Tror alla ombord er i familje, og de jobber som gudar, de har bara desse sommermåneder på seg at tjene penger. Forbedringer:!!!! Solstolene rekker ikke til alle gjester, mange er nere kl. 7 legger sin håndkle for å sikre seg egen seng over dagen, (vi gjorde faktiskt detsamme, annet hadde vi aldri fått en solstoL) dessverre var det mange som ikke brukte stolene under dagen, det er ille, gjør et "parkeringssystem" der det vises om du har har brukt stolen i løpet av den nærmeste timen - annars blir den frigitt till andres glede. Musikkunderhållning på kveldene som hotellet erbjuder er topp, men ikke når vi alla må høre på den frem till kl 23.30, min mann synes det er topp men jeg vil gjerne sove kl 23. (Gnatig kjerring) Internett: fungerte meget dårligt, falt ut hele tiden, skrive inn kode hele tiden, ja, helt uselt. Dette må de gjøre noe med. Men hvem forteller dem om hva vi skriver????

 
27.09.2011

Innlegg av kjeru Oslo, Norge

Fint hotell nær strand og havutsikt

Fint hotell med bra beliggelse rett ved sentrum av Agios Nicolaus som er en sjarmerede liten by med butikker og resturanger og dansesteder . Hotellet har veldig god frokost buffet , vi hadde bare frokost inkludert. Hotellet har underholdning på kveldene fra Gresk aften til latinamerikansk show. Dersom man skal spise middag på hotellet må man være pent kledd med langbukser for herrene og ikke singlet eller slippers. Hotellrommene er store rene og koselige og servicen er bra og betjeningen er hyggelig.