Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Nyrenoverte leiligheter med minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markterrasse (ett trappetrinn opp) av varierende størrelse; noen med utsikt til bassenget. Noen leiligheter deler uteplass. Det blir meget trangt i rommet ved bruk av spjellseng. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 28 m²
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet inkl. All Inclusive

Ettromsleiligheter i tidl. Stellina Royal med All Inclusive. To senger og ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Vannkoker og kaffetrakter. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, markbalkong eller markterrasse (ett trappetrinn opp) av varierende størrelse; noen med utsikt til bassenget. Noen leiligheter deler uteplass. Det blir meget trangt i rommet ved bruk av spjellseng. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 28 m²
Antall personer: 1-3

Ettromsleilighet med eget basseng

Nyrenoverte leiligheter med eget basseng. Minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markterrasse (ett trappetrinn opp). Det blir meget trangt i rommet om spjellseng brukes. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 28 m²
Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Nyoppussede leiligheter med ett soverom, og oppholdsrom med minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, markbalkong eller markterrasse (ett trappetrinn opp) av varierende størrelse; noen med utsikt mot bassenget. Leiligheter med stor balkong har to solsenger på uteplassen. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 35 m²
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet i etasje

Nyoppussede leiligheter med ett soverom, wc og balkong oppe; oppholdsrom og minikjøkken samt mulighet for ekstrasenger nede (åpen løsning). TV. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. Det er ikke plass til spjellseng i soverommet. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 50 m²
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet i etasje med eget basseng

Nyoppussede leiligheter med eget basseng. Ett soverom, wc og balkong oppe; oppholdsrom og minikjøkken samt mulighet for ekstrasenger nede (åpen løsning). TV. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Merk at det ikke er plass til spjellseng i soverommet. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 50 m²
Antall personer: 1-4

Toromsleilighet inkl. All Inclusive

Leiligheter med All Inclusive inkludert som ligger i det tidl. Stellina Royal. Ett soverom, og oppholdsrom med minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong; noen med utsikt til bassenget. Rengjøring 6 ggr/uke. Merk at heisen ikke går til alle etasjene/leilighetene.
Romstørrelse: Ca. 35 m²
Antall personer: 1-4

Treromsleilighet

Nyoppussede treromsleiligheter med to soverom, og oppholdsrom med minikjøkken. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. Gratis WiFi, luftkondisjonering (en i hvert rom) og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller stor balkong med utsikt mot bassenget. Leiligheter med stor balkong har to solsenger på uteplassen. Rengjøring 6 ggr/uke.
Antall personer: 2-4