Reiser til Agios Nikolaos

Agios Nikolaos

  • • Kretas vakreste by
  • • Hoteller nær stranden
  • • Fine gourmetrestauranter

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Vil du nyte småbytempo i vakre omgivelser, skal du definitivt reise til Agios Nikolaos. Her kretser livet rundt havna og den lille sjøen, og det finnes flere herlige strender å sole seg på og bade fra.

Bestill ferien nå – bestem deg senere!

Vi vil at du skal glede deg til din neste reise – derfor gir vi deg gebyrfri ombooking på alle pakkereiser med charterfly i vårt program. Da kan du endre både dato, reisemål eller hotell opptil 14 dager før avreise uten ekstra kostnad. Nå har vi begynt å legge ut reiser for sommeren 2021, og du kan også booke om til disse reisene. Se vilkår her.

Populære hoteller – Agios Nikolaos

Candia Park Village

Fra 6 774 NOK

9 Muses

Fra 6 322 NOK
Bassengområdet

Alantha

Fra 4 386 NOK

Fakta om Agios Nikolaos

Mat og drikke

En middag med gresk salat og moussaka på taverna koster ca. 120 kroner pr. person. En øl koster ca. 30-40 kroner.

Transport t/r hotell

Fra flyplassen i Heraklion til Agios Nikolaos tar det ca. 1 t og 15 min med buss. I visse tilfeller samkjøres busstransfer med andre destinasjoner, som Hersonissos eller Anissaras/Analipsi. Bussturen vil i disse tilfellene ta noe lengre tid. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

I området rundt Agios Nikolaos' er det både sandstrender, klippebad og flere rullesteinstrender. Undervannsstrømmer kan forekomme begge steder. De større strendene er bemannet med badevakter.

Strandområdene på Kreta eies av kommunen og plassen leies deretter av hotellene. Derfor tilkommer det en ekstra kostnad for solsenger og parasoller.

Mer fakta

Været

jan 15°c
feb 14°c
mar 16°c
apr 18°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 19°c
des 16°c
8,5 av 10 Agios Nikolaos
Våre gjesters vurdering, Basert på 175 vurderinger