1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Service
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Lena,
Bærum

+
Rengjøringen, privat pool
-
Nok solsenger til alle, MYE bedre Wifi (fantes i prinsippet ikke..)bedre senger og puter.

Bekreftet gjest: 2019-07-14


9 av 10

,

+
Renholdet
-
Fikk ikke oppgitt at det ikke var heis på anlegget. Litt tungvindt med tvillingvogn opp trappene til 2. etg.

Bekreftet gjest: 2019-07-13


6 av 10

,

+
Beøiggenheten og roen.(Utenom de bråkete Air-condition delene på utsiden.)
-
Skifte ut de gamle Air-condition delene. Snakket med fleresomvurderte andrehotell på grunn av duren derfra

Bekreftet gjest: 2019-07-13


8 av 10

Anders,
Ålesund

+
Generell standard, nærhet til stranden, bra mat til å være "all inclusive".
-
Innsjekk kan forenkles, vi måtte fylle ut skjema med passnr. etc. Det ble kø i resepsjonen, og resepsjonistene virket litt småsure over å måtte gjenta instrukser til mange. Hotellet bør heller ta kopi av det enkelte pass.

Bekreftet gjest: 2019-07-13


7 av 10

Margarita,
Haugesund

+
strand
-
maten var ofte kald, mangler på såpe/dusjsåpe i baderommet

Bekreftet gjest: 2019-07-13


7 av 10

,

+
-
Alt for dårlig WiFi nett/internett, forventer både brdre dekning og hastighet. Pool bar etc bør være inkludert i all included systemet, burde også være mulighet å bruke denne til lunch som en del av all included løsningen.

Bekreftet gjest: 2019-07-13


8 av 10

Gørill ,
Tromsø

+
Rent og ryddig. Bra beliggenhet. Behagelig med all inclusive som hadde god mat og godt utvalg. Bra yoga time mandag.
-
Bedre wifi. Mer underholdning på kveldene. Mer aktiviteter feks vannpolo el.

Bekreftet gjest: 2019-07-13


9 av 10

Helge,
Midsund kommune

+
-Rent -Hyggelige og behjelpelige ansatte -
-
-Skjærefjøl byttes fra glass til plast / tre. -Brødrister mangler -Burde være Skandinaviske Tv-kanaler -Det ble foretatt nedskjæringer av palmegrener i pool området uten at nedfallsområdet ble stengt for gjestene. Et risiko område!

Bekreftet gjest: 2019-07-12


8 av 10

Ørjan,
Bergen

+
God mat og flotte bassengområder
-

Bekreftet gjest: 2019-07-12


8 av 10

Raymond,
Finnsnes

+
Lokasjonen til strand og bysentrum.
-
Mer og bedre informasjon ved ankomst til hotellets fasiliteter og tilbud.

Bekreftet gjest: 2019-07-12


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 3,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

69% anbefaler hotellet

310 vurderinger
Utmerket
 
134
Veldig bra
 
108
Bra
 
50
Mindre bra
 
15
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

07.07.2019

Innlegg av oddgeirs2014 Molde, Norge

Mye som kan bli bedre.

+ Kort veg til stranda. + God mat til å være all inclusive. + Bra utvalg på minimarkedet - Knallharde senger, det var som å ligge på en trebenk - Badet var dårlig. Ikke dusjforheng, så heille badet var gjennomvåt etter att noen hadde dusjet. Var en vegg som stakk ut rett foran toalettet, så med mine 190 cm fikk jeg ikke til å sitte på toalettet. Så alle dobesøk den uken måtte jeg ta på doen som var ved bassenget. - Ikke noe rom for å oppbevare sykler. Bare et sykkelstativ utenfor resepsjonen. Vil ikke sette fra meg en sykkel til 30000 der, så satt den på verandaen. Fikk en telefon av en dame som var meget sur pga dette og krevde att den vart fjernet derfra. - Alt stenger og lys slukkes kl 23. Vi satt ofte ute og spilte kort og tok noen øl på kvelden men måtte avbryte kvelden da. - Ølet, vin og andre drikkevarer var veldig utvatnet. - Vi var en stor gruppe der, så ville gjerne sitte flere sammen ved måltidene. Men de største borene ved all inclusive restauranten hadde bare 6 plasser og vi fikk ikke lov til å slå ihop flere bord. - Vi booket bord på ala carte restauranten en kveld da en i reisefølget hadde bursdag. Tok ca. 1 time og 30 minutter før maten kom på bordet. De som bestillte biff med enten potetpurre eller bakte småpoteter fikk istedet tør ris. Uten noen beskjed på forhånd eller att noen kunne forklare hvorfor når vi klaget etterpå. Noen av barna som bestilte av barnemenyen måtte vente over 2 timer på maten. Vi hadde bestilt 2 forskjellige kaker til den som hadde bursdag. Men de ville ikke sette kakene på bordet. De skulle skjære de opp å servere oss. Så de delte de opp i veldig store stykker og delte de ut. Så noen fikk sjokoladekake og andre måtte ta kremkake. Jeg kommer ikke til å bestille en ny tur hit.

 
03.07.2019

Innlegg av brausodd Kristiansand, Norge

Veldig bra familiehotell

Stille og fredelig, passer bra for familier. Greie leiligheter med egen inngangsdør. Vi hadde toroms med stor terrasse mot basseng /restaurant. Dessverre ingen solsenger eller parasoll på terrassen. Uten solskjerming var det ikke mulig å bruke den på morgenen/dagen, slik at frokosten måtte spises inne. AC kasse plassert på innsiden av rekkverk, bråkte veldig. Fint basseng, greit med solsenger.Kommer gjerne tilbake men da velger vi leilighet i etasje, de var utrolig fine! Kort vei til stranda og gode bussforbindelser til Chania.

 
29.06.2019

Innlegg av Lisamnl

Kjempe fornøyd

Vi har vært her i en uke nå. Service, folkene som jobber her, maten osv. Alt er bra. Ungen stor koste seg når de sprang mellom hotellene. Da det er tre hotell i samme kjede. Alltid rent og pent. Tre ulike basseng så man kan variere. Maten på all inklusiv er variert å kjempe god. Alltid noe for noen. Nært til chania, ca 80kr med taxi ned. Strand rett ned i svingen som er lang grunt. Badevakter. Er tre til strender bort for den første. Anbefales på det sterkeste. Rommet vi bodde på var ett rom med dobbelseng og sofa. Er kjøkken med alt nødvendig utstyr og ett kjøkkenbord. Stor å go plass til tre personer. Fin balkong med utsikt mot bassenget. Eneste minuset er at man kan inne kaste toalett papir i do, men slik er det over hele Kreta noe som ikke er hotellets feil 😊

 
27.06.2019

Innlegg av topptur58

Fortsettelse på særdeles dårlig opplevelse med Apollo

Ny oppfordring til å IKKE benytte APOLLO som reiseoperatør. Etter to runder med klager til Apollo er det ingen vilje til å forstå vår situasjon. (Se tidligere anmeldelse). Tvert i mor får vi svar som bagatelliserer dårlig behandling og som forundrer meg fra et stort selskap lever av fornøyde kunder og som burde ha rutiner for travle ankomstdager, ulik kompetanse hos ansatte osv. Oppsummeringen fra APOLLO er i hovedssak; - Vi har vurdert saken, og ser at det oppstod en del kjedelige situasjoner under oppholdet. - På store innsjekkingsdager ved hotellene kan det ta noe tid å få undersøkt mulighet for bytte av rom, da endringer kan forekomme på kort varsel. -Vi har ikke noe grunnlag for å tro at våre ansatte lyver. Men beklager dersom det oppstod misforståelser i forbindelse med at dere var i kontakt med ulike reiseledere

 
25.06.2019

Innlegg av 525annickl

Ferie

Har vært her 2 ganger og er veldig fornøyd. Hyggelig betjening, veldig god mat, rent og pent. Kort vei til strand, kort vei til Chania og rolige omgivelser. Eneste som er å si av negativ omtale må være WiFi dekning. Den er ikke bra, men ellers er dette ett flott ferieanlegg.