1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Okeanis Golden Resort

  • • Leiligheter for opptil seks personer
  • • Hyggelig bassengområde
  • • Frodige omgivelser

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Leilighetshotellet Okeanis Golden Resort ligger midt i det sentrale Agii Apostoli i gangavstand til den fine sandstranden. Her bor du i lyse og pene leiligheter, har et hyggelig bassengområde å koble av ved og en snackbar som serverer enklere retter. Vil du ha litt mer liv og røre er Chania by med alt den har å tilby av shopping, restauranter og fornøyelsesliv ca. et kvarter unna med lokalbussen.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer/1-5 personer. Mindre toromsleilighet for 1-2 personer. Toromsleiligheter med privat basseng for 1-4 personer. Treromsleiligheter i etasje for 2-6 personer. Treromsleiligheter i etasje med privat basseng for 2-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Aircondition og svømmebasseng
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 350 m
Til sentrum: 4,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære Okeanis Golden Resort er et familieeid hotell som ligger i en frodig hage med vakre blomster og palmer. Bassengområdet ligger midt i hagen med et stort basseng, barnebasseng, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift. Snackbar ved bassenget som serverer varme og kalde drikker, samt småretter på dagtid. For friske bad i Middelhavet ligger stranden bare en kort tur fra hotellet.

Gratis WiFi i fellesområdene. Begrenset åpningstid i resepsjonen, men personalet i poolbaren hjelper til når resepsjonen er stengt. Det er ca. 200 meter til nærmeste minimarked og til stranden er det ca. 350 meter. Inn til Chania by er det ca. 4,5 kilometer og det tar omtrent 15 minutter med lokalbussen å komme seg dit.

Måltider

Ingen måltider er inkludert. Frokost mot tillegg.