Candia Park Village

 • • Fantastisk bassengområde
 • • Romslige leiligheter for hele familien

Candia Park Village ligger i rolige omgivelser rett utenfor Agios Nikolaos på Kreta og har en fabelaktig utsikt. Hotellet er bygd som en liten landsby der leilighetene ligger i mindre bygninger i skråningen ned mot stranden. Her er det ett bassengområde og to strender. Aktivitetstilbud og fasiliteter for voksne og barn i alle aldre gjør dette til et familieparadis.


Rom/leiligheter

1-romsleiligheter for 1-4 personer. 2-romsleiligheter for 2-4. 2-romsleiligheter superior for for 2-4 personer. Store 2-romsleiligheter for 2-6 personer. 2-romssuiter for 2-4 personer. Kampanjerom for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Badefasilitetene med strand og basseng. Veldig barnevennlig.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære Candia Park Village ligger ca. 4 kilometer utenfor Agios Nikolaos og minner om en kretisk landsby der småhusene ligger fint i åssiden. Herlig utsikt over Agios Nikolaos-bukta. Hyggelig bassengområde med to basseng, barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Gratis badehåndklær. Poolbar. To private strender, den ene med sand og den andre med stein. Trapper ned til begge strendene.

To restauranter: Agapi med innen- og utendørsservering av frokostbuffé og middag fra à la carte-meny. Kretisk aften, grillkveld og underholdning enkelte dager i uken. Taverna Fili nær bassengområdet har enkle lunsj- og middagsretter på menyen. To barer.

Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Lekeplass og barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. TV-salong. Gratis bordtennis, boule, dart og basket. Tennis og biljard mot avgift. Vaskeri mot avgift. Vannsport mot avgift. Minimarked og souvenirkiosk. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Ringing fra klokketårnet inne på hotellområdet hver time mellom kl. 9.00 og 14.00, og mellom kl. 18.00 og 21.00. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen. Frokostbuffé eller halvpensjon mot tillegg. Når de voksne kjøper frokostbuffé mot tillegg, spiser barn 2-11 år frokost for kun 1 krone.

Verdt å vite

Trapper for å komme til strendene.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

 • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
Hoteller for barnefamilier skal alltid ha
 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng og barnevogn skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • WiFi i fellesområdene