1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Widar,
Mandal

+
Fint basseng område og god mat
-
Oppgradere vollyball bane. Kunne kanskje åpne basseng tidligere for morgenbad.

Bekreftet gjest: 2019-06-01


8 av 10

bjørn,
mogreina

+
plassering og kjempefin frokost
-
mer oppbevaringsplass til klær, så man slipper og ha koferten som lagringsplass komode

Bekreftet gjest: 2019-05-25


7 av 10

Viggo ,
Bodø

+
Sentralt, stille ,bra service, bra leilighet - 2-roms.
-
Oppgradering av kjøkken - holder ikke samme kvalitet som restauranter utenfor hotellet.

Bekreftet gjest: 2019-05-25


9 av 10

,

+
-
Det var mye mygg på rommet.Ble helt oppspist.

Bekreftet gjest: 2019-05-25


8 av 10

Hilde,
Kristiansand

+
Det var alltid ledige solsenger.
-
Flere aktiviteter for barna som ikke koster noe (de hadde sjakk og det var helt supert, men gjerne flere gratis ting å gjøre)

Bekreftet gjest: 2019-05-25


10 av 10

Pernille,
Vestby

+
Servicen og selve anlegget
-
Micro på rommet og mykere madrasser. VELDIG KNIRKETE EKSTRASENGER som bør utbedres.

Bekreftet gjest: 2019-05-25


6 av 10

Siri,
Asker

+
Fine bassengområder, store rom
-
Kunne vært mer rent kjøtt til måltidene, og på denne måten kan flere spise maten (barn) Var ikke lås på toalettene ved bassengområdet.

Bekreftet gjest: 2019-05-24


10 av 10

Reidunn ,
Raufoss

+
Fredelig og godt.
-

Bekreftet gjest: 2019-05-24


8 av 10

,

+
Oversiktleg bassengområde når man har med små barn og hyggelige folk som jobba der.
-
Bytte ut sovesofa i stue. Stein hard og sitte i, og knirket veeeeldig. Å oppgradere leikeplassen.

Bekreftet gjest: 2019-05-24


8 av 10

Marta,
Straume

+
Lite og oversiktlig hotell med god oversikt over det meste, solsenger som ikke var overfylt med håndklær fra tidlig morgen, supert. Kommer til å reise tilbake, og anbefale til andre.
-
Bilder av bad på nett. hadde vert fint om det var kart over stier og fotturer i reseptsjonen.

Bekreftet gjest: 2019-05-19


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

85% anbefaler hotellet

108 vurderinger
Utmerket
 
33
Veldig bra
 
57
Bra
 
14
Mindre bra
 
4
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

22.10.2018

Innlegg av janmd2017

Fint hotell med helt greie rom .

Fint hotell med helt greie rom . Hotellet ligger veldig sentralt til du finner restauranter ,strand og butikker like ved .Rommene er veldig enkle ,god rengjøring av rommene . Maten var midt på treet . Hyggelig personal som jobber her. Kommer gjerne igjen .

 
13.09.2018

Innlegg av RitaS2507

Husmorferie på budsjett ☺️

Fint og familievennlig hotell, kort vei til strand og shopping. Vennlig betjening, og god rengjøring. Pent bassengområde. Jeg hadde ingen måltider inkludert så jeg spiste bare et par ganger på hotellet. Nærheten til supermarked og restauranter gjorde det veldig enkelt å variere etter ønske 😊 Jeg reiser gjerne tilbake hit, både med familie eller alene.

 
16.07.2018

Innlegg av 727bj_rnh Oslo, Norge

En bra ferie

Hyggelig og hjelpsom betjening. Bra renhold 6 dager i uken, som lovet. Bra rom med balkong med utsikt mot basseng og havet. Gratis safe og aircondition. Stort og godt vedlikeholdt bassengområde. Alltid ledige solsenger. Grei frokost med godt utvalg. Kort vei til butikk, strand og buss til Chania. Best strand ca 300 meter retning øst. Gratis solsenger på strand hvis du kjøper lunsj hos strandrestaurantene. Kommer gjerne tilbake.

 
29.06.2018

Innlegg av Gry A Drammen, Norge

Har forbedringspotensiale

Under dette oppholdet reiste jeg alene med min datter. Av den grunn var det viktig med basseng, og en grei all inclusive var praktisk. Sitter igjen med at klassifiseringen er høyere enn hva den burde være. Men greit nok.... 1) rommet var av god størrelse, med en passe stor veranda. Badet var ekstremt lite og dårlig vedlikeholdt. Det lukter mugg, en måtte dusje oppi et sittebadekar med et dusjforheng en daglig måtte henge opp igjen. Steinharde senger. A/C virket perfekt. Renholdspersonalet var lite interessert i å gjøre mer enn høyst nødvendig. Glass ble ikke vasket opp, og vi fikk regelrett kjeft for å ha glemt hvilken dag vi hadde håndkleskift på. 2) vi ankom hotellet sent på natten. Ettersom vi hadde bestilt all inclusive måtte vi gå med slike plastarmbånd som symboliserer hva du har bestilt. Den første dagen til lunsj stod vi å forsynte oss av buffeten. Da kom en av hotellpersonalet bort ril oss, foran øvrige gjester og anklaget oss for ikke å ha betalt for alle måltider. Dette var svært ydmykende. Oppsøkte resepsjonen og ba om forklaring, jeg var jo helt sikker på at jeg hadde bestilt og betalt for hele all inclusive-opplegget. Etter mye om å men viser det seg at joda det var registrert, men vi hadde fått feil armbånd natten før... fikk jo beklagelse, men det hjalp fint lite på ydmykelsen ved buffeten. 3) all inclusive buffeten er EKSTREMT ensporet og kjedelig. Brødet var knusktørt, lite utvalg i pålegg, fetaost var så og si alltid tomt. En kunne se at det ble brukt rester fra dagen før på flere sorter mat. Juice fra dispenser som smaker bare sukker. Vi har vært på 3* all inclusive i Hellas før, med et meget bedre utvalg og med høyere kvalitet. Siste dagen spiste vi grønn salat uten noe annet på og vannmelon til middag bare for å få spist noe. Drikken er grei ellers, men en må hente ett og ett glass i baren. Dette gidder en jo ikke i lengden. Desserter fantes ikke, kun kaker enten av fromasj eller småkaker svømmende i honning. 4) fine basseng til alle aldere og bruk. 5) godt med solsenger til alle. 6) generelt slitne og lite inspirerende omgivelser

 
30.05.2018

Innlegg av theabratlien Oppland, Norge

Fint hotell

Hotellet er fint, ikke et hotell å dra på hvis du skal på luksusferie. Men det er mer enn bra nok for venner og familie som skal dra på en koseferie. Kommer gjerne tilbake en gang!! Mat og basseng er supre