1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
8,7 / 10
Service
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
7,6 / 10
Mat og drikke
 
7,7 / 10
Rom / leilighet
 
7,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Sigrid ,
Hagvågen, Bøstad

+
Standa, maten og personalet På Thedororestauranter jobber det altså så flinke folk!!!Og også Kristian i hovedrestauranten er veldig dyktig. Stranda var helt nydelig og vi tilnærmet bodde der.
-
Det bør være tilbud om melk for melkeallergikere til frokost. Det bør nevnes på Apollo sine hjemmesider at hotellet er lite egnet for de med mobilitetsproblemer og alle med barnevogner. Det er skrekkelig mye trapper rett og slett. Barnebassenget er i grunnen lite tilpasset for de under 3/4 år, men stranda er "priceless". Kanskje verdt å nevne på hjemmesiden deres? Forstår at hotellet ikke kan gjøre så mye med at enkelte av de som jobber ved hotellet ikke forstår et ord engelsk, men der burde hotellet muligens bli flinkere til å stille krav til alle som skal servere? når vi ber om melk for allergikere, fordi det var i frokost den ene dagen, men så ikke den neste, og hun som har ansvaret for frokosten den dagen ikke aner hva du sier fordi hun kan bare yes/no, oppleves det som litt unødvendig frustrerende. Kan også være vår feil som ikke hadde opplyst om eller spurt om dette før vi dro, men det var også litt kaos med drikkevarer som ikke kom osv. Vi led ingen nød.

Bekreftet gjest: 2019-06-01


8 av 10

,

+
Beliggenhet
-
Tøm kjøleskapet (de kaller det minibar) Det er fult med dyre drikkevarer som ingen kjøper. Greit om det var plass til f.eks vann uten å måtte ta ut det andre innholdet.

Bekreftet gjest: 2019-06-01


9 av 10

Inger,
Rognan

+
Personalet ytet sitt beste for at vi skulle ha det bra
-
Sku ikke vært lov å ta av solsenger, stod tomme til langt ut på dag. Å røykesoner rundt bassenget

Bekreftet gjest: 2019-06-01


8 av 10

Ragnhild ,
Mo i Rana

+
Mat Uteområde ved stranden Bassengområde
-
Puss opp badene i Hovedbygningen Trangt og utslitt. Balkongene var smale så de var ikke noe å skryte av var knapt nok plass til beina der. Havutsikten som man betaler ekstra for måtte man stå for å se ettersom rekkverket var tett.Var som å sitte i bås.

Bekreftet gjest: 2019-06-01


8 av 10

Jon,
Kristiansand

+
1. Enkel justering av viften (AC) på rommet - kunne skru denne av om natten :-) = mindre støy 2. Gratis solsenger på stranden :-) 3. Fint at det ble satt ut askebeger på stranden (Askebeger ble brukt av flertallet av røykerne, men selvfølgelig enkelte som ikke skjønte hvordan dette skulle brukes - de foretrakk å gjemme sigarettsneipen i sanden..)
-
1. Støyskjerming mellom hovedvei og bassengområdet - endel støy på rommet 2. Bytte ut badekar med dusjkabinett. 3. Be personalet om å følge opp egen policy om å fjerne håndkle på solsenger som har vært ubenyttet i mer enn 45 minutter. + gjøre oppslaget om dette helt tydelig - gjerne på stranden/ på parasoll el. ( i dag var det et loppslag om dette i resepsjonen, som kan drukne i alle andre oppslag) 4. Fjerne selgere fra den private delen av hotellets strandområde.

Bekreftet gjest: 2019-06-01


9 av 10

,

+
Fantastisk hyggelig betjening; vi er gjengangere på 7. Året
-
Oppgradering sv bad/ dusj

Bekreftet gjest: 2019-06-01


9 av 10

Renate,
Kirkenes

+
Kort vei til stranden, gratis solsenger på stranden, vask av rom og nye handduker hver dag, godt utvalg av mat
-
At all inclusiv starter litt tidligere, litt mer variert kjøtt på middag (mye fisk), rommet var ikke skikkelig vasket når vi kom (lå papir og annet rusk på gulvet).

Bekreftet gjest: 2019-06-01


3 av 10

Knut,
Jessheim

+
Nybygde restauranten ved pearl wing
-
Service og forståelse ved klager og rette opp problemer med mugg

Bekreftet gjest: 2019-05-31


8 av 10

Linda,

+
Hyggelig betjening . Fint med strand i nærheten og muligheten til flere spisesteder , samt to basseng .
-
Lite bad . Burde ikke vært badekar da det er lite.

Bekreftet gjest: 2019-05-31


7 av 10

Laila,
Akershus

+
Beliggenheten
-
Reinere mat. Det meste av kjøtt og fisk var blandet med saus.

Bekreftet gjest: 2019-05-31


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

78% anbefaler hotellet

669 vurderinger
Utmerket
 
264
Veldig bra
 
244
Bra
 
108
Mindre bra
 
31
Dårlig
 
23

Fem siste vurderinger

27.07.2018

Innlegg av Helene-MK76 Larvik, Norge

Fantastisk

Familie på 4, barn på 5 og 9 år!! Et helt nydelig sted med fantastisk service, utrolig hyggelig personale og veldig god og variert mat!! Vi hadde all-inklusive det var utrolig godt utvalg!! Noe for enhver smak. Til å være midt i høysesong og fullbooket hotell var det veldig rolig og behagelig og lite kø i spisesalen!! Den nye restauranten i Pearl wing var urolig koselig og damene som jobbet der var veldig hyggelige!!! Stranda og bassengområde var helt topp og barna storkoste seg begge steder!!! Skal man trekke frem noe som helst negativt må det være at det var ganske lytt mellom rommene og ut i gangen.. Men ellers veldig stille og rolig hverfall i poolkomplekset hvor vi bodde!! Anbefaler barnefamilier med litt større barn 2 etg familierom!! Barna hadde eget rom i 2 etg med 2 senger bad og tv mens vi hadde samme nede pluss utgang til balkong!!! Alt i alt vil jeg påstå at dette er et helt supert familiehotell for de som har barn som ikke trenger vogn, er en del trapper og nivåforskjeller Vi elsket dette stedet og har veldig lyst til å reise tilbake!!! Anbefales!!!!!!!

 
21.05.2018

Innlegg av Y714FFlindah

Fantastisk hotell

Moderne store rom. Rent og pent. Gode solstoler. Service ved bassenget. Meget god lunsj. Føler at man har hatt skikkelig god ferie etter 1 uke på dette supre hotellet. Det ble til at vi det meste av ferien var på hotellet. kun ute i "byen" om kveldene for å spise middag. Kommer garrantert tilbake!

 
10.10.2017

Innlegg av Lundin99 Tromsø, Norge

Ok all-inclusivehotell i mellomklassen

Vi reiste med Apollo og hadde all-inclusive. Vi bodde på hotellkomplekset på oversiden av hovedveien. For å ta det dårligste først. Rommene var små, air condition fungerte "sånn passe" og luktet sigarettrøyk. Det største problemet var imidlertid at det var veldig lytt, fremfor alt fra gangen (gjennom døra), slik at nattesøvnen ble forstyrret av festing, slamring i dører, katter på frierferd etc. All-inclusivfunksjonene var dog bedre. Buffeten var variert og var ikke den samme fra dag til dag. Det var to ulike restauranter å velge på, noe som også bidro til variasjonsmulighetene. Servicen på hotellet var upåklagelig med høflig og hjelpsom personal. Totalt sett en grei opplevelse på tampen av sesongen.

 
16.08.2017

Innlegg av hegekarinakero Bergen, Norge

Nydelig famielhotell med mange valgmuligheter, fantastisk betjening og super service! Sentral beliggenhet til det meste

Jeg og min 13 år gamle datter tilbrakte en uke på hotellet i slutten av juli 2017. Vi fikk rom i tredje etasje i hotellets hovedbygg med nydelig utsikt over stranden. Rommet ble rengjort hver dag og alt var i ypperste klasse. Hotellet hadde tre restauranter, en større i hovedbygget, her var det naturlig nok mer folk og travelt men betjeningen hadde allikevel fullt fokus og servicen var alltid på topp. Dersom du ønsket et fredelig måltid var det en mindre restaurant i hotellets nyere bygg på andre siden av veien. Hotellet var knyttet sammen via gangtunnell under veien, det var helt problemfritt å bevege seg til og fra på hotellets områder. På andre siden var det basseng med aktiviteter og poolbar, en liten hotellbutikk, Apollo sin betjente skranke, videre til et relaxbasseng hvor en virkelig kunne slappe av. Like ovenfor bassenget lå restauranten hvor en kunne spise frokost, lunsj og middag. Det ble tatt bestilling og servert drikke rundt relaxbassenget så man trengte ikke å bevege seg i det hele tatt. Vi hadde all inclusive og maten på hotellet var variert, allsidig og veldig god. Inklusive i all inclusive fikk vi en aften med middag på restaurant Azurro med lokale spesialiteter, nydelig mat og full service, en opplevelse i seg selv. Hotellet har flotte hager, nydelig strand som er langgrunn med finkornet sand, området er veldig ryddig og rent, betjeningen er hyggelige og utrolig god service. Alle er smilende og blide og til en hver tid behjelpelige. Apollo har alltid en av sine ansatte tilgjengelig på området og de tar gjerne en runde rundt og snakker med gjestene i frokostsalen. Hotellet ligger sentralt til slik at det var enkelt og hoppe på lokalbussen like utenfor og ta en tur til Chania eller Platanias. Vi gir hotellet vår varmeste anbefaling og ønsker også å sende en ekstra takk til Anastasia som gjorde våre måltider ekstra spesielle. Tusen takk for oss. :)

 
19.07.2017

Innlegg av Ellen W

Ferie 2017

Vi er en familie på 2 voksne og 2 barn. Vi tilbringte 2 uker her med all inclusive Hotellet fremstår som rent og bra vedlikeholdt. Flott belighenhet ved en nydelig sandstrand. Til dels mye bølger. Hotellet består av 3 deler ett stykke fra hverandre. Bassengområdet på øvre del var veldig fin. Det store bassenget hadde en dybde på 150cm. Men dette er ett relaxation pool som krever noe stillhet og ro. Og egner seg derfor ikke like bra når en bader med barn. Var også ett eget barnebasseng i dette området. Ulempen her er at det ikke er noen bar her. Noe langt ned til hovedbassenget for å hente drikke/snacks. Kom en fra baren imellom og tok bestilling, men ble noe sjelden. Bassenget i hovedområdet synes vi var alt for dypt. Hadde en dybde fra 2 meter til 2.8 meter. Derfor ikke mulig å stå her. Egner seg ikke for barn som ikke er svømmedyktige. Var også en egen barnedel her. Begge barnebassengene hadde en dybde på ca 70 cm. Passet veldig fint for de minste barna. Rikelig med solsenger rundt alle bassengene, men noe kniving om de fineste plassene. Her gjelder det å være tidlig ute. Solsengene på stranden var mot betaling, noe som er litt merkelig med tanke på et det i hovedsak er hotellets gjester som bruker strandområdet. Burde vært inkludert, i alle fall for de som har all inclusive. Fra strandomådet til hotellets øvre del, er det fra ca 120 til 160 trappetrinn. Det vil si at det er vanskelig/ikke egnet for de med barnevogn eller rullestol. Finnes noen ramper/omveier for å komme seg frem på den gamle delen. Men på den nye delen (øverst) måtte en bruke trapp for å komme til heisen. Også trapp for å komme opp til bassenget og restauranten. Trimrom var veldig bra. Veldig bra ventilasjon med aircondition og godt utstyrt. Var også noen egne gruppetimer der i tillegg til egentrening. Frokost var veldig bra med godt utvalg av mat. Spesielt på hoved restaurant på nedre bygg. Stor reataurant med mange sitteplasser både inne og ute. Var ikke mye kø ved buffetbordene. Lunsj og middag var også veldigbra. Mye variert mat. Vi savnet barnebuffet da maten ikke er veldig barnevennlig for våre små barn. Savnet enkle retter som "barne"spaghetti, nugettere, fiskepinner eller andre enkle barneretter. Restauranten på øvre del er mye mindre og har en mer intim atmosfære. Men den har også en del mindre utvalg. Tips: ikke bestill rødvin her. Den serveres iskald. Hvitvinen her var god. Kveldsunderholdning/minidisco var noe av det dårligste vi har opplevd. Hotellet mangler ett naturlig samlingssted. Kveldsunderholdningen er ved hovedbassenget. Her settes det ut noen plaststoler til publikum/deltagere. De mangler scene, noe som kunne engasjert litt mer. I tillegg har de ikke innleide artister/underholdere. Er kun animasjonsteamet som prøver å skape litt underholdning, men kvaliteten på denne blir for dårlig. Er nesten ikke folk på hotellet på kveldstid. Virker ikke som hotellet har ikke satset på dette området. Litt synd da det ikke er så mye å ta seg til i gaten rundt heller. De har miniclub også. I papirene til hotellet står det at denne skal være skandinavisktalende, men hun som der kan ikke mange ordene. Hun er veldig trivelig, men kan ikke kommunisere på skandinavisk. Alle som jobber på hotellet er kjempetrivelige og gjør sitt ytterste for at vi skal ha det fint. Har hatt 14 fine dager her. Men kommer nok ikke tilbake da hotellet har for mange negative sider. Med noen endringer kunne dette hotellet vært mye bedre. Litt i tvil om dette lever opp til ett 4-stjerners hotell.