Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Romslige leiligheter med sove- og oppholdsdel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Brødrister på forespørsel. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. TV. Badekar/dusj og wc, hårføner. Romslig balkong eller terrasse med utsikt til hagen. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 40 m²
Antall personer: 1-4

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Candia Park Village, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.
Antall personer: 1-4

Stor toromsleilighet

Store leiligheter med ett soverom og oppholdsrom med minikjøkken: kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Brødrister på forespørsel. Ekstraoppredning på sovesofa. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. TV. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 60 m²
Antall personer: 2-6

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med ett soverom og oppholdsrom med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Brødrister på forespørsel. Ekstraoppredning på sovesofa. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. TV. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 40 m²
Antall personer: 2-4

Toromsleilighet superior

Superiorleilighetene ligger i andre husrekke ved stranden. Ett soverom, og oppholdsrom med minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Brødrister på forespørsel. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. TV. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Romslig balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 40 m²
Antall personer: 2-4

Toromssuite

Suitene ligger i første husrekke ved stranden. Soverom med to senger, og oppholdsrom med minikjøkken og mulighet for ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Brødrister på forespørsel. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. TV. Badekåpe og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Romslig balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 40 m²
Antall personer: 2-4