Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

 • • Herlig beliggenhet i strandkanten
 • • Serviceinnstilt personale
 • • Internasjonal og lokal mat

Familiehotellet Santa Marina Beach Giannoulis Hotels på Kreta er et velkjent hotell som ligger fint til ved stranden i Agia Marina, og har et herlig bassengområde med barnebasseng, lekeplass, barneklubb, solsenger og parasoller. Aktiviteter og underholdning for voksne. Her er det familiær stemning og lokal touch.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Stranda ved hotelet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels ved sandstranden i Agia Marina er populært blant barnefamilier. Det består av flere bygninger som ligger på begge sider av veien og forbindes med en gangtunnel. En av fløyene ligger ved stranden, hvor det er et begrenset antall solsenger og parasoller, som er gratis for Apollos gjester. Ved de andre bygningene på andre siden av veien er det to bassengområder der det er barneseksjon (dybde 0,65-0,85 meter) i det ene og barnebasseng i det andre. Ved det ene bassenget arrangeres det aktiviteter, mens det er en mer avslappet atmosfære ved det andre. Gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum.

Hotellet har fire restauranter og pent antrekk gjelder i alle. Hovedrestauranten ved stranden serverer frokost-, lunsj- og middagsbuffé, noen kvelder er det temaer. Dessuten er det en grill- og bufférestaurant, Pearl Wing Restaurant, og to à la carte-restauranter. Den ene, Sea Line taverna serverer lunsj à la carte og Azzuro serverer middag à la carte (bordreservasjon kreves) med kretiske og internasjonale retter, her bys det også på utsikt mot Thodorouøya. Viktig å merke seg at antallet plasser i Pearl Wing Restaurant er begrenset, så her spiser man om det er ledige plasser. Tre barer på hotellet – en lobbybar, en poolbar og en strandbar.

I perioden 15/5-15/9 arrangerer hotellet aktivitets- og underholdningsprogram for voksne på dagtid samt kveldsunderholdning noen ganger i uken, som f. eks kretisk aften og internasjonal musikkaften. Hotellet tilbyr også vin- og olivenoljesmaking. Disse lokale produktene kan du kjøpe.

Gratis WiFi. Lekeplass og barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn 4-12 år (åpen 6 dager i uken). TV-rom. Gratis treningsrom for gjester over 16 år. Massasje mot avgift (kun i høysesong). Room service hele døgnet og vaskeriservice, begge mot avgift. Minimarked som er åpent på dagtid. Muligheter for vannsport i nærheten av hotellet, ikke i hotellets regi (kun i høysesong). Gode bussforbindelser til Chania by (ca. 8 kilometer). Ca. 800 meter til Agia Marina og ca. 3 kilometer til Platanias. Gjennomgangstrafikken kan oppfattes som forstyrrende i noen rom. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet, spesielt ved bassengområdet.

Måltider

 • Dobbelt- og enkeltrom: All Inclusive inkludert
 • Dobbelt-og enkeltrom: Frokostbuffé inkludert. Halvpensjon mot tillegg.
 • Familierom: All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00 i hovedrestauranten og 7.30-10.30 i den nye bufférestauranten.
 • Kalde og varme snacks kl. 11.30-13.00/16.00-18.00
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30 i både hovedrestauranten og den nye bufférestauranten.
 • Middagbuffé kl. 19.00-21.30. Middagen inntas i hovedrestauranten eller i den nye grill- og bufférestauranten (hvis det er ledig bord). Én middag à la carte i løpet av oppholdet (bordreservasjon, drikke er ikke inkludert)
 • Iskrem og kaker kl. 10.00-23.00
 • Ved sen ankomst serveres en kald buffé eller kald rett på rommet.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-23.00

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Sesongvariasjoner

 • Aktivitetene kan variere noe i lavsesong avhengig av hvor mange gjester hotellet har.
 • Restauranten Pearl Wing har varierte åpningstider i lavsesong, avhengig av hvor mange gjester hotellet har.