Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 620 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Service
 
9,2 / 10
Fasiliteter
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Birger,
Stavanger

+
De ansatte og beliggenheten
-
Vi har vært der i mange år. Nye kjøleskap trengs. Airconditioning må rengjøres. Dusjforheng må byttes med dører, da vannet renner på gulvet og gjør det veldig glatt.

Bekreftet gjest: 2019-08-18


9 av 10

Hege,
Oslo

+
Veldig barnevennlig Pent og rent
-
Brannvarsler på rommet

Bekreftet gjest: 2019-08-18


9 av 10

Eigil,
Stabekk

+
God service. Velholdt.
-
Badet i leiligheten var ikke særlig bra.

Bekreftet gjest: 2019-08-17


8 av 10

Tore,
Fredrikstad

+
Personalet og uteområdene. Beliggenhet i forhold til strand.
-
Kraftig oppussing av leilighetene, veldig slitt.

Bekreftet gjest: 2019-08-17


6 av 10

Per ,
Rælingen

+
Beliggenhet i forhold til strand
-
Bedre kjøkkenkrok med mer utstyr. Savnet oppvaskbørste og middel samt oppvaskhåndkle. Større bad og dursjhjørnet. Området utenfor mot stranden et full av søppel. Hele hotellet trenger oppussing.

Bekreftet gjest: 2019-08-16


9 av 10

Kristoffer,
Norge

+
Stort fint rom, pent opparbeidede omgivelser, servitøren fra Canada/Hellas:) Han var veldig høflig, omgjengelig og flink.
-
Penere gangvei fra hotellet, gjennom porten ned til stranden. Få avtalt en gjennomgangsmulighet fra gaten og over til parallellgaten der hvor supermarkede er.

Bekreftet gjest: 2019-08-16


9 av 10

,

+
-
Trangt mellom solstoler ved bassenget. Utnytt areal ved plen høydeparsell for flere solsenger. Grei å komme litt bort fra bassenget med mye barn og lek.

Bekreftet gjest: 2019-08-15


9 av 10

,

+
Nær strand, kjøleskap på rommet. god mat, rent
-
større bad, bedre senger

Bekreftet gjest: 2019-08-11


10 av 10

Eva,
Haugesund

+
Stillheten, freden og roen. Naturen rundt, og ingen biltrafikk. Nærheten til Middelhavet.
-
At der er vann i kjøleskapet når vi ankommer sent på kveld. Vannkoker tilgjengelig.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


9 av 10

Kari,
Hemnesberget

+
Beliggenhet i forhold til stranda og Chania. Måten bygningene er satt opp i forhold til hverandre og skjerming fra gata. Og selvfølgelig det beste er den gode servicen fra de ansatte.
-
Badet kunne vært oppgradert.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

98% anbefaler hotellet

121 vurderinger
Utmerket
 
72
Veldig bra
 
44
Bra
 
5
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

07.10.2018

Innlegg av AnneJ692 Tromsø, Norge

Fint hotell

Et fint hotell som ligger nært stranden.Men vil ikke satt det til 4 stjernes. Mer 3-3 1/2. Vi bodde i en ett roms. Badet er veldig lite med dusjforheng ikke dusjvegger(jeg hater dusjforheng) Noe som da tilsier at det kan bli veldig vått på badegulvet når man har dusjet. Det kan kanskje trenges en liten renovering. Skap i kjøkkenkroken var beregnet for bruk for di over 180 cm. Heldigvis hadde jeg med noen som rakk opp.:) Det var et fint bassengområde både for store og små.Fantastisk godt renhold og et veldig hyggelig personal. Vi spiste frokost et par ganger der. Den var ganske stiv pris på. De kunne laget et frokost tilbud for de som ikke laget på rommet som innkluderte kaffe og juice. Reiser gjerne tilbake.

 
17.08.2018

Innlegg av haraldnordstrand Steinsland, Norge

Badetur til Kreta

Apollo hevdar at dette er eit firestjerners hotell, men det er berre trestjerners. Badeanlegget er fint og avstanden til ei fin strand er heilt grei. Det er roleg både på hotellet og i området rundt. Personalet i resepsjonen er svært dyktige og diverse problem med det elektriske anlegget på rommet vart ordna med ein gong!! Bra! Hotellet har matsevering, men utvalet er lite og personalet der har ikkje same standard som i resepsjonen. Dei fleste valde matstader utanfor hotellet, men det fanst få alternativ i området. Me fekk ei eittroms leilighet og den var dårleg. Kjøkeninnreiinga var så høgt plassert at ein person på 1,80 meter, hadde problem med å nå opp. Sengene var plassert slik at det var vanskeleg tilgang til dei. Badet var likevel det verste. Det var knøttlite!! Har aldri opplevd maken nokon stad.Heile leiligheta trong sårt til oppussing. Dersom du berre skal bada og sola deg er dette greit, men vil du ha noko meir ut av ferien, velg eit anna hotell.

 
16.06.2018

Innlegg av bjansen09

Fantastisk hotell

Servicen på Triton kan neppe bli bedre. Veldig bra renhold og bare blide fjes over alt. Spurte etter parasoll en kveld og den var på plass dagen etter. God mat både i poolbaren og i restauranten. 2-3 minutter til stranda hvor service og standard var like bra. Kommer garantert tilbake.

 
11.08.2017

Innlegg av Jorunn Ø Båtsfjord, Norge

Fint.

All personell fra vaskere, resturant, bar til resepsjon var hyggelige og hjelpsomme. Vi bodde i en toroms med markterrasse, var god plass, fine rom og bra veranda. Flott bassengområde med god plass til barna, også utenom barnebassenget. Bassengområdet ligger også slik at du får et lite vinddrag fra havet, noe som er veldig godt i varmen! Veldig god mat i resturanten også. Biff kan de!

 
30.06.2017

Innlegg av Rolf N Trondheim, Norge

Fantastisk hotell med utrolig fine mennesker

Dette er vår tredje tur hit, men det blir ikke den siste! De beste tingene med dette stedet er de som arbeider her. Både renholderne, de i resepsjonen, og ikke minst Bill & gjengen i Pool-baren, møter deg med en vegg av vennlighet og omsorg. Videre er alle fasilitetene av god standard, og anlegget er veldig godt planlagt. Det er stille og rolig, og et eldorado for barnefamilier. Her kan familien kose seg ved bassenget, eller rusle de 50 metrene ned til stranda, og bade der. Til slutt; gå ikke glipp av den greske aften på dette stedet! Det gir et innblikk i den greske kulturen, på en varm og underholdende måte. Bill som konferansier fungerte utmerket! Den mannen har utrolig mange talenter! God tur!