1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Service
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
7,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

,

+
Rengjøringen
-
I og med at det er mange leiligheter som er uten utsikt burde Apollo prise disse forskjellig sånn at du kan bestille leilighet med utsikt og vite at du får dette. Kommer nok ikk til å bestille på dette hotellet igjen så lenge du kan risikere å få leilighet under bakken eller uten utsikt.

Bekreftet gjest: 2018-09-30


4 av 10

Svein,
Norge

+
Stor fin leilighet med litt sjøutsikt
-
Vi hadde problemer med toalettet flere ganger og når vi dusjet kom vannet opp i sluken i gulvet ,og heisen stod i 2dager .personalet var hyggelig og ordnet opp raskt og greit

Bekreftet gjest: 2018-09-30


7 av 10

Wenche,
Skedsmokorset

+
Veldig sentralt. Bodd der ved 3 besøk i Agios Nikolaos, her får man fin service av hyggelig personale.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-23


10 av 10

Marian,
Tistedal

+
Deponering av badehåndklær. Pluss også for de små flaskene med sjampo, dusjsåpe, bodymilk og balsam vi fikk. Beliggenheten er bra, med gangavstand til tre strender samt sentrum.
-

Bekreftet gjest: 2018-08-12


7 av 10

Inger Marie,
Sandnes

+
Renholdet
-
Mer variert og sunnere mat. Fikk rom med 0 utsikt. Rett mot atrium midt i hotellet. Rart nabolag. Skilte seg ut som en en oase i elendigheten. Stive priser på alt i poolbaren. Kunne nok solgt mer om prisene var 20-30 prosent lavere.

Bekreftet gjest: 2018-08-03


9 av 10

Jan ,
Oslo

+
Store rom, bra renhold
-

Bekreftet gjest: 2018-07-29


8 av 10

Inger,
Buskerud

+
Svømmebassenget på taket
-
Litt mere kjøkkenutstyr og muligheter for å vaske opp. Eks en tørkerull/kluter, gryteklut, litt krydder i skapet... Og at de setter ut såpe når den gamle er brukt opp . Savnet microbølgeovn, og de hadde ikke trengt å ta ekstra betalt for AC . Ikke så bra madrasser. De bør fikse dørlåsen som gikk i heng stadig vekk

Bekreftet gjest: 2018-07-01


4 av 10

,

+
Beliggenhet til Almiros stranden
-
Mye trafikkstøy

Bekreftet gjest: 2018-06-24


8 av 10

May,
Oslo

+
Beliggenhet - kort vei til innsjøen og til stranden. Koselig bar og bassengområde på taket. Veldig hyggelig og serviceinnstilte ansatte i baren.
-
Mulighet for rene håndduker hver dag. I alle fall informasjon om at en kun får nye annenhver dag. Vi visste ikke det og la våre på gulvet, de ble hengt opp igjen av de som vasket/ryddet. Umulig å vite hvem sine som var hvor. Leiligheten vår hadde liten balkong med to airconditionvifter som blåste rett på der det var mulig å sitte. Disse burde vært monter annet sted. Så en kommentar som ikke handler om hotellet men om Apollos tilbud om frokost inkludert i prisen. Sist jeg bodde på dette hotellet gikk vi enkelte dager opp i baren og spiste frokost. Denne gangen betalte vi for å ha frokost inkludert. Det ble noe helt annet enn den frukosten vi kunne kjøpe. veldig begrenset hva vi kunne velge, for eksempel var det ikke mulig å få omelett og andre retter som stod på menyen om vi kjøpte selv. Prisen var også rimeligere om vi hadde kjøpt selv. Det vi fikk stod ikke i forhold til prisen vi betalte hverken når det gjaldt valgmuligheter eller mengde. Det er viktig at dette ikke blir oppfattet som kritikk av hotellet og de som jobbet med frokosten, for de jobbet på spreng og gjorde alt de kunne for at vi skulle ha det bra. Kritikken handler om at frukosten ikke stilte til forventningene til en hotellfrukost en har forhåndsbestilt. Apollo må informere om hva som ligger i denne frukostavtalen så folk vet hva de bestiller. Vi så for oss en enkel buffet el.

Bekreftet gjest: 2018-06-17


10 av 10

Liliana ,
Skien

+
Veldig stort og fint rom! Vi hadde flaks med flot utsikt. Matvare butikker i nærheten. Hyggelig personal!
-

Bekreftet gjest: 2018-06-10


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

80% anbefaler hotellet

290 vurderinger
Utmerket
 
138
Veldig bra
 
85
Bra
 
41
Mindre bra
 
16
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

18.08.2018

Innlegg av janotto67 Sandnes, Norge

Opp og ned. Bokstavelig talt.

Vi hadde bestilt turen allerede 7 mdr før ankomst med ønske om rom høyest oppe i bygningen. Vi fikk en leilighet under bakkeplan og med kloakklukt. Tannglassene på badet hadde gammel tannkrem i seg. Etter intens klaging fikk vi etter to døgn skiftet rom til to etasjer høyere. Det var tilfrestillende, men vi reiser ikke tilbake til samme sted.

 
17.08.2016

Innlegg av Sebastian J

Langt over forventingene

Utrolig fint og fresht hotell, hadde ikke så høye forventninger da prisen for hotellet var veldig lav. Store fine leiligheter, med en utrolig hyggelig resepsjonist! Skal helt klart hit igjen, takk for et fantastisk opphold. Kun 100-150 meter til en sten strand. Litt synd at vi ikke hadde utsikt over havet.

 
02.07.2016

Innlegg av janrunaro

Bra hotell - anbefales 👍

Et bra hotell med beliggenhet midt mellom sentrum og si flott stand, Ammoundi Beach, ca 400 - 500 meter til begge. Litt "inneklemt" med begrensede utsikter fra leilighetene, men flotte leiligheter, reine og romslige 👍 svært trivelig og imøtekommende betjening 😁 og for en frokostsal - takterrasse ved bassenget - får ikke blitt flottere 😁 jeg vil gjerne bli her igjen ihvertfall!!!!!

 
07.10.2015

Innlegg av Brit J Bergen, Norge

Var lovet balkong fikk hage uten utsikt

Midt på treet. rent, men veldig slitt. lite bemanning i resepsjonen. lite servicevennlig. ingen balkong med utsikt. Velger et annet hotel neste gang. skuffet over dette hotellet. positivt med basseng,og takterrasse med bar

 
01.09.2015

Innlegg av annemarit124 Lillestrom, Norway

Tilbakemelding for Alantha Apartment Agios Nicolaos

Hei ! Hotellet var hyggelig - rent og fint og hyggelig personell - veldig hyggelig faktisk. Men veldig mye trapper (heisen sto ofte i det bygget for poolen lå i 5 etg. så det var mange som ikke kom seg dit opp ja - du bør være pigg (ung og sprek) for å bo her). Dette bør fremkomme i "reklamen for hotellet". Videre at transfer slapp oss av nede på hovedveien og vi måtte gå veldig bratte trapper/bakker opp for å komme til hotellet. Det må også fremkomme at det ikke er transfer helt frem til hotellet - det skal sies at hotellet lot oss sitte på i en taxi på retur (de synes nok synd på oss).