Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Elegante og smakfulle ettromsleiligheter av varierende størrelse og planløsning. Kombinert soverom/minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter eller presskanne og vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. Noen leiligheter har plass til tre personer dersom 3. person sover på sovesofa. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markbalkong, av varierende utforming og størrelse, noen med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-2 / 1-3

Mindre toromsleilighet

Fin, mindre toromsleilighet. Separat soverom og kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter eller presskanne og vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Markbalkong av varierende utforming og størrelse med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-2

Toromsleilighet

Hyggelige toromsleiligheter av varierende størrelse og planløsning. Separat soverom og kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter eller presskanne og vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. Mulighet for ekstraseng på sovesofa. Er det fem personer står en ekstraseng i soverommet. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller markbalkong, av varierende utforming og størrelse, noen med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-4 / 1-5

Toromsleilighet med eget basseng

Smakfulle toromsleiligheter av varierende størrelse og planløsning som ligger i 3. etasje. Separat soverom og kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter eller presskanne og vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. Mulighet for ekstraseng på sovesofa. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong av varierende utforming og størrelse med bassengutsikt. Eget basseng nås via en trapp fra balkongen. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 1-4

Treromsleilighet i etasje

Fine treromsleiligheter i etasje som ligger i 2. og 3. etasje. Ett soverom og bad i overetasjen. I første etasje er det ytterligere et soverom og bad, samt kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter eller presskanne og vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. Mulighet for ekstraseng på sovesofa. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong av varierende utforming og størrelse med bassengutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-6

Treromsleilighet i etasje med eget basseng

Hyggelige treromsleiligheter i etasje som ligger i 2. og 3. etasje. Soverom og bad i overetasjen og i underetasjen ligger ytterligere et soverom og bad, samt kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter eller presskanne og vannkoker samt enkelt kjøkkenutstyr. Mulighet for ekstraseng på sovesofa. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Eget basseng nås via en trapp fra balkongen. Balkong av varierende utforming og størrelse. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-6