1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Service
 
8,8 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Arild ,
Olsen

+
Fine nyoppussede leiligheter
-
Mykere hodeputer i sengene.

Bekreftet gjest: 2018-10-20


8 av 10

Arne,
Oslo

+
Bra standard, rengjøring, mat, betjening, stille
-
Veldig mye støy i buffetlokalet med hylende barn og voksne som prøvde å overdøve hverandre, og tidvis unødvendig støyende musikk i tillegg

Bekreftet gjest: 2018-10-19


9 av 10

,

+
Rent, ryddig, velholdt Rolig Topp plassering ifht stranden
-
Litt varmere basseng Flere sofagrupper i forbindelse med buffetrestauranten.

Bekreftet gjest: 2018-10-14


7 av 10

Marion,
Stjørdal

+
Rengjøringen
-
Syntes det virket som det var lite personalet under matserveringen. De virket veldig stresset, ikke mye smil blant personalet der.

Bekreftet gjest: 2018-10-14


10 av 10

Marlin ,
Molde

+
rent, og veldig god service
-
bedre wifi

Bekreftet gjest: 2018-10-13


9 av 10

Toril,
Bodø

+
Rolig beliggenhet og rolig atmosfære, satte især pris på at hotellet var svært rolig om natten. Den ettromsleiligheten vi hadde, var svært romslig og med stor terrasse. Dessverre ingen sol på terrassen på denne årstiden. Maten holdt høy kvalitet, med variert meny og mange gode og sunne alternativer. Som cøliaker er jeg godt fornøyd med tilgangen på glutenfri brødmat og flere varmretter å velge i til lunsj og middag. Frukt og grønnsaker var det også rikelig tilgang på. Hotellet ligger nær flere fine strender og med mange flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet. Det ligger også i gangavstand til Chania.
-
Med tanke på hygiene, burde man i buffetrestauranten ha desinfeksjonsdispensere tilgjengelig ved alle innganger. Støydempingstiltak i buffetrestauranten.

Bekreftet gjest: 2018-10-13


7 av 10

Wenche ,
Stokmarknes

+
Nærhet til basseng, rengjøring, rolig om kveldene og nettene.
-
Puter og madrass, solsenger, bedre forståelse og tilrettelegging for oss som må spise glutenfritt.

Bekreftet gjest: 2018-10-13


9 av 10

Jorunn,
Kristiansand

+
-
Savnet en god stol å sitte i en gang i blant

Bekreftet gjest: 2018-10-07


10 av 10

Isaksen,
Aust Agder

+
Rolig, passelig med folk. Fint utendørsanlegg og bassenger. Kort til stranda, en liten busstur til Chania.
-

Bekreftet gjest: 2018-10-07


8 av 10

Bent,
Tromsø

+
Nyoppusset, rent og ryddig
-
Underholdning for barn/voksne på noen kvelder

Bekreftet gjest: 2018-10-06


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 3,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

69% anbefaler hotellet

291 vurderinger
Utmerket
 
128
Veldig bra
 
100
Bra
 
49
Mindre bra
 
11
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

14.10.2018

Innlegg av Kirsti K Trondheim, Norge

Veldig fornøyd med oppholdet!

Bodde her i en uke sammen med kjæreste, svigerforeldre, svoger og svigerinne og deres 2-åring. Kort oppsummert er hotellet rent og pent, med svært god frokost og flott beliggenhet. Sitter igjen med bare gode minner! Rom: Bodde i 3. etasje med utsikt mot et av bassengene. Flott beliggenhet! Selve rommet var helt ok. Ikke veldig stilig, men vi kom ikke til Hellas for å være på rommet. Kunne godt tenkt meg litt mykere senger, bedre trykk i dusjen og noe bedre wifi. Men alt dette er jo egentlig bare ubetydelige bagateller. Renhold: Ingenting å klage på. Uteareal: Lekkert og velholdt, med 3 bassengområder. Rent, ryddig, koselig. En herlig atmosfære! Frokost/øvrig mat: Enormt bra frokostbuffé. Det er absolutt mulig å spise sunt her gjennom hele oppholdet. Stort utvalg av både grønnsaker, varmretter og pålegg. Testet også middagsbuffé to ganger (betalte en ganske grei sum per pers). Veldig bra mat! Klassisk buffé er ofte ganske dårlig, men det er ikke tilfellet her. Et lite minus for at vi som har frokost inkludert må gå med et ufattelig stygt armbånd. Signalgrønt, for sikkerhets skyld. Hva med å velge hvit, svart eller beige farge? Jeg klarte uansett å lirke det av meg, så gikk kun med det under frokosten. Paradoksalt nok var det aldri en eneste ansatt som sjekket om gjestene hadde bånd. Lol, rar ting å «klage» på, men måtte bare nevnes. Treningsrom: Først og fremst gir jeg et stort pluss for at hotellet i det hele tatt har treningsrom. Med litt kreativitet fikk jeg min daglige styrkeøkt. Det er ikke flust av frivekter, akkurat... Den tyngste manualen er 10 kg. Et litt skranglete multiapparat er mulig å bruke, samt et stativ for blant annet hangups. STORT pluss for sistnevnte!! Det er også to tredemøller av god kvalitet, yogaballer, vanndispenser og håndklær. Alt i alt er jeg veldig fornøyd. Rommet er åpent fra 08-19. Personale: Dem i resepsjonen møtte oss alltid med hjelpsomhet og smil. Renholderne var også svært hyggelige. Beliggenhet: Det tar kun et par minutter å gå til den nydelige krever stranden. Stort pluss! Agii Apostoli ligger et stykke unna selve Chania by, men bussen går hyppig (hvert 15. minutt i ukedagene, hvert 20. i helgene). Bussbillett kjøper du for en slikk og ingenting i resepsjonen, og holdeplassen er et minutts gange unna. Jeg gikk flere ganger mellom hotellet og Chania by. Det er helt uproblematisk, og tar ca. 35-40 minutter. Hotellområdet er rolig og familievennlig, men også vi uten barn kan trives veldig godt her, på grunn av den korte avstanden til sentrumskjernen.

 
14.10.2018

Innlegg av Hellebor Bergen, Norge

Greit opphold

Valget av hotell ble gjort ut fra nærheten til Chrissi Akti stranden, og at leilighetene var forholdvis nyoppusset. Stellina village er et velholdt anlegg hvor leilighetene omkranser 3 bassengområder. Vår leilighet lå ved det midterste området. Vi hadde en treroms leilighet med stor terrasse. Leiligheten hadde en god planløsning, og var greit innredet. Sengene var i utgangspunktet gode og faste, men likevel ubehagelige å sove i på grunn av madrassbeskyttelsen. En plastikktrukket sak, som medførte at det ble klamt og ekkelt. I tillegg var lås og lys en merkelig patent. Vi fikk utlevert kun en vanlig nøkkel med en brikke som skulle opp i en beholder innenfor døren for å få strøm i leiligheten. Når vi skulle låse leiligheten for natten, måtte vi altså ta ut brikken slik at strømmen ble kuttet, og finne nøkkelhullet i stummende mørke. Takk og pris for lommelykt på mobil. En idiotisk løsning, som er håpløs om det skulle oppstå en nødsituasjon. Vi hadde som nevnt en stor terrasse på ca 20m2, og det hadde vært kjekt med flere utemøbler. Standarden på alle balkonger, store som små, er bord og fire stoler. Vi spiste på Helios restaurant (a la carterestauranten på området) en gang, og maten var god. Men veldig mye støy siden den ligger like ved bassenget. Det er flere gode restauranter i nabolaget, og kort vei til Chania hvor det kryr av restauranter. Bussforbindelse til Chania er veldig god. Nærmeste busstopp er kun et par minutter unna, og her går buss nr 21 som kjører inn til sentrum på 10 minutter. I tillegg er nærheten til stranden super, man kan spasere langs strendene inn til Chania by på 30 minutter. Stellina village er nok en flott plass for småbarnsfamilier, og andre som ønsker all inclusive. For oss var det helt greit, vi velger nok et annet hotell neste gang.

 
13.10.2018

Innlegg av Kevin I

Hotellbesøk hos Stellina Village

Vi var på hotellet i en uke og her er det positive (pros) og negative (cons) jeg la merke til ved hotellet. Pros: Fine basseng Ryddige og rene rom med god utsikt I nærheten av stranda Daglig rengjøring og utskifting av håndklær Hotelletsansatte leverte drinker på døren OK frokost, lunsj og middag Bare en busstur unna sentrum av Chania. Fikk se ønsket program på TV-skjerm ved resepsjonen (sport) Cons: Lite hilsninger fra ansatte ved hotellet (ikke god dag, god kveld osv.) Ikke noe mye muligheter for fritidsaktiviter ved hotellet (fotball, volleyball osv) Må gi mer info om allergier når det gjelds maten (Bedre merking ved matrettene) Ingen Wifi-dekning (som fungerte), så man måtte bruke egen mobildata for å komme seg på internett. For å oppsummere var hotellet gjennomsnittlig, men med behov for forbedring.

 
30.08.2018

Innlegg av BjarneJanson Oslo, Norge

14 hyggelige dager på Stellina Village

Vi ankom hotellet 16 august og reiste hjem 30 august. Dette var vårt andre besøk på hotellet. Denne gang valgte vi dobbeltrom med utsikt mot basseng og frokost. Det er også mulig å velge all inklusive. Hotellet fremstår som nyoppusset etter en total renovering før fjorårs sesongen. Det er nye møbler og spesielt vil jeg fremheve soverommet med en deilig kontinentalseng. Hotellet benytter ordinære dyner noe vi skandinavere setter stor pris på. Det er klimaanlegg på begge rommene. Vårt bad var funksjonelt, men dessverre måtte vi stå i badekaret når vi dusjet. Badet er godt utstyrt med blandt annet hårføner. Det finnes også rom hvor man slipper det. Oppholdsrommet er romslig og greit utstyrt med sofa og bord med stoler. Det inneholder også et minikjøkken med kokeplater og kjøleskap. Vannkokeren brukte vi flittig. Vår balkong var under tak, noe som stengte solen ute hele dagen, det satte vi stor pris på. Vi hadde leilighet nr. 64 den ligger over spillerommet, den siste uken var det mye støy når vi skulle kose oss på balkongen. Frokostsalen ligger ved bassengområdet til Stellina Royal som er en oppgradert del av anlegget. Frokosten var god og vi valgte å sitte ute da det var mye støy innendørs, heftig musikk og masse små barn. Den samme restauranten benyttes ved all inklusive bespisningen. Det finnes en god restaurant i Stellina Village delen, denne var rolig og hadde meget god mat. Du kan også få servering ved bassengene. Det er godt med solsenger på de delikate bassengområdene. Hele anlegget er koselig og i meget god forfatning. Renholdet er meget bra, hotell personalet er hyggelige og serviceminded. Meget hjelpsomme folk i resepsjonen hvor du bl.a får kjøpt buss billetter. Bussen til Chania går rett utenfor hotellet. Det er også en fin 3 km tur og gå langs stranden og inn til Chania. Strendene i Agii Apostoli er meget fine langgrunne sandstrender. Det er utleie av strandstoler og parasoller, alltid plass. To stoler med parasoll koster 7 euro på stranden 100 meter fra hotellet. Det er flere fine restauranter i området. Vi kan anbefale restauranten på nabohotellet Anais hos svenske Cristina og hennes greske ektemann. Nydelig mat og god atmosfære. Går du mot Golden Bay finnes det mange veldig greske og bra restauranter. Den greske ferieskatten var overraskende lav kun 7 euro for 14 dager. Gratis aircondition og safe. God ferie.

 
25.08.2018

Innlegg av Olav S

Oppusset leilighet

To år siden sist vi var der. Nå hadde leiligheten fått en ny finish. Barkrakker og en liten spiseplass inne, men mindre kjøkkenutstyr. Badet var nytt og både soverom og oppholdsrom hadde airconditioner (men lagde mye støy). Kjempegod renhold (men vi holder det selv ryddig også) og daglig skift av håndklær. Litt dumt at man skal ut kl.12 mens man ikke reiser for midnatt, men det tok bare 2t før nye folk inntok leiligheten. Restauranten går fortsatt i feil retning: betjeningen er flinke men musikken elendig og det er for få greske retter på menyen der greske navn på rettene er fraværende (gir mindre gjenkjenning). Moussaka var elendig og smakte ikke som den bør være. Så skal du ha en meze, så anbefaler jeg å spise andre steder. Kanskje grunn til at de har lite å gjøre etter kl.20.